Dingen om te doen Edmonton

Edmonton: De beste dingen die je niet wil missen

Edmonton Welkom Tour: Private Tour met een lokale

1. Edmonton Welkom Tour: Private Tour met een lokale

Verken de stad met een vriendelijke lokale die over hun stad gedreven en enthousiast om alle tips en trucs die u zullen helpen het meeste uit uw reis te maken te delen. Meet, waar je verblijft vertrouwd met de buurt te komen, weten te komen over de beste plaatsen om te eten en te kopen boodschappen, de gemakkelijkste manieren om rond te krijgen, en de top dingen te zien en te doen. Tegen het einde van de tour, zul je je beter voelt in het navigeren in de stad en vol vertrouwen heb je alle informatie die je nodig hebt om het meeste uit uw verblijf te maken. Tijdens de wandeling krijgt u de mogelijkheid van het nemen van het openbaar vervoer of taxi rond de stad te krijgen. Vermeld als je wilt een eigen auto inbegrepen in de tour.

Edmonton: privétransfer bij aankomst op de internationale luchthaven

2. Edmonton: privétransfer bij aankomst op de internationale luchthaven

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Edmonton: 1 uur durende winter Segway Trek voor beginners

3. Edmonton: 1 uur durende winter Segway Trek voor beginners

Doe mee aan een unieke verkenning van de River Valley onder leiding van een gids. Begin met een training van 30 minuten van een gecertificeerde Segway-trainer. Leer de vaardigheden en oefeningen voor alles wat je moet weten voordat je op avontuur gaat. Na de training maak je je klaar voor het Segway-avontuur. Maak de rest van je tijd een ritje door River Valley, het grootste stedelijke park van Noord-Amerika. Geniet van het winterwonderland van Edmonton en leer meer over de rijke geschiedenis van Edmonton. Aan het einde van de tour ontvang je een Segway-certificaat, waarmee je je volgende avontuur als gevorderde rijder kunt doen. Aangezien de tour in de winter plaatsvindt, moet u zich kleden alsof u gaat skiën met een warme ski-jas, skibroek, winterlaarzen en handschoenen.

Edmonton: River Valley Beginner Winter Segway Trek

4. Edmonton: River Valley Beginner Winter Segway Trek

Ontdek Edmonton's River Valley tijdens een begeleid Segway-avontuur. Begin de tour met een diepgaande trainingssessie van 30 minuten van een gecertificeerde Segway-trainer. Leer de vaardigheden en oefeningen voor alles wat je moet weten voordat je op avontuur gaat. Na de training verken je de River Valley, het grootste stedelijke park van Noord-Amerika. Geniet van de prachtige omgeving van Edmontons winterwonderland en leer onderweg over de rijke geschiedenis van Edmonton. Aan het einde van de tour ontvang je een Segway-certificaat, waarmee je je volgende avontuur als gevorderde rijder kunt doen.

Van Vancouver: zelfrijdende audiogidstour door West-Canada

5. Van Vancouver: zelfrijdende audiogidstour door West-Canada

Ontdek de schoonheid van West-Canada tijdens een zelfgeleide en autorit. Verken Chinatown, Gastown, Yaletown, het Westend, Stanley Park en meer met een audiogids. De downloadinstructies ontvang je na boeking. Download de app en start de tour met je mobiele telefoon als gids. Je komt langs Victoria, de hoofdstad van British Columbia, en weet alles over natuur, dieren in het wild, wandelen, activiteiten, cultuur en verborgen bezienswaardigheden van het gebied. De schilderachtige rit door de Rocky Mountains is een van de belangrijkste hoogtepunten van West-Canada. Rijd langs de Icefields Parkway en bezoek onderweg Banff, Jasper, Lake Louise en nog veel meer natuurlijke hoogtepunten. Je ontdekt de verborgen schatten, met diepgaande achtergrondinformatie over de geografie, economie, geschiedenis en cultuur van Canada.

Veelgestelde vragen over Edmonton

Welke topattracties zijn een must-see in Edmonton?

De topattracties in Edmonton zijn:

Sitemap Edmonton

Wil je alle activiteiten in Edmonton ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.