Eiffeltoren

Dit ware Franse icoon en tevens kroonjuweel van de Parijse skyline is nóg spectaculairder van dichtbij.

Eiffeltoren: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: directe toegang tot top van de Eiffeltoren met lift

1. Parijs: directe toegang tot top van de Eiffeltoren met lift

Sla de rij voor de Eiffeltoren over en maak een rondleiding door deze beroemde bezienswaardigheid en bewonder de stad van bovenaf. Geniet van een 2-uur durende rondleiding door de toren en hoor alles over de oorsprong en de geheimen achter de bouw van dit architectonische meesterwerk. Neem de lift en klim naar het uitkijkplatform op de tweede verdieping, en als je het topticket kiest, ga je helemaal naar de top. Vanaf daar kun je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de Franse hoofdstad, waaronder het Centre Pompidou en de rivier de Seine. Kies voor een cruise van 1 uur op de Seine, beschikbaar na jouw bezoek aan de Eiffeltoren. Bewonder de gebouwen langs de rivieroevers die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Vaar langs charmante woonboten en drijvende restaurants.

Parijs: Eiffeltoren Skip-the-Ticket-Line Tour & Seine Cruise

2. Parijs: Eiffeltoren Skip-the-Ticket-Line Tour & Seine Cruise

Sla de wachtrij voor de Eiffeltoren over terwijl je een rondleiding door het monument maakt en de stad vanuit de lucht bewondert. Ga vervolgens naar de Seine en maak een boottocht om de bezienswaardigheden van Parijs vanaf het water te bewonderen. Volg een rondleiding van 2 uur door de toren, met skip-the-ticket-toegang, om alles te horen over de oorsprong en de geheimen achter de constructie van dit architecturale meesterwerk. Kies uit een ticket voor de 2e verdieping en de top of alleen voor de 2e verdieping en leer van je gids over de fascinerende geschiedenis van dit wereldberoemde monument. Pak de lift en ga naar het uitkijkplatform op de tweede verdieping, en als je het topticket kiest, ga je helemaal naar de top. Vanaf daar kunt u genieten van het geweldige panoramische uitzicht op de Franse hoofdstad, inclusief de Arc de Triomphe en de Sacre Coeur. Je ticket is inclusief een rondvaart van 1 uur op de rivier de Seine, beschikbaar op elk moment na je bezoek aan de Eiffeltoren. Bewonder de door UNESCO beschermde gebouwen langs de rivieroevers, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, de Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Passeer onderweg drijvende woonboten en restaurants.

Parijs: Eiffeltoren met directe toegang naar top per lift

3. Parijs: Eiffeltoren met directe toegang naar top per lift

Bespaar kostbare tijd op een begeleid bezoek aan de Eiffeltoren met een ticket voor directe toegang. Ontmoet de gastheer om je toegangskaarten te krijgen en ga met de lift naar de tweede verdieping nadat je verhalen over de geschiedenis van de toren hebt gehoord. Bewonder vanaf dit eerste uitkijkpunt het uitgestrekte uitzicht op de stad voor je. Kijk of je beroemde bezienswaardigheden kunt aanwijzen, zoals de Seine, de tuinen van Trocadéro en de Invalides. Neem dan de volgende lift en stijg op naar de top van de Eiffeltoren. Bewonder vanaf daar het panoramische uitzicht op de iconische monumenten van de stad, zoals de Notre Dame, de Sacré Coeur-basiliek en het glazen dak van het Grand Palais. Bekijk het kantoor van Gustave Eiffel of neem een glas champagne. Stop op de terugweg even bij het observatiedek op de eerste verdieping. Hier kun je ronddwalen in de fascinerende tentoonstelling en dapper wandelen over de glazen vloer op 57 meter boven straatniveau.

Parijs: directe toegang Eiffeltoren inclusief top

4. Parijs: directe toegang Eiffeltoren inclusief top

Profiteer van directe toegang tot de Eiffeltoren en bewonder het adembenemende uitzicht vanaf de top van het iconische bouwwerk. Breng zoveel tijd door in de toren als je wilt en verken de verschillende verdiepingen op je gemak.  Zie Parijs van bovenaf en vanuit een volledig nieuw perspectief. Bewonder de oude façade van het Louvre en het financiële district La Defense. Bezichtig het kleurrijke Centre Georges Pompidou en de enorme witte pracht van de Sacré-Coeurbasiliek. Bezoek de Champagne Bar op de bovenste verdieping voor een glaasje bubbels. Onderweg naar beneden zie je de vele interessante activiteiten op de eerste verdieping. Je kunt over de glazen vloer lopen, als je durft.

Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

5. Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

Geniet, vanaf het observatiedek op de 2e verdieping van de Eiffeltoren, van een vogelvluchtperspectief over Parijs. Tref je gids bij de Eiffeltoren voor een korte inleiding over de geschiedenis van de toren. Krijg vervolgens directe toegang tot de 2e verdieping, waar je gids interessante verhalen en anekdotes over de unieke geschiedenis van de toren zal vertellen. Kom meer te weten over de Lichtstad en geniet van een bijzonder uitzicht op de Notre-Dame, het Louvre, de Arc de Triomphe en Les Invalides. Je gids laat je dan in je eigen tempo verder de Eiffeltoren verkennen. Klim op je gemak zonder gids naar de top voor nog meer adembenemende panorama's en geniet van een glas bubbels in de Champagnebar (indien optie geboekt). Stap, opweg naar beneden, ook op de 1e verdieping uit, om op 60 meter boven de grond over de nieuwe glazen vloer te lopen.

Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

6. Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

Maak een rondvaart over de rivier de Seine die begint aan de voet van de Eiffeltoren. Vaar rustig onder de bruggen van Parijs door en bewonder de reeks prachtige monumenten langs het water, terwijl je luistert naar toelichting over Parijs en de bezienswaardigheden waar je langs vaart. Tijdens de rondvaart kom je langs de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Hôtel de Ville, het Louvre en nog veel meer. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart in de avond voor een totaal andere blik op de Lichtstad, die bij het vallen van de avond in de schijnwerpers wordt gezet.  Individuele audiogidsen zijn beschikbaar in 14 talen en geven toelichting over Parijs en haar geschiedenis, monumenten en architectuur. Houd er rekening mee dat de audiogids beschikbaar is via je smartphone door aan boord verbinding te maken met wifi.

Parijs: Eiffeltoren met directe toegang naar 2e verdieping per lift

7. Parijs: Eiffeltoren met directe toegang naar 2e verdieping per lift

Bespaar kostbare tijd op een begeleid bezoek aan de Eiffeltoren met een ticket met directe toegang tot de eerste en tweede verdieping. Leer meer over Parijs en de geschiedenis van de toren van je lokale gastheer of -vrouw. Ontmoet je gastheer om je kaartjes voor de Eiffeltoren te halen en ga met de lift naar de 2e verdieping, nadat je verhalen hebt gehoord over de geschiedenis van de toren. Geniet vervolgens van wat vrije tijd om het panoramische uitzicht op de iconische monumenten van de stad in je eigen tempo te bewonderen. Bewonder de Notre-Dame, de Sacré Coeur en het glazen dak van het Grand Palais vanaf je hoge uitkijkpunt. Zie de Seine zich een weg banen door het midden van Parijs en kijk hoe de rivierboten rustig over het kalme water glijden. Geniet van de stad en haar unieke sfeer vanaf jouw ideale uitkijkplek. Als je klaar bent met het verkennen van de tweede verdieping, ga je naar beneden naar het observatiedek op de eerste verdieping. Daar kun je de tentoonstelling bekijken en - als je durft - een wandeling maken over de nieuwe glazen vloer, die zich 57 meter boven straatniveau bevindt.

Eiffeltoren: tour naar 2e verdieping per trap en naar top per lift

8. Eiffeltoren: tour naar 2e verdieping per trap en naar top per lift

Maak kennis met je gids en ga de toren binnen met het beklimmen van 704 traptreden. Kom op adem bij één van de uitrustpunten en ervaar een kant van de Eiffeltoren die je zou missen als je helemaal met de lift omhoog zou gaan. Bij aankomst op de eerste verdieping neem je een welverdiende pauze. Loop over de nieuwe glazen vloer en ervaar een interactieve tentoonstelling. Op weg naar de 2e verdieping krijg je een paar onbekende weetjes te horen over de oorspronkelijke kleur van de toren en de fonkelende lichtjes. Ervaring een uniek gevoel van voldoening bij aankomst op de 2e verdieping. Je gids kan je van alles vertellen over de monumenten die je onder je ziet liggen, zoals de Sacre-Coeur, de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées. Zet je avontuur daarna in je eentje voort en neem de lift naar de top van de toren. Eenmaal daar aangekomen kun je het kantoor van Gustave Eiffel bekijken en genieten van het uitzicht over Parijs. Wanneer je alles hebt gezien, kun je met de lift weer terug naar de begane grond en je dag voortzetten.

Eiffeltoren: trap naar 2e etage met optie voor de top

9. Eiffeltoren: trap naar 2e etage met optie voor de top

Ontdek de Eiffeltoren als nooit tevoren terwijl je het monument te voet beklimt. De gids begint met een inleiding over het iconische bouwwerk voordat je naar de ingang wordt begeleid. Je krijgt nog veel meer interessante feiten en anekdotes te horen. Begin de beklimming naar de 2e verdieping onder leiding van je gids en luister naar de verhalen over het ontstaan en de bijna-ondergang van de beroemde toren terwijl je geniet van het unieke uitzicht vanaf de trap. Op de 1e verdieping kun je even pauzeren en kom je meer te weten over de Eiffeltoren en zijn architect. Vervolgens wandel je over de 57 meter hoge glazen vloer. Vergeet niet om een paar foto's te maken als aandenken. Ga verder naar het observatiedek op de 2e verdieping voor panoramisch uitzicht op de Arc de Triomphe en andere Parijse highlights terwijl je geniet van het interessante en leuke commentaar van de gids. Als je alle spectaculaire uitzichten in je hebt opgenomen, kun je kiezen of je met de trap of de lift weer naar beneden wil.  Je kunt je ticket upgraden met een bezoek aan de top, waar je het originele kantoor van Gustave Eiffel kunt bekijken en vanaf het hoogste platform van panoramisch uitzicht op Parijs kunt genieten. Upgraden kan alleen tijdens het boeken. Houd er rekening mee dat de top in sommige gevallen gesloten wordt vanwege onvoorziene omstandigheden zoals slecht weer of hoge bezoekersaantallen. In deze zeldzame gevallen heeft de groep geen toegang tot de top, zelfs niet als deze opnieuw wordt geopend terwijl je al in de toren bent. Mocht dit gebeuren, dan krijg je de toegangskosten voor de top binnen 5 tot 10 dagen terugbetaald. De terugbetaling gebeurt automatisch, dus je hoeft geen contact met ons op te nemen.

Parijs: rondleiding Eiffeltoren per lift

10. Parijs: rondleiding Eiffeltoren per lift

Bezoek de meest iconische attractie van Parijs met skip-the-line toegang en een gids. Geniet van de meest indrukwekkende uitzichten over de stad en leer meer over de constructie en betekenis ervan. Je kunt op de tweede verdieping blijven, of van de optionele gelegenheid gebruik maken om naar de top te gaan. Na een ontmoeting met je gids krijg je voorrangstoegang tot de tweede verdieping van de Eiffeltoren, met uitzicht over de zogenaamde Lichtstad. Terwijl je met de lift naar boven gaat, zal je gids je verrassen met verhalen en feiten over dit symbolische bouwwerk. Leer meer over het gebouw zelf en over de burgerlijk ingenieur die het heeft gemaakt, Gustave Eiffel. Uw gids wijst u ook op alle opmerkelijke bezienswaardigheden van Parijs, waaronder het Louvre, de kathedraal Notre-Dame, Montmartre en de Sacré-Cœur. Maak gebruik van de optionele mogelijkheid om met de lift langs de tweede verdieping naar de top van de toren te gaan en het uitzicht vanaf het hoogste punt van de hele stad te bewonderen.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets met host
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
99 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 7

Sitemap Eiffeltoren

Wil je alle activiteiten in Eiffeltoren ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eiffeltoren

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 66.104 beoordelingen

louvre was fantastisch. er stond een lange rij maar gelukkig konden we redelijk snel doorlopen. er is inderdaad te weinig tijd om alles te zien maar na twee verdiepingen waren we ook wel echt kapot. navigeren door het louvre is wel echt een uitdaging! de boottocht was leuk. we hadden mazzel met het weer en er werd ook wat verteld onderweg.

Leuke tour! Koud dus extra jas mee. Precies op tijd op een mooie plek om de lichtjes van de Eiffeltoren te zien. Tijd genoeg om telkens foto's te maken.

Leuke manier om de stad te verkennen en we hadden er heerlijk weer bij.

Schitterende rondrit en enthousiast team dat ook vragen beantwoordt!

De rondvaart inclusief lunch en drankjes was perfect!!