Edinburgh
Whiskey tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Edinburgh

Wil je alle activiteiten in Edinburgh ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Edinburgh

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.683 beoordelingen

Deze dagtour was geweldig. Het was onze eerste keer in Schotland en we wilden het landschap zien. Wat een gelukkig toeval dat we ook graag whisky drinken. Dus deze tour was perfect voor ons. De gids Mark bracht ons met veel feiten en verhalen dichter bij het land en zijn mensen. Zijn kennis varieerde van actuele feiten tot de sagen en geschiedenis van Schotland. Hij sprak heel duidelijk en langzaam, zodat je hem ook als gast kon volgen die niet zo goed Engels sprak. De doelen van de tour waren zoals beschreven en je had genoeg tijd om in de stills te blijven hangen. De rondleidingen in beide stills waren goed georganiseerd en je kreeg een eerste glimp van Schotland's exportgoederen, whisky.

Het was informatief en niet traag en saai. Eerst rijd je als in een enge trein met gondels en krijg je alles uitgelegd in de gewenste taal, daarna worden de verschillende regio's en hun smaken uitgelegd, dan is het tijd om het te proberen. U kiest de whisky volgens de regio, die u vervolgens proeft. Dan kun je je vergapen aan een krankzinnige whiskycollectie, waarna we nog 4 whisky's kunnen proberen.

Leuke tour, fantastische gids Iain, vertelt veel over de historie en cultuur van de streek waar we op bezoek gaan, heel toegankelijk in de pauzes, door slechte weer (sneeuw) niet volop van de toer kunnen genieten, maar gids Iain deed goed zijn best om het gepast te compenseren met een andere bezienswaardigheid. Via de organisatie ook mooie korting op de toegangsprijzen van de bezienswaardigheden.

Echt een aanrader deze excursie, niet zo commercieel als onze ervaringen bij soortgelijke excursies.

Charlie was een briljante gids. We hebben erg genoten. Sterk aanbevolen.