Eiffeltoren

Dit ware Franse icoon en tevens kroonjuweel van de Parijse skyline is nóg spectaculairder van dichtbij.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Eiffeltoren: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Parijs: rondleiding Eiffeltoren met toegang tot de top

1. Parijs: rondleiding Eiffeltoren met toegang tot de top

Beleef het adembenemende uitzicht over Parijs vanaf de top van de Eiffeltoren. Bekijk iconische Parijse bezienswaardigheden, verken de drie verdiepingen van de toren en leer de geschiedenis dankzij jouw gids. Jouw Engelssprekende gids zal je helpen de geschiedenis van de Eiffeltoren te ontdekken en jou het prachtige panorama laten zien dat het 360°-uitzicht op Parijs biedt vanaf de 2e verdieping van de Eiffeltoren. Je hebt ook toegang tot de top van de Eiffeltoren. Met een hoogte van ongeveer 276 meter biedt deze derde verdieping zijn bezoekers het beste uitzicht over de Lichtstad. Deze activiteit biedt geen voorrangstickets - Je zult moeten wachten op onze gids om de tickets te kopen voordat je op je tour gaat.

Paris: Sunset Musical Cruise on the Seine River

2. Paris: Sunset Musical Cruise on the Seine River

Ga op avontuur en maak op een cruise bij zonsondergang door Parijs. Geniet van de tocht over de Seine onder het genot van een aperitief.  Bewonder de monumenten en dokken die als decor dienen voor deze fantastische avond. Bewonder tijdens deze tocht van 1 uur de meest iconische monumenten van Parijs, zoals het Louvre, het Musée d'Orsay, de kathedraal Notre Dame, het Grand Palais, de Eiffeltoren en nog veel meer.  Tommy Marcus, een beroemde Parijse DJ, heeft speciaal voor deze cruise een unieke mix met housemuziek gemaakt. Snuif deze electro lounge-sfeer op met een drankje in je hand.

Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

3. Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

Je ontvangt je tickets, die op elk moment gebruikt kunnen worden tot en met de geldigheidsdatum vermeld op het ticket, via e-mail. Je kunt kiezen om de boottocht voor of na je crêpeproeverij te doen.  Ga voor de boottocht van 1 uur naar "Bateaux Parisiens" / Port de la Bourdonnais, net naast de Eiffeltoren, om aan boord te gaan. Geniet, terwijl je over de Seine vaart, van de geschiedenis van Parijs en haar vele monumenten, zoals het Louvre, het Orsay, de kathedraal de Notre-Dame en de vele bruggen met hun unieke architectuur.Geniet van de audiogidstoelichting aan boord, beschikbaar in 14 talen, die je ook kunt beluisteren via een app op je smartphone.  Toon vervolgens (voor of na je boottocht) je voucher aan het personeel bij het buffet Régalade de la Tour Eiffel, aan de voet van de Eiffeltoren. Proef een Franse crêpe met Nutella, suiker, citroen, jam of slagroom. Bewonder het schilderachtige uitzicht op de Eiffeltoren en de rivieroever van Parijs terwijl je geniet van deze heerlijke Franse delicatesse.Profiteer tevens van korting om een drankje te bestellen bij het pannenkoekenhuis.

Parijs: rondleiding buiten de Eiffeltoren en ticket voor top

4. Parijs: rondleiding buiten de Eiffeltoren en ticket voor top

Altijd al gedroomd van een bezoek aan de Eiffeltoren? Boek snel een voorrangsticket naar de 2e etage. Je vermijdt, met een vooraf gereserveerd ticket, de lange wachtrij bij de hoofdingang en gaat sneller richting het uitkijkpunt met uitzicht op de Lichtstad. Begin je kleine groepsreis vanuit de verzorgde tuinen van Trocadero Plaza; veruit het beste uitkijkpunt om de Eiffeltoren te fotograferen. Volg je gids over de Iena-brug naar de voet van de Eiffeltoren, luister onderweg naar het fascinerende verhaal van de architectuur en geschiedenis van de Eiffeltoren. Ga langs de ticketrijen en ga  met je gids naar de 2e verdieping. Je hoort hoe de Eiffeltoren bijna werd afgebroken in 1909, komt meer te weten over het interessante verhaal van de man achter de Eiffeltoren, Gustave Eiffel, en meer. De gids begeleidt je naar het speciale observatiedek op de tweede verdieping, vanwaar je de prachtige stad aan je voeten ziet liggen, terwijl je luistert naar het heldere en onderhoudende commentaar van de gids.

Parijs: lunch in Madame Brasserie Restaurant Eiffeltoren

5. Parijs: lunch in Madame Brasserie Restaurant Eiffeltoren

Proef het goede leven in het beroemde restaurant Madame Brasserie op de eerste verdieping van de Eiffeltoren. Geniet van een heerlijke lunch bereid door de ambachtelijke chef-kok Thierry Marx en geniet van een prachtig uitzicht over de stad en in de iconische toren zelf. Stijg omhoog in de lift naar de eerste verdieping van de Eiffeltoren en stap in de eigentijdse maar gezellige sfeer van restaurant Madame Brasserie. Geniet van een driegangenlunch, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, gemaakt van lokale en seizoensgebonden producten. Kies of u de heerlijke hapjes wilt begeleiden met drankjes, waaronder champagne en wijn. Kies vooraf een tafel die bij je past, ofwel in het hart van de Brasserie, uitkijkend op het revolutionaire raamwerk van de iconische toren, ofwel met uitzicht over de Lichtstad zelf.

Parijs: Seine riviercruise met optionele drankjes en snacks

6. Parijs: Seine riviercruise met optionele drankjes en snacks

Geniet van het beste uitzicht op Parijs vanaf het water. Geniet van een ontspannen, 1 uur durende rondvaart langs memorabele bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad. Je begint bij de Eiffeltoren en vaart rustig de Seine af op een comfortabele boot en proeft zo van het elegante Parijse leven. Je vaart langs het Grand Palais, het Louvre, het Musée d'Orsay en de Notre-Dame. Kies voor een VIP-cruise in de middag en profiteer van een live-gids die je ontmoet voordat je met voorrang aan boord gaat. Ga rechtstreeks naar de VIP-ruimte met terras aan de voorkant van de boot. De gids zal je tijdens de ontspannen boottocht vermaken met anekdotes en intrigerende historische feiten. Je kunt ook kiezen voor audiocommentaar en naar informatieve verhalen over Parijs luisteren.  De vaart gaat tot het Instituut voor de Arabische wereld op het Ile Saint-Louis alvorens terug te keren naar de Eiffeltoren. Dit is de meest ontspannen manier om Parijs te bekijken en de enige manier waarbij je geen last hebt van lawaai en verkeer.

Eiffeltoren ochtendtour met lift en rondvaart Seine

7. Eiffeltoren ochtendtour met lift en rondvaart Seine

Ga voor een begin in de ochtend, een rustigere tijd, en ontmoet je gids om je reis in Parijs te beginnen bij de Eiffeltoren. Je hoort verhalen terwijl je loopt en meer te weten komen over de creatie ervan voor de internationale tentoonstelling van 1889, een wereldtentoonstelling. In zijn vroege dagen werd de toren door de Parijzenaars verafschuwd, maar hij won uiteindelijk de harten van de Parijzenaars en het werd het meest gevierde icoon van de stad. Nadat je de 2 beveiligingsknoppen hebt gepasseerd, ga je recht omhoog naar de tweede verdieping of de top (afhankelijk van de optie die je boekt) per lift terwijl je geniet van anekdotes en verhalen over de geschiedenis van Parijs onder je voeten. Je wandelt ook rond de kijkgalerij en geniet van de bezienswaardigheden van Champs de Mars en de Tour Montparnasse.  De volgende ervaring is een riviervaart met een flexibele starttijd.Stap aan boord en ontspan op het dek of in het lagere gedeelte terwijl je vaart over deze beroemde rivier. Dwars door de stad neemt de Seine je mee langs glamoureuze bezienswaardigheden. Deze rivieroevers zijn bekroond door UNESCO met een plaats op de Werelderfgoedlijst. Hoor onderhoudend commentaar terwijl je vaart en uitkijkt naar bezienswaardigheden zoals het Louvre, een iconisch gebouw dat de thuisbasis is van enkele van 's werelds meest gevierde kunstwerken. Houd je camera gereed om foto's te schieten van Notre Dame - UNESCO Werelderfgoed - en bewonder de opvallende gevel van La Conciergerie. Dit voormalige koninklijke paleis en gevangenis was ooit het onderkomen van de belangrijkste politieke gevangenen in het land, zoals Marie Antoinette en Napoleon III. Na een uur op het water keert de boot terug naar het beginpunt waar de tour eindigt.

Parijs: directe toegang top Eiffeltoren & avondrondvaart

8. Parijs: directe toegang top Eiffeltoren & avondrondvaart

Je ontmoet je host en gaat aan boord van een boot voor een 1 uur durende rondvaart over de rivier vanaf de voet van de Eiffeltoren. De dienst vertrekt elke 30 of 60 minuten, afhankelijk van de tijd van het jaar. Je kunt je ticket op elk moment gebruiken binnen drie maanden na het moment van aankoop. Je bespaart tijd met een voorrangsticket voor een zelfgeleid bezoek aan de Eiffeltoren in de avond. Krijg een weids uitzicht over iconische monumenten, zoals de Notre-Dame en de Egyptische obelisk op de Place de la Concorde. Je rondleiding vindt plaats van 17:30 tot 22:00 uur. Eerst ga je op een rondvaart over de rivier voor 1 uur. Dan ga je richting de wolken en geniet je van het uitzicht vanaf de top van de Eiffeltoren. Tijdschema rondvaart: van april tot september Je kunt zelf een vertrektijd tussen 10:00 en 22:30 uur uitkiezen (met uitzondering van 13:00 en 19:30 uur). Er geldt een minimum van 10 deelnemers. Boten gaan ongeveer elke 30 minuten. In het weekend en elke doordeweekse dag in juni, juli en augustus vertrekken boten tussen 10:00 en 23:00 uur. Op 14 juli vertrekt de laatste boot om 14:00 uur. Tijdschema rondvaart: van oktober tot maart Je kunt zelf een vertrektijd tussen 10:30 en 22:00 uur uitkiezen (met uitzondering van 13:00 en 19:30 uur). Er geldt een minimum van 10 deelnemers. Boten vertrekken elke 60 minuten. In het weekend en op doordeweekse dagen tijdens de Franse zone C-schoolvakanties gaan de boten van 10:00 tot 22:30 uur. Op 24 december vertrekt de laatste rondvaart om 17:00 uur en op 31 december vertrekt de laatste rondvaart om 21:30 uur.

Parijs: 2 uur durende avondtour in bus met open dak

9. Parijs: 2 uur durende avondtour in bus met open dak

Reis door het hart van Parijs in het donker en bewonder de verlichte monumenten in de Lichtstad vanaf de allerbeste plek. Stap in de bus op de Champs-Elysées en bewonder alle iconische bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, de Notre-Dame en nog veel meer. Bewonder de glazen piramide van het Louvre en luister naar het interessante commentaar van een Engels- en Franssprekende gids of de meertalige audiogids. Je krijgt een gratis boekje met exclusieve aanbiedingen en aanbevelingen.

Parijs: bezoek Eiffeltoren met top, Louvre en boottocht

10. Parijs: bezoek Eiffeltoren met top, Louvre en boottocht

Geniet van drie bezienswaardigheden in Parijs. Je ontmoet je gids 's ochtends bij het vertrekpunt om je tickets voor het Louvre en de rondvaart op te halen, waarna je naar de Eiffeltoren gaat. Samen met je gids beklim je de toren naar de top. Hoor de mooiste verhalen van je gids tot je het tweede niveau bereikt. Hierna kun je helemaal naar de top gaan om te genieten van het fascinerende uitzicht op de stad. Hierna is het tijd voor je rondvaart van 1 uur over de romantische rivier de Seine. Aanschouw de mooiste delen van de Lichtstad vanaf het rustige water en geniet van leuke weetjes van je audiogids. Voltooi je reis met een bezoek aan het wereldberoemde Louvre. Met je ticket kun je een bezoek brengen aan dit doolhof van kunst en cultuur, midden in de stad. Je kunt nu met eigen ogen zien of de Mona Lisa echt zo geheimzinnig lacht, maar ook andere schilderijen bewonderen en tussen de standbeelden door wandelen.

Sitemap Eiffeltoren

Wil je alle activiteiten in Eiffeltoren ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eiffeltoren

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 37.912 beoordelingen

Ontzettend mooie dingen gezien in Parijs. Maar het bezoek aan de Eifeltoren was wel een hoogtepunt. Ging lekker vlot, niet al te lang in de rij gestaan. Kwam ook door het vroeg tijdstip van 9:00 uur.

Goede gids met een vleugje humor. Vertelde veel en pakte momenten in de wachtrij aan om nog meer te vertellen.

Goed geregeld, fijne boot en een nog mooier uitzicht! Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Leuk om al wandelend naar de Eiffeltoren toe het verhaal te horen. Hadden een leuke gids.

makkelijkste manier om een indruk te krijgen van Paris by night