Egeïsche Zeeregio

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Egeïsche Zeeregio

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.551 beoordelingen

Krijgt duidelijk verschil te zien tussen de stad en het buitengebied

Hadden leuke groep in de bus, reisleiding deedt ook ze best alles duidelijk uit te leggen. Krijgt te zien hoe de mensen hier wonen, en verschillende dingen te proeven honing thee ect. vriendelijke mensen, maar proberen je soms wat te verkopen maar zijn niet opdringerig. Waterfall is wel absolute hoogte punt van de toer. Min puntje langs de tapijt makkerij en eten was niet heel veel maar prima te doen. Voor het geld is prima tour.

Ophalen aan het hotel was stipt op het afgesproken uur. Het elkaar beschieten met waterpistolen tijdens het rijden duurde te lang. veel deelnemers waaronder ook wij waren dit beu na 15'. Heeft zeker een half uur geduurd. Ik had iets meer safari in het binnenland verwacht. Organisatie was wel zeer goed.

Leuke kennismaking met het leven op het platteland in Turkije.

Het was zeer tof. Lekker eten. Weg van het drukke en superwarme Bodrum. Goede begeleiding van een jonge student. Enige minpuntje: we hadden geboekt voor een andere dag, omdat wij toen de enige boekers waren, ging de uitstap toen niet door. Uitstap verschoof met 2 dagen.

Erg leuk om te doen. Zeker de moeite waard.

Had wel iets meer verwacht qua "offroad" meer door het water en/of blubber. Dit is natuurlijk een spectaculair item wat toeristen trekt. Dit werd wel benoemd in de omschrijving maar werd niet gedaan helaas.

waanzinnige tocht met een goede schifting van talen waardoor alles goed verstaanbaar is. We hebben ook schildpadden en krabben gezien. prachtige natuur en vriendelijke reisleiding! Kortom, zeker doen.