Oude golfbaan in St. Andrews.

Vissersdorpjes St Andrews & Fife's: vanuit Edinburgh

Product ID: 8935
Gecertificeerd

Vanaf € 43 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk historische vissersdorpen in het Koninkrijk van Fife
  • Bezoek het oude St. Andrews, de geboorteplaats van golf
  • Ontdek het schilderachtige Falkland en het vroegere koninklijke paleis
Overzicht
Breng een dag in het middeleeuwse koninkrijk van Fife door tijdens een kleine groepstour vanuit Edinburgh. Bezoek vissersdorpen en de oude universiteitsstad St. Andrews, waar golf geboren is. Bekijk onderweg Falkland en het statige koninklijke paleis.
Wat te verwachten
Uw dagexcursie in het Koninkrijk van Fife vertrekt in de ochtend van Edinburgh, naar het noorden via de Forth Road Bridge. Geniet van het vegen uitzicht over de Forth Rail Bridge, een van Schotland de grootste door de mens gemaakte monumenten, op 1,5 mijl in lengte.

Na het oversteken van de brug het Koninkrijk Fife hebt ingevoerd. De oostelijke kustlijn is de thuisbasis van een reeks van pittoreske dorpjes, elk met een onderscheidend karakter en charme. De tour stopt in de traditionele vissersdorpje Anstruther, waar u de oude geplaveide straatjes en het netwerk van straatjes en steegjes zullen zien. Geniet van een wandeling langs de kust naar de haven.

Van Anstruther je zult het noorden te reizen naar het middeleeuwse stadje St. Andrews, waar je de enorme Normandische kathedraal, bekend als de grootste in Schotland zullen zien. St. Andrews is waarschijnlijk het meest bekend over de hele wereld als de bakermat van de golfsport. The Old Course, want het is bekend bij golfers, werd opgericht in 1754.

St. Andrews is ook de thuisbasis van de oudste universiteit in Schotland, dat dateert uit 6 eeuwen. Heb je genoeg tijd om deze oude en interessante stad te verkennen.

Een aangename rit door het glooiende landschap van het centrum van Fife, bezaaid met kleine dorpen en boerderijen, neemt je mee naar Falkland. Falkland Palace domineert dit oude dorp, en was een van de belangrijkste residenties van de Stewarts, een belangrijke koninklijke familie in de Schotse geschiedenis.

Falkland staat bekend als een van de mooiste dorpen van Schotland te zijn, die een serie van oude huisjes en smalle straatjes. Neem de tijd om te wandelen rond het dorp of stoppen bij een van de traditionele pubs of tearooms.
Inbegrepen
  • Tourvervoer
  • Chauffeur/gids
Niet inbegrepen
  • Lunch
  • Versnaperingen
  • Entreekosten
Trefpunt

Rabbie's Cafe, Waterloo Place 6, EH1 3EG Edinburgh (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Falkland Palace is gesloten van november tot Pasen.

Vanaf € 43 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (55 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Rabbie's Small Group Tours

Product ID: 8935