Datums kiezen

Ontdek het beste van
Eilat

Onze aanbevelingen voor Eilat

Israël: eSIM mobiel dataroamingplan

1. Israël: eSIM mobiel dataroamingplan

Maak uw reis naar Israël probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met snelle dekking in Israël en de optie van aanvullende dekking voor Mongolië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: Israël: Pelefoon Mongolië: Unitel

Eilat, Jeruzalem, Tel Aviv: 3-daagse tour Petra & Wadi Rum

2. Eilat, Jeruzalem, Tel Aviv: 3-daagse tour Petra & Wadi Rum

Dag 1: Begin je tour vanuit Jeruzalem, Tel Aviv of Eilat, afhankelijk van de gekozen optie. Steek de grens over naar Jordanië en reis naar de havenstad Aqaba. Geniet van wat tijd om te ontspannen in de stad, voordat je verder gaat naar Wadi Rum. Arriveer in het bedoeïenencamp in Wadi Rum en neem je nieuwe omgeving en het schilderachtige uitzicht in je op. Eenmaal gesetteld op de camping ga je 's middags op jeepsafari als de zon onder begint te gaan en de lucht koeler wordt. Geniet van een overnachting in het camp waar je je voor het diner tegoed doet aan een authentieke Jordaanse maaltijd. Dag 2: Als de zon 's ochtends opkomt, geniet je van het ontbijt en het uitzicht voordat je naar Petra reist. Neem bij aankomst een rondleiding rond deze iconische plek en krijg een dieper inzicht in de geschiedenis van de oude Nabateese stad. Bekijk de belangrijkste bouwwerken van de site, waaronder de beroemde schatkamer, de Khazneh. Overnachting in een hotel in Petra. Dag 3:  Vertrek in de ochtend uit Wadi Rum en verken Petra in jouw eigen tempo. Bezoek sites van de vorige dag opnieuw of ontdek nieuwe. Wandel naar het klooster en verken enkele minder bezochte gedeeltes van het complex. Na de laatste dag sightseeing reis je terug naar de grens en keer je terug naar jouw oorspronkelijke beginpunt.

Vanuit Eilat: Jeep-avontuur Mount Joash bij zonsondergang

3. Vanuit Eilat: Jeep-avontuur Mount Joash bij zonsondergang

Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat naar het Jeep-verzamelpunt. Vanaf hier ga je omhoog door de wadi richting Mount Joash, langs Nahal Solomon, Rehoboam Nahal, en Jehoshaphat Nahal, tot 725 meter boven zeeniveau. Je gids pauzeert hier en daar om verhalen te vertellen over de geschiedenis van het gebied.  Je pauzeert ook voor een kleine picknick, bestaande uit pita-brood met lokale labane-kaas, en een kop kruidenthee, alvorens verder te reizen naar de eindbestemming van je tocht. Vanaf dit observatiepunt is het mogelijk om 4 landen te zien: Israël, Egypte, Saoedi-Arabië, en Jordanië. Na je bezoek aan Mount Joash keer je terug naar je hotel.

Eliat: snorkeltrip koraalrif met instructeur

4. Eliat: snorkeltrip koraalrif met instructeur

Verken de onderwaterwereld tijdens een snorkeltrip rond de kleurrijke koraalriffen van Eilat en bewonder de meer dan 10.000 verschillende soorten vissen, zeesponzen, koraal en andere zeedieren die er leven. Kies voor de optie met een onderwater fotoshoot, zodat je je geweldige herinneringen mee naar huis kunt nemen. Kom naar het ontmoetingspunt, waar je bij het duikcentrum van de lokale partner je masker, snorkel en vinnen kunt kopen of huren. Vervolgens begin je aan je onvergetelijke reis naar de koraalriffen van Eilat. Van je ervaren instructeur krijg je korte instructies over zwemtechnieken en veiligheidsregels, waarna je in het water springt. Leg jouw ervaring vast met een onderwater fotoshoot, tegen een toeslag. Creëer fantastische souvenirs met foto's van je vrienden en familie en de overvloed aan zeedieren en levendige koralen op de achtergrond. Houd er rekening mee dat je onderwater niets kunt aanraken, om te voorkomen dat het natuurlijke evenwicht wordt verstoord. Om dezelfde reden is het verboden om de zeedieren te voeren.

Eilat: 2 uur durende boottocht met glazen bodem

5. Eilat: 2 uur durende boottocht met glazen bodem

Ontdek de onderwaterwereld van de Rode Zee zonder natte voeten te krijgen met deze boottocht met glazen bodem. Vertrek vanaf Hananya Beach en reis in het comfort van een boot met alle luxe, waaronder schaduwrijke zitplaatsen, een snackbar en een zonnedek. Ontdek een scala aan onderwaterleven, zoals verschillende vissoorten en koraal. Vaar langs de Golf van Eilat in een schip met 3 dekken, met het benedendek 2 meter onder water voor optimaal zicht. Bekijk tijdens je tour bezienswaardigheden zoals het Eilat-koraalreservaat, de militaire haven en de Jordaanse grens. Profiteer onderweg van informatief commentaar van de kapitein van het schip.

Vanuit Tel Aviv: Petra & Wadi Rum 2-daagse tour met bedoeïenentent

6. Vanuit Tel Aviv: Petra & Wadi Rum 2-daagse tour met bedoeïenentent

Onze Petra en Wadi Rum Tour vertrekken dagelijks vanuit Tel Aviv en is een van de meest uitgebreide tours die twee volle dagen in Jordanië biedt en een van de beste manieren om twee van de meest opwindende locaties van Jordanië te bezoeken. Vertrekkend vanuit Tel Aviv of Jeruzalem, begint de tour met een mooie rit door de Negev-woestijn op weg naar de Jordaanse grens. Eenmaal de grens overgestoken, rijd je naar de stad Aqaba, met uitzicht op de Rode Zee en geniet je van wat vrije tijd voor lunch, koffie en winkelen voordat je doorgaat naar de Wadi Rum-woestijn naar de Bedouin Camp-accommodatie. Geniet 's middags van een gedenkwaardig Jeep Safari-touravontuur en krijg inzicht in de bedoeïenencultuur. Eenmaal terug in het bedoeïenenkamp in Wadi Rum, geniet je van de sterrenhemel en geniet je van een authentiek Jordaans diner. De volgende ochtend kunt u op uw gemak ontbijten op de camping voordat u naar de verloren stad Petra gaat, een door UNESCO erkende archeologische vindplaats en een van de zeven wereldwonderen. Ontdek met een deskundige, Engelssprekende gids de verborgen juweeltjes van deze oude stad. Er zal ook tijd zijn om Petra in je eigen tempo te verkennen en de schoonheid en pracht van de historische plek in je op te nemen. Reis vanuit Petra terug naar de grens naar Eilat voordat je terugkeert naar Tel Aviv.

Eliat: Inleiding tot duiken

7. Eliat: Inleiding tot duiken

Ervaar een perfecte proef voor degenen die niet zeker weten of ze willen duiken of niet. Kies uit een duik van 25 of 40 minuten voor een voorproefje van de duikervaring. Nadat je bij het duikcentrum bent aangekomen, vul je een kort medisch formulier in en krijg je een grondige briefing over de uitrusting die je gaat gebruiken. Na een transfer naar de duikstek ga je aan de slag met je duikervaring. De duik begint met een briefing van 10-15 minuten door een ervaren instructeur in het Russisch, Engels of Hebreeuws. Voer vervolgens, op het niveau waarop je hoofd boven water blijft, een paar taken uit die zijn ontworpen om je zelfverzekerd te voelen in het water en met de duikuitrusting. Ga daarna verder met het daadwerkelijke proefduiken. Je instructeur zal je vol vertrouwen naar de magische onderwaterwereld van helder koraal en kleurrijke vissen leiden, altijd naast je om je veiligheid te garanderen. Ga na de duik terug naar het duikcentrum, klaar om verdere duikavonturen aan te gaan.

Van Eilat: Petra-tour met transfer en lunch

8. Van Eilat: Petra-tour met transfer en lunch

Petra is een erfenis, die meer dan 2000 jaar geleden aan ons werd nagelaten door de Nabataens. De Nabataens waren erg ijverig en creëerden een van de grootste watersystemen van hun tijd. Petra werd bewoond door meer dan 20.000 inwoners en was zeer welvarend. Ze bouwden waterreservoirs en verzamelden het water van de plotselinge overstromingen, en verkochten het water vervolgens aan caravans en kooplieden, die door . De Nabataens creëerden grote gevels in de zandsteen op de typisch Romeinse archetectuele manier, de meest bekende daarvan is "The Treasury". Er is een Romeins theater, waarin je de graven kunt zien die nog steeds tussen de stoelen staan. Het amfitheater had ooit meer dan 4000 zitplaatsen. Er zijn veel tempels, standbeelden en gevels (ongeveer 800) in Petra die u kunt bekijken. Een chauffeur haalt je om 08:15 - 8:30 uur op bij je hotel in Eilat en brengt je naar de grens met Jordanië. U wordt bijgestaan bij grensprocedures en gaat verder naar Petra. Tour Petra met een gekwalificeerde, erkende gids. Ga via de Siq (het pad, een scheur in de zandsteen) naar "The Treasury". Inbegrepen in uw pakket is een optionele paardrijtocht. Rijd de eerste 200 meter van de route ("fooi geven" aan de vervoerder is vereist, variërend van 2-5 dollar naar eigen goeddunken). Vervolg de tour om het Romeinse theater, de gevels, de graven, de stortbakken, de crypten en de tempels te zien. Na de rondleiding - lunch in een lokaal restaurant. Reis terug naar de grens met Jordanië, begin onze terugreis naar de grens. Deze route omvat een paar stops onderweg bij bepaalde observatiepunten om te genieten van de prachtige landschappen die Wadi Ram te bieden heeft. Aankomst terug in uw hotel in Eilat: tussen 19:00-19:30.

Van Eilat: begeleide jeeptour door Timna Park

9. Van Eilat: begeleide jeeptour door Timna Park

Deze fascinerende vier uur durende tour opent de wondere wereld van de Arava-woestijn en een van zijn parels, Timna. Bekijk bizar gekleurde rotsen, natuurlijke sculpturen, het blauw van de lucht en het okerkleurige van de omliggende bergen. Je gids vertelt je over de verbazingwekkende geschiedenis en geologie van deze unieke plek. Stop een paar keer in het park en bekijk de ongelooflijke geschiedenis van het kopergerelateerde gebied. Bekijk onderweg de natuurlijke wadden van zandsteen en een paar pilaren van Solomon, Borg Hill, de beroemde paddenstoel en bogen. Maak een wandeling bij een halte in de buurt van het Timna-meer, waar je flessen kunt vullen met kleurrijk zand voor een souvenir. Ga vanaf daar terug naar Eilat.

Van Eilat: 2-daagse Petra & Wadi Rum-tour met kampverblijf

10. Van Eilat: 2-daagse Petra & Wadi Rum-tour met kampverblijf

Petra is tegenwoordig de beroemdste toeristische trekpleister in Jordanië. Petra was ooit bezet door de Nabateeërs en bijna alles in Petra is door hen gebouwd. Als je Petra bezoekt, kun je meer dan 800 objecten zien, waaronder de beroemde schatkamer, tempels, rouwhuizen, grotten en meer. Wadi Rum is alles wat je zou verwachten van een typische woestijn: extreme hitte in de zomer en vriestemperaturen in de winter. Het is gewelddadig en humeurig als de zon bij zonsopgang door de gebeitelde canyons snijdt of de scheiding tussen rots en zand in de schemering doet smelten. Het is veeleisend voor de bedoeïenen die erin wonen en wraakzuchtig voor degenen die de gevaren die het met zich meebrengt negeren. Ervaar de kracht en schoonheid ervan met je deskundige gids. Je tour begint om 08:30 uur als je wordt opgehaald bij je hotel in Eilat. Nadat je de Arava-grens bent overgestoken, rijd je naar Wadi Musa Petra en maak je een rondrit over de site. Na de tour lunch je in Petra en rijd je naar Wadi Rum en overnacht je in een authentiek bedoeïenenkamp. Onderweg leer je alles over de Nabateeërs, hun geschiedenis, hun kunst, goden en de manier van leven van de bedoeïenen. Upgrade je ervaring in de woestijn naar een 4-sterrentent met een eigen badkamer met douche en toilet in de tent.

Alle activiteiten

37 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Eilat

Wat zijn de topattracties van Eilat?

De topattracties van Eilat zijn:

Andere activiteiten in Eilat

Wil je alle activiteiten in Eilat bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eilat

Gemiddelde beoordeling

4.3
(545 beoordelingen)

Eerst de slechte punten: we brachten te veel tijd door in Aqaba en alle aangeboden activiteiten waren erg duur. Was liever eerder in de woestijn geweest. De tour ademde vaak echte "coffee trip" -vibes uit. Omdat de bus geen toilet heeft, werd je van de ene souvenirwinkel naar de andere gereden (de verkopers waren gelukkig niet opdringerig). Een andere stop op de "koffiereis" was de gezamenlijke, te dure lunch in Aqaba. Op een paar meter van het restaurant kun je lokaal heerlijk en goedkoop eten. Over de positieve punten: Wadi Rum en Petra zijn gewoon ongelooflijk indrukwekkend! Het bedoeïenenkamp, de aangeboden extra activiteiten en de woestijnsafari waren gewoon geweldig en worden ten zeerste aanbevolen. Sla kameelrijden over en verken de woestijn op eigen houtje. Sterrenkijken was zeer informatief en de gids was elke cent waard! De extra dag in Petra (3-daagse tour) is een absolute aanrader (zeer groot en interessant gebied)

Wat was dit een geweldige excursie! Een goede en ervaren chauffeur en gids die perfect Engels sprak, een prachtige wandeling door de Red Canyon, heerlijk offroad rijden met de jeep en extra nog een stop op een uitzichtpunt waar we zicht hadden op vier landen en een stop bij een natuurlijke bron. Een onvergetelijk avontuur! Eén klein minpuntje, de tour is via GetYourGuide niet voor één persoon te boeken. (wel via de touroperator zelf!) Gelukkig vond ik nog twee mensen die mee wilden zodat ik toch kon boeken.

Een geweldige ontdekking van plaatsen in een aangename sfeer, een reis door de tijd met vriendelijke mensen. De site van Petra is prachtig en ik waardeerde de gratis rondleiding de volgende dag, waar ik de overblijfselen van de kerk kon bezoeken en daarna een langere wandeling zonder het klooster te bereiken omdat ik terug moest komen…. Het moet nog gebeuren.

Geweldige jeep tour met prachtige uitzichten en goed Engels sprekende gids. Ik raad iedereen aan deze activiteit te doen als je in de buurt bent!

Als je in Eilat bent doe dan zeker deze tour! Alex is de meest fantistische gids die je kunt wensen!