Viking Coast en Alnwick Castle: Dagtour Kleine Groep

Product ID: 25836

Vanaf € 47 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Boekjes
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek Bamburgh strand met uitzicht op de prachtige kustlijn van Northumberland
  • Beleef plezier bij Alnwick Castle, de Windsor van het Noorden
  • Ga met gidsen in kostuum op een historische en magische tour door Alnwick Castle
Overzicht
Begeleid door traditionele en hedendaagse muziek, verken je Holy Island, de plek waar de eerste Viking invasie van Groot-Brittannië en Alnwick Castle plaatsvond, de filmset van Downton Abbey and Harry Potter, en keer terug naar Edinburgh via de Borders.
Wat te verwachten
Volg de weidse kust an de Noordzee op een schilderachtige rit naar het historische grensdorp van Berwick-on-Tweed. Steek de oude grens tussen Schotland en Engeland over naar Northumberland en bezoek Lindisfarne of Holy Island, een getijden eiland gesticht door Ierse monniken uit Schotland rond 635 N.Chr. Vanuit hier verspreide de Christelijke boodschap door het noorden van Engeland. In 793 luidde een felle Viking invasie het begin van de Vikingtijd.

Maak een korte wandeling door een gebied van buitengewone schoonheid van de natuur naar het 16e-eeuwse Lindisfarne Castle, en bezoek de Priory waar de Lindisfarne Gospels werden gemaakt, en geniet van spectaculaire uitzichten over Bamburgh Castle en de Farne Islands. Je kunt ook wat heerlijke souvenirs kopen, de Lindisfarne Mead van St. Aidan’s Winery.

Rond lunchtijd kom je, na een korte rit, aan bij Alnwick Castle. Deze magische plek (het 'Windsor of the North') is één van de mooiste kastelen van Europa en is het centrum van grootse historische gebeurtenissen - van bloederige gevechten tussen de Schotten en de Engelsen, tot de intriges van het Guy Fawkes plot.

Castle's luxueuze setting en prachtige architectuur bekend heeft gebruikt als een filmlocatie voor ‘Downton Abbey’, 'Harry Potter' (Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus), 'Robin Hood Prince of Thieves') 'Elizabeth' en 'Blackadder'. Geniet van ‘Harry Spotter Tours’ en herbeleef je favoriete scènes. Ga met verkleedde gidsen op een historische en magische tour. Vergeet niet het evenementen-bord bij de ingang te checken, om het meeste uit je tijd te halen. Met leuke en interactieve activiteiten voor kinderen, heb je 2.5 uur om met volle teugen van het kasteel te genieten.

De tour gaat terug naar het noorden via het prachtige Border gebied, en als er voldoende tijd over is, kan er ook een bezoek worden gebracht aan de East Lothian kust, ten zuiden van Edinburgh.

Inbegrepen
  • Rondleiding en vervoer in comfortabele mini-bus
Niet inbegrepen
  • Lunch
  • Drankjes
  • Kasteel toegang
Trefpunt

Bushalte ZE, Waterloo Place, Edinburgh, EH1 3BQ (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Annuleringen en terugbetalingen - De effectieve datum van annulatie is de datum waarop we de annulering ontvangen per telefoon, e-mail of post. Je annulering geldt pas indien deze is bevestigd door Heart of Scotland Tours (verbaal of geschreven). Geen restitutie is mogelijk als een gast te laat is of het trefpunt niet kan vinden. Zorg dat je 15 minuten vóór de vertrektijd aanwezig bent. Annuleringskosten worden als volgt toegepast:

Onder de 5 jaar is alleen op afspraak

Vanaf € 47 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (31 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Heart of Scotland Tours

Product ID: 25836