Eduardo VII-park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Eduardo VII-park

Wil je alle activiteiten in Eduardo VII-park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eduardo VII-park

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 722 beoordelingen

De route is goed, hij is vrij lang, legt de audio van de bus uit, en je kunt op elk punt van de route uitstappen en dan een andere nemen, deze is toegankelijk met een rolstoel, wat in ons geval de bus was. Het geeft je ook toegang tot de trams en vele andere dingen, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

Het was echt een leuke toer. Hoe het zou moeten zijn en hoe je het kent van andere steden. Een app zou echter erg handig zijn om te zien wanneer je uitstapt op het moment dat de volgende bus eraan komt, zodat je eventuele wachttijden beter kunt benutten

Vanaf het park op de fiets naar Belem. Het was idd alleen maar bergafwaarts en langs het water (vlak). Dus erg inspannend was het niet gelukkig. Veel gezien en de gids vertelde het een en ander. Leuke manier om de stad te verkennen.

Super gids, veel historie meegekregen, mooie stukjes van de stad gezien. In je eigen taal blijft er altijd meer hangen. Echt een aanrader!!!!!!!

Het was een erg leuke fietstocht met een leuke gids. Heerlijke manier om een indruk van Lissabon te krijgen. Voor iedereen een aanrader.