Datums kiezen

Église Notre-Dame, Bordeaux
Couleur locale & buurttours

Couleur locale & buurttours
2 activiteiten gevonden

Topactiviteiten in Bordeaux

212 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Église Notre-Dame, Bordeaux Couleur locale & buurttours: onze aanbevelingen

Bordeaux: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

1. Bordeaux: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je rondleiding bij de kathedraal van Bordeaux, de grootste kerk in Bordeaux! Bezoek de Porte Dijeaux, een poort die daar al eeuwen staat. Fotografeer de Presbytère de l'église Notre-Dame terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis ervan en bewonder de Opéra National de Bordeaux met zijn uitstekende akoestiek. Daarna pl. des Quinconces, een van de grootste stadspleinen van Europa, wacht op u, vergeet niet om foto's te maken. De Place de la Bourse zal u sprakeloos achterlaten met zijn schoonheid. Bewonder de kleine Pl. Camille Julian! Porte Cailhau is de moeite waard en de geheugenruimte voor uw telefoon is de monumentale poort uit 1495 met een kasteelachtige buitenkant die ooit de hoofdpoort van de stad was, terwijl de Porte de Bourgogne u eraan herinnert waar de poort was om Bordeaux binnen te komen Parijs. De kers op de taart van deze unieke tour is de Grosse Cloche (waar de tour eindigt) met zijn zware geschiedenis...

Bordeaux: Privé wandeltour + glas Bordeaux wijn

2. Bordeaux: Privé wandeltour + glas Bordeaux wijn

Kom en word verliefd op deze prachtige stad van Frankrijk, Bordeaux. Het is een wereldhoofdstad voor wijn en heeft veel te bieden, de meest prachtige monumenten, architectuurstijl en een geweldige gastronomie. Tijdens deze tour ontdek je de geschiedenis van Bordeaux vol anekdotes en charmante verhalen over oorlog, liefde, vrede en samenzwering. Laten we deze tour beginnen bij een van de belangrijkste monumenten gewijd aan de vrijheidsstrijders van de Franse revolutie. Je hoort het verhaal van de Franse revolutie en de impact die het had op de Bordelais. Je ziet het prachtige operatheater, de église notre dame, de prachtige kathedraal van Bordeaux en vele verborgen juweeltjes tijdens deze tour. Tijdens de tour geven we je ook de beste aanbevelingen om te genieten van de lokale gastronomie, wijn- en kaasbar, restaurants en nog veel meer. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je onze mooie stad te laten zien.

Groep : Excursie door Bordeaux + Wijnproeverij

3. Groep : Excursie door Bordeaux + Wijnproeverij

Kom en word verliefd op deze prachtige stad van Frankrijk, Bordeaux. Het is een wereldhoofdstad voor wijn en heeft veel te bieden, de meest prachtige monumenten, architectuurstijl en een geweldige gastronomie. * Bekijk de meest iconische monumenten in Bordeaux * Luister naar de verhalen over de Middeleeuwen en de straffen * Wandel door de straten van de oude stad van Bordeaux * Geniet van 2 glazen Bordeaux natuurlijke wijn met uitzicht op de Saint Michel kerk Een gids exclusief voor jou geeft uitleg over de geschiedenis, anekdotes en bezienswaardigheden van de meest interessante plekken in Bordeaux. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je onze prachtige stad te laten zien.

Andere aanbevelingen

Bordeaux

Bordeaux

Veelgestelde vragen over Église Notre-Dame, Bordeaux-Couleur locale & buurttours

Welke andere activiteiten dan Église Notre-Dame, Bordeaux-Couleur locale & buurttours zijn de moeite waard in Bordeaux?

Wat zijn de beste Église Notre-Dame, Bordeaux Couleur locale & buurttours?

Église Notre-Dame, Bordeaux: de beste Couleur locale & buurttours

Andere activiteiten in Église Notre-Dame, Bordeaux

Wil je alle activiteiten in Église Notre-Dame, Bordeaux bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.