Belangrijke Informatie
Duur
30 minuten
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Zorg voor een stressvrije aankomst in Edinburgh met de handige Airlink bus
  • Ontspan met gratis Wi-Fi en comfortabele stoelen
  • De bussen hebben regelmatige vertrektijden, overdag en 's nachts en er is ruime bagageruimte
Overzicht
Geen stressvolle transfers naar Edinburgh vanuit Luchthaven Edinburgh met een vooraf geboekt Airlink busticket. Vanuit een gemakkelijke plek bij de hoofdingang van de luchthaven, met vele vertrekken, comfortabele zitplaatsen, gratis WiFi, 24 uur per dag.
Wat te verwachten
Boek een Airlink bustransfer vanaf Vliegveld Edinburgh naar het centrum van de stad en zorg voor een stressvrije aankomst in de Schotse hoofdstad.

De bussen staan net buiten de hoofdingang van het vliegveld en zijn makkelijk te vinden. Ze bieden comfortabele zitplaatsen, grote bagageruimtes en gratis Wi-Fi om je verbonden te houden. Geniet van al het comfort dat je nodig hebt, met dagelijkse vertrekken op een snelle dienst tussen het vliegveld en het centrum van de stad.

Ontspan op de ongeveer 30 minuten durende reis, of je nou overdag of 's nachts aankomt. Tussen 00:15 en 04:00 wordt de dienst vervangen door de N22 dienst van de nachtbus, waar het tarief voor de nachtbus geldt. In het verleden gekochte Airlink retourtickets zijn ook geldig.
Inbegrepen
  • Bustransfer naar Vliegveld Edinburg
Trefpunt

Airlink kiosk op Edinburgh Airport (buiten UK arrivals) of Waverley Station. Als de kiosk gesloten is, kun je je voucher bij de buschauffeur inwisselen. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Airlink bustransfer retourtickets zijn onbeperkt geldig, dit betekent dat de geldigheid voor de retourreis onbeperkt is, je kunt terug wanneer je wilt.

Vanaf € 5 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (633 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Edinburgh Bus Tours

Product ID: 37533