Eilat
Archeologie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Eilat

Wil je alle activiteiten in Eilat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eilat

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 45 beoordelingen

Zeer goed georganiseerde reis met een torenhoge gids Nizar. Hij was geweldig in de bus op weg naar Petra en gaf ons veel achtergrondinformatie over Jordanië en Petra. Toen we op de terugweg werden tegengehouden door de Jordaanse politie, beheerste hij de situatie zodat we konden doorgaan zonder dat de politie de bus in kwam! Petra is mooi en opwindend en achteraf gezien is het beter om meer tijd te plannen dan een 1-daagse reis. Als je weinig tijd hebt, is deze reis ideaal.

Zeer goede organisatie en assistentie bij de grensovergang in Israël en Jordanië. Alles ging heel snel. En de reis naar Petra ... waw! Nizar is de beste ... verdiende al het geld. Een goed opgeleide man, met een brede algemene cultuur, die ons de hele geschiedenis van Petra, maar ook van het Midden-Oosten heeft gepresenteerd! Everiting is ok!

Het is niet erg goedkoop. De tour kost 183 euro plus een visum van 125 dollar. MAAR: Alleen de invoer in de prijs van meer dan 100 euro is inbegrepen in de 183 euro. In die zin is de prijs OK. De bus is modern en beschikt over wifi. Aan de grens kostte het ons ongeveer 2 uur om aan te komen.

Petra is geweldig en 3 uur verstrijken snel genoeg om de site te draaien ... helaas duurt het om een goede tijd te bereiken vanuit Eilat Lange maar onvermijdelijke toegangstijden in Jordanië ... slechte lunchbox ... Algehele goed georganiseerde tour

Uitstekende organisatie. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van mantelzorgers. Geen probleem (omdat vergezeld en voortdurend op de hoogte) voor de doorgang door de douane zowel op de terugweg als op de terugweg.