Dagtocht

Vissersdorpjes St Andrews & Fife's: vanuit Edinburgh

Vissersdorpjes St Andrews & Fife's: vanuit Edinburgh

Vanaf € 49,77 per persoon

Breng een dag in het middeleeuwse koninkrijk van Fife door tijdens een kleine groepstour vanuit Edinburgh. Bezoek vissersdorpen en de oude universiteitsstad St. Andrews, waar golf geboren is. Bekijk onderweg Falkland en het statige koninklijke paleis.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bekijk historische vissersdorpen in het koninkrijk Fife
 • Bezoek de oude St. Andrews, de thuisbasis van golf
 • Verken het pittoreske Falkland en zijn voormalige koninklijke paleis
Volledige beschrijving
Je dagtocht naar het koninkrijk Fife vertrekt 's ochtends vanuit Edinburgh, noordwaarts via de Forth Road Bridge. Geniet van een weids uitzicht over de Forth Rail Bridge, één van de grootste door mensen gemaakte bezienswaardigheden van Schotland, op een lengte van 2,5 kilometer. Na het oversteken van de brug bent je het koninkrijk van Fife binnengegaan. Het meest oostelijke gedeelte van de kustlijn is de thuisbasis van een reeks pittoreske dorpjes, elk met een onderscheidend karakter en charme. Je bezoekt het traditionele vissersdorpje Anstruther, waar je de oude geplaveide straten en het netwerk van steegjes en wynds ziet. Geniet van een wandeling langs de kust naar de haven. Vanuit Anstruther reis je noordwaarts naar het middeleeuwse stadje St. Andrews, waar je de enorme Normandische kathedraal ziet, die bekend staat als de grootste van Schotland. St. Andrews is wereldwijd waarschijnlijk het meest bekend als de thuisbasis van golf. De Old Course, zoals bekend bij golfers, werd opgericht in 1754. St. Andrews is ook de thuisbasis van de oudste universiteit in Schotland, die 6 eeuwen teruggaat. Je hebt voldoende tijd om deze oude en interessante stad te verkennen. Ervaar een aangename rit door het glooiende landschap van het centrum van Fife, bezaaid met kleine dorpjes en boerderijen, brengt je naar Falkland. Falkland Palace domineert dit oude dorp en was één van de belangrijkste residenties van de Stewarts, een belangrijke koninklijke familie in de Schotse geschiedenis. Falkland staat bekend als één van de mooiste dorpen van Schotland, met een scala aan oude huisjes en smalle kronkelende straatjes. Neem de tijd om rond te dwalen door het dorp of pauzeer bij één van de traditionele pubs of tearooms.
Inbegrepen
 • Tourvervoer• Chauffeur/gids
 • Lunch
 • Versnaperingen
 • Entreekosten
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids in Rabbie's Cafe.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Falkland Palace is van november tot Pasen gesloten De minimumleeftijd voor deelname is 5 jaar
 • Je kunt op deze excursie maximaal 14 kilogram aan bagage meenemen.
 • Dit is ongeveer vergelijkbaar met 1 stuk handbagage aan boord van een vliegtuig (ongeveer 55 x 45 x 25 cm) en daarnaast een klein tasje met persoonlijke spullen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 240 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • Vervoer
  4,3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

St Andrews is een prachtige tour. Wel jammer dat er enkel 30 minuten vrije tijd wordt gegeven bij het vissersdorpje, want we hebben daar heerlijk thee gedronken en je kan op je gemak even rondkijken. Een half uurtje was net niet genoeg hiervoor, ik zou hier een uur van maken. Erna hebben we Falkland, Fife bezocht. Een heerlijke dorp en super aardige mensen die met je een praatje maken. Ik raad deze tour aan!

Verder lezen

16 mei 2018

It was fun, the guide was nice. I liked our stop at the fishing village (Anstruther?), and St. Andrews, and then Falklands Village. It was very picturesque and gave you a good feel of the local villages. Our weather was nice, so that helped, and it was interesting that there was a major golf tournament going on at St. Andrews Golf Course.

Verder lezen

11 oktober 2019

Vertalen

Excellent mix of stops on a one day tour. The fishing village gave a taste of small village life. St Andrews was superb. A charming town. The last stop offered a view of country life for the nobles in years gone by. Our tour guide Rolland, was excellent. He was very knowledgeable and provided entertaining dialogue during the the trip. He put the tour over the top. Well don.

Verder lezen

7 september 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 8935