Egyptisch Museum, Caïro

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Egyptisch Museum, Caïro

Wil je alle activiteiten in Egyptisch Museum, Caïro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Egyptisch Museum, Caïro

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.533 beoordelingen

Vertrek om 15.30 uur vanuit ons Jaz Aquaviva hotel en terugkomst om 18.30 uur. Alles was zeer goed georganiseerd, de chauffeur zette ons af op het vliegveld en een gids kwam ons ophalen op het vliegveld van Caïro. Aangekomen in Caïro, klein bezoek aan de stad, muntthee. Onze gids Mohammed, die Frans sprak, gaf ons een rondleiding door het museum; lunch op een mooie plek waar we de piramides vanaf het terras kunnen zien, en dan het beste voor het einde: bezoek de piramides! WOW !!!! Een grote dank aan Mohammed die uitstekend was van start tot finish!

Uitstekende reis en gids, Noureldien was uiterst deskundig en heeft echte passie voor geschiedenis en archeologie. Zou zijn diensten zeker weer gebruiken. Piramides reis vroeg in de ochtend was perfect als Lille toeristen in de ochtend. Egyptische museum curation was uitstekend. Bazaar is het bekijken waard. Deed me denken aan de souks in Turkije. Had een straatlunch die perfect was in plaats van het restaurant aan de Nijl !!

Punctuele collectie, zeer veilige en ontspannen chauffeur. Op geen enkel moment opdringerig en gaf ons alle tijd van de wereld. De tour kon vrij worden gepland volgens onze wensen. Geen koffietrips en geen gedwongen verkoopstops.

De tour was individueel afgestemd op mijn wensen. De pick-up was op tijd en de chauffeur reed heel veilig. Ik was in staat om zoveel tijd te nemen als ik wilde tijdens de rondleidingen.

onze gids Angie was ongelooflijk deskundig en behulpzaam, ze maakte de reis tot een herinnering voor het leven.