National Trust for Scotland meerdaagse Discover Tickets

Product ID: 34847

Vanaf € 32 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 dagen - 14 dagen
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet onbeperkt toegang tot meer dan 60 van de mooiste historische bezienswaardigheden van Schotland
  • Bespaar tot 80% op de geadverteerde prijzen
  • Ontdek kastelen, tuinen, statige huizen, paleizen, slagvelden en een adembenemend landschap
  • Kies een 3, 7 of 14-daagse volwassene of familie ticket, geldig voor maximaal 30 dagen
  • Verken 4 en 5-sterren toeristische attracties die traditionele cafes, theehuizen en cadeauwinkels voor elk budget bieden
Overzicht
Bespaar tot 80% op de mooiste historische bezienswaardigheden van Schotland en geniet van vrije toegang tot meer dan 60 historische panden in 3 tot 14 dagen. Perfect voor een korte of lange vakantie, alleen reizen, als koppel of in een gezin of groep.
Wat te verwachten
Bespaar 80% wanneer je de mooiste historische bezienswaardigheden van Schotland bezoekt waaronder Glencoe, Culloden Battlefield, Inverewe, Threave Gardens en vele hoogtepunten op de beroemde kastelenroute van Schotland.

National Trust voor Schotlands flexibele 3, 7, en 14-daagse, volwassene en familie Discover Tickets bieden onbeperkte toegang tot meer dan 60 historische panden waaronder alle National Trust Scotland vestigingen in Edinburgh en Glasgow.

Of je nu op een korte of een langere vakantie bent, op eigen houtje reist, als koppel of in een gezin of groep; Discover Tickets biedt grote waarde tijdens het verkennen van een aantal van de hoogtepunten van Schotland's vastgoed en natuurlijk erfgoed.

National Trust for Scotland beheert veel van Schotland's meest belangrijke bezienswaardigheden waaronder de wereldberoemde kastelen, tuinen, slagvelden, industrieel erfgoed, paleizen en statige huizen evenals één van groot-Brittannië's meest prachtige landschappen.

Veel locaties bieden traditionele en kindvriendelijke cafes en tearooms waar heerlijke Schotse thuis gebakken producten, lichte lunches en versnaperingen gegeten kunnen worden terwijl de souvenirwinkels een brede selectie van boeken en souvenirs voor elke smaak en budget bieden.
Inbegrepen
  • 80% korting op de entree voor National Trust Scotland panden
  • Een kopie van Discover Scotland's Treasures; een gids voor woningen die eigendom zijn van de National Trust for Scotland
Trefpunt

Na reservering kun je je Discover Ticket bij elk bemand National Trust for Scotland pand ophalen. Check de website voor de openingstijden - www.nts.org.uk (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Houd er rekening mee dat eenmaal aangeschafte tickets niet kunnen worden overgedragen, omgeruild of terugbetaald
• Controleer openingstijden van het pand dat je wilt bezoeken aangezien ze verschillen per locatie.

Vanaf € 32 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (2 Beoordelingen)

Georganiseerd door

The National Trust for Scotland

Product ID: 34847