Eiffeltoren 5 dagen
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Er zijn geen tours gevonden die voldoen aan jouw criteria. Ga naar de homepage om meer tours te vinden.
Bekijk alle 716 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Eiffeltoren

ticket online = geen wachtrij = vlotte toegang = perfect!

tickets eenvoudig te bestellen online; duidelijk trefpunt ter plaatse; vriendelijke gids geeft wat info en begeleidt de groep tot de ingang; nadien mag men op eigen tempo de toren bezichtigen; een aanrader!

Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door carmen, 11-08-2016

Alles verliep correct, vlot en aangenaam.

Alles verliep vlot, aangenaam en zonder problemen. We konden onmiddellijk op de eifeltoren en kregen een beknopte maar volledige uitleg van een ervaren gids. Voor mij een geslaagde ervaring.

Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door Mieke, 20-07-2016

Prioriteitstoegang tot Eiffeltoren met host - fantastisch!

Voor donderdag 12 mei om 14:30 uur hadden wij tickets besteld om met een host de Eiffeltoren te beklimmen. We waren op de afgesproken tijd aanwezig en daar stond inderdaad een gids te wachten. Eerst kregen we uitleg over de geschiedenis van de Eiffeltoren en daarna gingen we met de lift naar de 2e verdieping. Het was in principe niet zo heel druk, maar het was wel fijn om meteen door te kunnen lopen. Alles verliep smoothly. Toen eigenlijk iedereen al op eigen houtje rond ging lopen, liep de gids nog even met ons mee om nog meer te vertellen. Dit vonden wij een super plus-punt! Het was een te gek uitstapje!

Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door Jamila, 16-05-2016

Leuke gids met extra info, snel langs wachtrij

We werden beneden bij Eiffeltoren ontvangen door onze gids. Ze gaf op vlotte manier instructies en nog leuke extra details over de Eiffeltoren. Met z'n allen naar binnen voorbij de wachtrij, verliep mooi vlot en erg plezierig.

Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door Marieke, 17-05-2016

Vlotte en efficiënte toegang tot de Eiffeltoren

Een enthousiaste gids bracht ons na een korte briefing naast de Eiffeltoren snel door de beveiliging en met de lift omhoog. Boven gaf hij een korte uitleg van enige uitzichtpunten. Dat had best wat meer kunnen zijn, we werden al snel aan ons zelf overgelaten.

Prioriteitstoegang tot de Eiffeltoren Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 04-05-2016

Eiffeltoren 5 dagen
3.4
Gebaseerd op 2.704 beoordelingen van GetYourGuide-klanten