Eiffeltoren
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Bestsellers

Eiffeltoren: tours & tickets

Eiffeltoren: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Parijs

Bekijk alle 634 tickets en tours

Vind de beste plek om de Eiffeltoren te zien

Alleen al het silhouet van de Eiffeltoren tegen de skyline van Parijs is het bezoeken van de Franse hoofdstad meer dan waard. Hier vind je de beste plekken in de stad om een geweldig uitzicht te krijgen en naar hartelust te instagrammen.

Trocadero

Trocadero

Om 's avonds de lichtshow van de Eiffeltoren te zien is de Trocadero één van je beste opties. Helemaal mooi: de Trocadero is gratis, en altijd open.

Arc de Triomphe

Arc de Triomphe

Het kost 284 traptreden om de top van dit andere beroemde Parijse monument, de Arc de Triomphe, te bereiken. Je beloning: na het beklimmen van de Arc heb je één van de meest spectaculaire uitzichten in de stad.

Montparnasse

Montparnasse

Deze 210 meter hoge wolkenkrabber is misschien geen schoonheid, maar het uitzicht vanaf deze hoogte is het waard. In de [Tour Montparnasse]/tour-montparnasse-l3399/) heb je het op een na hoogste uitzicht over Parijs en een panorama van 360 graden.

Vanaf Hotel Raphael

Vanaf Hotel Raphael

Op zoek naar een romantische locatie voor je Parijse date? Reserveer een plek op het terras van dit luxe hotel. Geniet van het uitzicht, drink champagne en zie de zonsondergang.

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim verbindt het 15de en 16de arrondissement. Deze beroemde brug biedt prachtig uitzicht op de Eiffeltoren en de Seine - een populaire plek voor fotografen.

Onze insidertips

Drukte en wachtrijen vermijden

Parijs is natuurlijk een populaire bestemming. Zorg dat je je bezoek vooraf plant als je de Eiffeltoren van alle kanten wil zien. Online tickets naar de top zijn makkelijk te kopen, maar als je op een budget reist en goedkopere kaartjes wilt, zul je rekening moeten houden met wachttijden bij de beroemde monumenten.

Let op je spullen

Veel reizigers in de buurt van de Eiffeltoren zijn op zoek naar een café om even te ontspannen buiten de mensenmassa. Hoewel de toeristische gebieden veilig zijn, hebben veel toeristen de neiging niet meer op te letten zodra ze hun café au lait hebben besteld. Houd, zoals altijd, je tas dicht, en blijf alert op dieven.

Eiffeltoren openingstijden

De Eiffeltoren zelf is 365 dagen per jaar geopend voor een bezoek - tussen midden juni en begin september van 9:00 tot 24:00, en de rest van het jaar van 9:30 tot 23:00.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  De Eiffeltoren is 365 dagen per jaar geopend.
 • Toegangsprijzen
  Kijken is gratis! Ticketprijs hangt af van welke optie je kiest.
 • Heb ik een gids nodig?
  Alleen als je er één wil. Met een gids mag je vaak de rij overslaan, wat heerlijk is.
 • Hoe kom ik er?
  De dichtstbijzijnde metrohaltes zijn Bir-Hakeim (lijn 6) en Trocadero (lijn 9).
 • Extra tips

  • Kinderen onder de 4 jaar oud krijgen gratis toegang.

  • Blijf altijd op je spullen letten,

Wat anderen zeggen over Eiffeltoren

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
based on 30.238 reviews

Ging echt super. met de gids samen loop je langs de super lange rijen. Ik dacht eigenlijk dat we met de trap zouden moeten maar we gingen gelukkig met de lift. je kon kiezen om met de trap of lift weer naar beneden te gaan. was echt super mooi.

Eiffeltoren: directe toegang tot tweede verdieping of top Beoordeeld door

Onze gids Aida deed het voortreffelijk. We kregen veel interessante info onderweg naar de ingang. De Eifeltoren zelf konden we zonder begeleiding en op eigen tempo verkennen. Zeker de moeite!

Parijs: kaartje toegang zonder wachtrij Eiffeltoren Beoordeeld door

We kregen een geweldige rondleiding. Voor mijn kleinzoon en mijzelf een gids. Dat was bijzonder. Ik was met mijn kleinzoon in Parijs. Die optie staat hieronder er niet bij.

Marta was a bit confused because of different bookings. But after she figured it out she took us up the tower and told us some about its history. She did well and was kind.

Eiffeltoren: directe toegang tot tweede verdieping of top Beoordeeld door

Geweldig! Super goed geregeld. Leuke tripbegleider. kijk goed op de ticket waar je MEETPOINT is Anders kun je de reis mislopen.

Eiffeltoren: Wandeling naar de 2e verdieping Beoordeeld door