Kies data

Dingen om te doen Edmonton

Edmonton: De beste dingen die je niet wil missen

Edmonton: Segway-avontuur van 1 uur in Louise McKinney Park

1. Edmonton: Segway-avontuur van 1 uur in Louise McKinney Park

Vanaf het ontmoetingspunt in Louise Mckinney Riverside Park krijg je een veiligheidsvideo-briefing en Segway-training om aan de tour te beginnen. Begin samen met je enthousiaste en deskundige deskundige parkgids aan je Segway-rit van 1 uur door het park dat deel uitmaakt van het parksysteem van de North Saskatchewan River Valley. Geniet van de rijke geschiedenis van de Chinese tuinen, verwonder je over de moderne architectuur van de kabelbaan, ga naar de promenade en maak prachtige foto's van de riviervallei. Verken zoals je nog nooit eerder hebt verkend en aarzel niet om je gids vragen te stellen terwijl je verder rijdt.

Edmonton: 1 uur durende winter Segway Trek voor beginners

2. Edmonton: 1 uur durende winter Segway Trek voor beginners

Doe mee aan een unieke verkenning van de River Valley onder leiding van een gids. Begin met een training van 30 minuten van een gecertificeerde Segway-trainer. Leer de vaardigheden en oefeningen voor alles wat je moet weten voordat je op avontuur gaat. Na de training maak je je klaar voor het Segway-avontuur. Maak de rest van je tijd een ritje door River Valley, het grootste stedelijke park van Noord-Amerika. Geniet van het winterwonderland van Edmonton en leer meer over de rijke geschiedenis van Edmonton. Aan het einde van de tour ontvang je een Segway-certificaat, waarmee je je volgende avontuur als gevorderde rijder kunt doen. Aangezien de tour in de winter plaatsvindt, moet u zich kleden alsof u gaat skiën met een warme ski-jas, skibroek, winterlaarzen en handschoenen.

Edmonton Welkom Tour: Private Tour met een lokale

3. Edmonton Welkom Tour: Private Tour met een lokale

Verken de stad met een vriendelijke lokale die over hun stad gedreven en enthousiast om alle tips en trucs die u zullen helpen het meeste uit uw reis te maken te delen. Meet, waar je verblijft vertrouwd met de buurt te komen, weten te komen over de beste plaatsen om te eten en te kopen boodschappen, de gemakkelijkste manieren om rond te krijgen, en de top dingen te zien en te doen. Tegen het einde van de tour, zul je je beter voelt in het navigeren in de stad en vol vertrouwen heb je alle informatie die je nodig hebt om het meeste uit uw verblijf te maken. Tijdens de wandeling krijgt u de mogelijkheid van het nemen van het openbaar vervoer of taxi rond de stad te krijgen. Vermeld als je wilt een eigen auto inbegrepen in de tour.

Edmonton: verhuur van fatbikes in de winter met wandelkaart

4. Edmonton: verhuur van fatbikes in de winter met wandelkaart

Beleef winterfietsen op een fatbike. Ophalen en afzetten op onze kantoorlocatie direct langs de riviervalleipaden! Er is geen betere plek om te verkennen dan hier in de prachtige riviervallei.

Edmonton: privétransfer aankomst internationale luchthaven

5. Edmonton: privétransfer aankomst internationale luchthaven

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste past bij uw behoeften, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print hem uit of bewaar hem op je telefoon. 3. 48 uur voorafgaand aan uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt geven om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet uw chauffeur op de ophaallocatie. 6. Toon uw voucher en legitimeer u bij de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor extra grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de telefoniste om te bevestigen of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Edmonton: 1-daagse e-bike verhuur met helm

6. Edmonton: 1-daagse e-bike verhuur met helm

Huur een elektrische fiets voor een dag. Er zijn zowel e-bikes voor woon-werkverkeer als dikke e-bikes beschikbaar voor alle soorten ritten, geschikt voor zowel beginners als meer ervaren rijders. Deze fietsen gaan tot 30 km/u en kunnen een afstand van 150 km afleggen op één volledige lading. Bekijk de grote kaart wanneer u de fiets ophaalt om een idee te krijgen van de routes die zich in de buurt van het kantoor van de activiteitenaanbieder bevinden. Ga vervolgens op een route naar keuze en begin de omgeving te verkennen met de kracht van een e-bike. Een helm is bij de huurprijs inbegrepen en optionele verzekering en fietsslotverhuur zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Vanuit Vancouver: zelfrijdende audiogidstour door West-Canada

7. Vanuit Vancouver: zelfrijdende audiogidstour door West-Canada

Ontdek de schoonheid van West-Canada tijdens een zelfgeleide autorit. Verken Chinatown, Gastown, Yaletown, Westend, Stanley Park en meer met een audiogids. U ontvangt de downloadinstructies na boeking.  Download de app en start de tour met je mobiele telefoon als gids. Je komt langs Victoria, de hoofdstad van British Columbia, en weet alles over de natuur, dieren in het wild, wandelen, activiteiten, cultuur en verborgen bezienswaardigheden van het gebied.  De schilderachtige rit door de Rocky Mountains is een van de belangrijkste hoogtepunten van West-Canada. Rijd over de Icefields Parkway en bezoek onderweg Banff, Jasper, Lake Louise en nog veel meer natuurlijke hoogtepunten. Je ontdekt de verborgen schatten, met diepgaande achtergrondinformatie over de geografie, economie, geschiedenis en cultuur van Canada.

Spannende speurtocht in Edmonton door Operation City Quest

8. Spannende speurtocht in Edmonton door Operation City Quest

Op zoek naar een gezinsvriendelijke activiteit? Wij kunnen je helpen de stad te verkennen met onze leuke fotospeurtocht. Met behulp van uw smartphone krijgt u een speurtochtlijst met items die u kunt vinden in de vorm van raadsels en uitdagingen die u kunt voltooien in onze speurtocht-app. Je gaat op zoek naar het item dat in het raadsel wordt beschreven, voltooit de bijbehorende uitdaging en stuurt een foto in om punten te krijgen. Je punten verschijnen op het scorebord van de app, zodat je kunt zien hoe je het doet in vergelijking met teams in het hele land! Operation City Quest kan in elke stad worden gespeeld, hoe groot of klein ook! Maak je geen zorgen, je zult niet alleen zijn. Je hebt een externe host die tijdens je spel met je communiceert via een chatfunctie in de app als je hulp nodig hebt of een vraag hebt. Ze kunnen je ook hints en extra *mysterie*-uitdagingen geven! Het doel van deze interactieve speurtocht is om alle items te vinden, je weg naar de top van het klassement te verdienen en, nog belangrijker, om plezier te hebben met familie en vrienden! Onze spellen duren meestal ongeveer 2 uur en de meeste teams lopen ongeveer 3 kilometer tijdens hun speurtocht.

Edmonton: 2 uur durende River Valley begeleide Segway Tour & Ice Cream

9. Edmonton: 2 uur durende River Valley begeleide Segway Tour & Ice Cream

Je 2 uur durende Segway Adventure vertrekt vanaf het RVAC-hoofdkantoor in het prachtige Louise McKinney Park aan de oevers van de North Saskatchewan-rivier. Terwijl we het grootste stedelijke parkland van Noord-Amerika verkennen, inclusief de Trans Canada Trail, glijden we langs het rivierfront en stijgen dan meer dan 60 meter omhoog uit de riviervallei en naar de oevers van het centrum van Edmonton. Het uitzicht omvat het centrum, de wijken, het ijsdistrict, Rogers Place, het museum met neonreclames, het erfgoedpad, het terrein van de wetgevende macht van Alberta en het gebouw. Bekijk de historische originele plek die de geboorteplaats van Edmonton markeert langs de oevers van de North Saskatchewan River. Zie de lichten van de grote Walterdale-brug terwijl je terugvaart naar de riviervallei en eindigt bij het RVAC-hoofdkantoor in het Louise McKinney-park aan de rivier. Voorwerp locatie

9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Edmonton

Wil je alle activiteiten in Edmonton ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.