Scott's View

Rosslyn Chapel en de Schotse grens - kleine groepstour

Product ID: 8475
Gecertificeerd

Vanaf € 37 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Reis terug in het verleden van Schotland tijdens deze dagtrip vanuit Edinburgh
 • Ontrafel het geheim van de Heilige Graal en Rosslyn Chapel, die bekend is uit de 'da Vinci Code'
 • Bewonder de Eildon Hills en het prachtige landschap, om daarna Melrose te bezoeken, waar je van de cisterciënzer kapel uit de 12e eeuw vindt.
 • Bekijk Scott's View en de rivier Tweed tijdens deze tour voor kleine groepen met maximaal 16 personen
Overzicht
Ontdek de fascinerende geschiedenis en cultuur van Schotland tijdens deze dagtrip voor kleine groepen vanuit Edinburgh. Hoor de mythen over de Heilige Graal en Rosslyn Chapel en reis naar Melrose om de indrukwekkende abdij uit de 12e eeuw te zien.
Wat te verwachten
Ontdek de mythen en legenden rond de Heilige Graal en de Rosslyn Chapel op dit kleine groep tour! U zult ook een bezoek aan het mooie Borders dorp Melrose met zijn historische abdij.

Vertrek om 09:30, je tour brengt je naar het zuiden naar de wereldberoemde Scott's View, met een prachtig uitzicht over de Tweed vallei en de Eildon Hills. U krijgt ook de mogelijkheid om de originele Wallace Monument te bezoeken.

Vanaf hier kunt u reizen naar Melrose, met inbegrip van de kans om zijn grote abdij Border verkennen, gesticht door de cisterciënzers in de 12e eeuw. De Cisterciënzer monniken hadden zeer nauwe banden met de Tempeliers en Melrose Abbey is de begraafplaats van hart Robert the Bruce's, teruggebracht van de kruistochten in het Moorse Spanje.

Na de lunch in Melrose je je weg zal maken naar de prachtige 15e eeuw Rosslyn Chapel, vereeuwigd in Dan Brown's "Da Vinci Code". Hier leest u meer over de mythen en legenden rond de verblijfplaats van de 'Heilige Graal' uit te vinden.

Van Melrose, keert u terug naar Edinburgh, aangekomen bij ongeveer 16:15.
Inbegrepen
 • Tourvervoer
 • Chauffeur/gids
Niet inbegrepen
 • Lunch
 • Versnaperingen
 • Entreekosten voor Melrose Abbey en Rosslyn Chapel
Trefpunt

Rabbie's Cafe, Waterloo Place 6, EH1 3EG Edinburgh (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Vervoer in hoogwaardige Mercedes minibus met 16 zitplaatsen, voor een persoonlijke ervaring.

Wij geloven dat een kleine groepstour met maximaal 16 passagiers een groot verschil maakt. Zo kunnen we jou meer persoonlijke service geven en het is de reden dat wij de enige 5-sterrendienst zijn met deze persoonlijke garantie. Door met maximaal 16 passagiers te reizen, krijg je meer waar voor je geld, meer persoonlijke aandacht, meer tijd met de lokale bevolking, meer tijd op tussenstops, meer tijd op de binnenwegen en een authentiekere en vriendelijkere ervaring. In kleinere groepen maak je eerder kennis met mensen uit heel de wereld, die zelfs vrienden voor het leven kunnen worden.

Omdat wij geloven dat het belangrijk is om niet de hele dag in de bus te zitten en je de mogelijkheid geven om natuurwandelingen te maken, raden we geschikte kleding en schoeisel aan voor de tour. Schotland kan heel nat zijn!

Vanaf € 37 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (28 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Rabbie's Small Group Tours

Product ID: 8475