Kies data

Eiffeltoren

Dit ware Franse icoon en tevens kroonjuweel van de Parijse skyline is nóg spectaculairder van dichtbij.

Eiffeltoren: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

1. Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

Maak een rondvaart over de rivier de Seine die begint aan de voet van de Eiffeltoren. Vaar rustig onder de bruggen van Parijs door en bewonder de reeks prachtige monumenten langs het water, terwijl je luistert naar toelichting over Parijs en de bezienswaardigheden waar je langs vaart. Tijdens de rondvaart kom je langs de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Hôtel de Ville, het Louvre en nog veel meer. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart in de avond voor een totaal andere blik op de Lichtstad, die bij het vallen van de avond in de schijnwerpers wordt gezet.  Individuele audiogidsen zijn beschikbaar in 14 talen en geven toelichting over Parijs en haar geschiedenis, monumenten en architectuur. Houd er rekening mee dat de audiogids beschikbaar is via je smartphone door aan boord verbinding te maken met wifi.

Parijs: directe toegang Eiffeltoren inclusief top

2. Parijs: directe toegang Eiffeltoren inclusief top

Profiteer van directe toegang tot de Eiffeltoren en bewonder het adembenemende uitzicht vanaf de top van het iconische bouwwerk. Breng zoveel tijd door in de toren als je wilt en verken de verschillende verdiepingen op je gemak.  Zie Parijs van bovenaf en vanuit een volledig nieuw perspectief. Bewonder de oude façade van het Louvre en het financiële district La Defense. Bezichtig het kleurrijke Centre Georges Pompidou en de enorme witte pracht van de Sacré-Coeurbasiliek. Bezoek de Champagne Bar op de bovenste verdieping voor een glaasje bubbels. Onderweg naar beneden zie je de vele interessante activiteiten op de eerste verdieping. Je kunt over de glazen vloer lopen, als je durft.

Parijs: rondleiding Eiffeltoren met toegang tot de top

3. Parijs: rondleiding Eiffeltoren met toegang tot de top

Beleef het adembenemende uitzicht over Parijs vanaf de top van de Eiffeltoren. Bekijk iconische Parijse bezienswaardigheden, verken de drie verdiepingen van de toren en leer de geschiedenis dankzij jouw gids. Jouw Engelssprekende gids zal je helpen de geschiedenis van de Eiffeltoren te ontdekken en jou het prachtige panorama laten zien dat het 360°-uitzicht op Parijs biedt vanaf de 2e verdieping van de Eiffeltoren. Je hebt ook toegang tot de top van de Eiffeltoren. Met een hoogte van ongeveer 276 meter biedt deze derde verdieping zijn bezoekers het beste uitzicht over de Lichtstad. Deze activiteit biedt geen voorrangstickets - Je zult moeten wachten op onze gids om de tickets te kopen voordat je op je tour gaat.

Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

4. Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

Geniet, vanaf het observatiedek op de 2e verdieping van de Eiffeltoren, van een vogelvluchtperspectief over Parijs. Tref je gids bij de Eiffeltoren voor een korte inleiding over de geschiedenis van de toren. Krijg vervolgens directe toegang tot de 2e verdieping, waar je gids interessante verhalen en anekdotes over de unieke geschiedenis van de toren zal vertellen. Kom meer te weten over de Lichtstad en geniet van een bijzonder uitzicht op de Notre-Dame, het Louvre, de Arc de Triomphe en Les Invalides. Je gids laat je dan in je eigen tempo verder de Eiffeltoren verkennen. Klim op je gemak zonder gids naar de top voor nog meer adembenemende panorama's en geniet van een glas bubbels in de Champagnebar (indien optie geboekt). Stap, opweg naar beneden, ook op de 1e verdieping uit, om op 60 meter boven de grond over de nieuwe glazen vloer te lopen.

Parijs: directe toegang Eiffeltoren met lift en rondleiding

5. Parijs: directe toegang Eiffeltoren met lift en rondleiding

Sla de ticketrij voor de Eiffeltoren over en maak een rondleiding door deze beroemde bezienswaardigheid en bewonder de stad van bovenaf. Geniet van een 2 uur durende rondleiding door de toren en hoor alles over de oorsprong en de geheimen achter de bouw van dit architectonische meesterwerk. Neem de lift en klim naar het uitkijkplatform op de tweede verdieping, en als je ticket voor de top kiest, ga je helemaal naar de bovenste verdieping. Vanaf daar kun je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de Franse hoofdstad, met onder andere de Sacré-Cœur, het Louvre en de Arc de Triomphe. Kies voor een 1 uur durende rondvaart op de Seine, op elk moment beschikbaar na je bezoek aan de Eiffeltoren. Bewonder de vele gebouwen langs de rivieroever die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, de Notre-Dame en de Conciergerie. Vaar langs charmante woonboten en drijvende restaurants.

Parijs: directe toegang top of 2e verdieping Eiffeltoren

6. Parijs: directe toegang top of 2e verdieping Eiffeltoren

Verkort je wachttijd in de lange rijen voor een van de meest onvergetelijke monumenten van de Franse hoofdstad met een ticket voor directe toegang tot de tweede verdieping en, als je deze optie hebt geselecteerd, tot de top. Kom meer te weten over de Eiffeltoren van je gids. Geniet van de uitkijkplatforms en kijk uit op de kathedraal Notre-Dame, Les Invalides, en kijk in je eigen tempo rond. Na een korte inleiding over de geschiedenis van de iconische toren, ga je met de lift naar de 2e verdieping. Ga met de lift naar de top als je deze optie hebt geselecteerd. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Franse hoofdstad en bekijk de belangrijkste monumenten van bovenaf.

Eiffeltoren: trap naar 2e etage met optie voor de top

7. Eiffeltoren: trap naar 2e etage met optie voor de top

Ontdek de Eiffeltoren als nooit tevoren terwijl je het monument te voet beklimt. De gids begint met een inleiding over het iconische bouwwerk voordat je naar de ingang wordt begeleid. Je krijgt nog veel meer interessante feiten en anekdotes te horen. Begin de beklimming naar de 2e verdieping onder leiding van je gids en luister naar de verhalen over het ontstaan en de bijna-ondergang van de beroemde toren terwijl je geniet van het unieke uitzicht vanaf de trap. Op de 1e verdieping kun je even pauzeren en kom je meer te weten over de Eiffeltoren en zijn architect. Vervolgens wandel je over de 57 meter hoge glazen vloer. Vergeet niet om een paar foto's te maken als aandenken. Ga verder naar het observatiedek op de 2e verdieping voor panoramisch uitzicht op de Arc de Triomphe en andere Parijse highlights terwijl je geniet van het interessante en leuke commentaar van de gids. Als je alle spectaculaire uitzichten in je hebt opgenomen, kun je kiezen of je met de trap of de lift weer naar beneden wil.  Je kunt je ticket upgraden met een bezoek aan de top, waar je het originele kantoor van Gustave Eiffel kunt bekijken en vanaf het hoogste platform van panoramisch uitzicht op Parijs kunt genieten. Upgraden kan alleen tijdens het boeken. Houd er rekening mee dat de top in sommige gevallen gesloten wordt vanwege onvoorziene omstandigheden zoals slecht weer of hoge bezoekersaantallen. In deze zeldzame gevallen heeft de groep geen toegang tot de top, zelfs niet als deze opnieuw wordt geopend terwijl je al in de toren bent. Mocht dit gebeuren, dan krijg je de toegangskosten voor de top binnen 5 tot 10 dagen terugbetaald. De terugbetaling gebeurt automatisch, dus je hoeft geen contact met ons op te nemen.

Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

8. Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

Bezoek de meesterwerken van het Louvre, een van de populairste bestemmingen ter wereld. Maak vervolgens een rondvaart over de prachtige Seine en bewonder de beroemde monumenten in de stad. Als het grootste museum ter wereld herbergt het Louvre 35.000 kunstwerken in een tentoonstellingsruimte van 73.000 vierkante meter verdeeld over 3 vleugels. Elke vleugel telt meer dan 70 zalen en toont vele schilderijen en kunstvoorwerpen. Bekijk de iconische Mona Lisa, bewonder duizenden verbazingwekkende schilderijen en wandel tussen perfecte beeldhouwwerken. Boek de optie met audiogids en verbeter je ervaring in het museum en je kennis van de getoonde werken. Na het bezoek aan het Louvre maak je een rondvaart van 1 uur over de rivier de Seine. Je bekijkt meer van de iconische monumenten van Parijs, zoals het Institut de France, de Eiffeltoren, Notre Dame, Conciergerie, het Musee de Orsay, het Hotel de Ville en meer. Aan boord heb je gratis toegang tot een audiogids, waarmee je meer te weten komt over de enorme geschiedenis die aan elk monument verbonden is.

Parijs: ticket voor top Eiffeltoren & rondvaart Seine

9. Parijs: ticket voor top Eiffeltoren & rondvaart Seine

Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden in Parijs met dit gecombineerde Eiffeltorenticket en een rondvaart over de Seine. Profiteer van geassisteerde snelle toegang en verken vervolgens de IJzeren Dame van Parijs op eigen gelegenheid, tot aan de top. Je ticket bevat ook een rondvaart van 1 uur over de Seine, die je op elk moment tijdens je verblijf kunt nemen. Bewonder de gebouwen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan langs de rivieroevers, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Vaar langs charmante woonboten en drijvende restaurants.

Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

10. Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

Bekijk de bezienswaardigheden van Parijs vanaf het water tijdens een boottocht over de Seine, en kom er meer over te weten dankzij de audiogids. Geniet voor of na je boottocht van een traditionele Franse crêpe. Kom naar 'Bateaux Parisiens', Port de la Bourdonnais, vlak naast de Eiffeltoren, om aan boord van de boot te gaan. Geniet, terwijl je over de rivier de Seine vaart, van de geschiedenis van Parijs en haar vele monumenten, zoals het Louvre, Musée d'Orsay, de Notre-Dame en de vele bruggen met hun unieke architectuur.  Luister naar de audiogidstoelichting aan boord, beschikbaar in 14 talen, die je ook kunt beluisteren via een app op je smartphone.  Vervolgens, nadat je op dezelfde plaats bent uitgestapt als waar de boottocht begon, toon je je voucher aan het personeel van het buffet Le Carrousel de la Tour Eiffel aan de voet van de Eiffeltoren. Proef een Franse crêpe met Nutella, suiker, citroen, jam of slagroom. Als je wilt, kun je de crêpe ook al voor de boottocht eten. Bewonder het schilderachtige uitzicht op de Eiffeltoren en de rivieroever van Parijs terwijl je geniet van deze heerlijke Franse delicatesse. Profiteer tevens van korting om een drankje te bestellen bij de crêperie.

130 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 9

Andere activiteiten in Eiffeltoren

Wil je alle activiteiten in Eiffeltoren ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eiffeltoren

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 81.538 beoordelingen

Zeker de moeite om te doen met kinderen. Alle bekende gebouwen liggen aan de Seine dus kan je ze goed bekijken van op de boot. Op de boot geven ze uitleg maar je kan ook via een eigen headset luisteren naar uitleg over de plaatsen waar je passeert. Een aanrader dus!

Gids met tickets stond netjes bij de souvenierswinkel te wachten! Wij zijn verder gegaan zonder gids maar goed geregeld dat hij je mee kan nemen als men dat wenst. Uitlegd hoe er te komen was duidelijk. Schitterende vergezichten vanaf de Eiffeltoren!

Ik probeerde eerst spontaan (1 dag ervoor) kaartjes te bemachtigen via de officiële website van Versailles. Dat werkte buitengewoon goed voor GYG. Snel mobiel en licht. Perfecte aanbieding. Je moet echt de tijd nemen. Allemaal groots en spectaculair.

Super ervaring. Echt de moeite waard. Heel mooi museum en in tegenstelling tot het louvre alles ook in het engels uitgelegd. Aanrader!

Ook heel veel te zien. Alleen de rit met het treintje viel heel erg tegen. De bestuurster reed als een gek door het park heen.