Eilat
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Eilat Tickets: Onze meest aanbevolen

Eilat: 2 uur durende rondvaart met glazen bodem

1. Eilat: 2 uur durende rondvaart met glazen bodem

Ontdek de onderwaterwereld van de Rode Zee zonder nat te worden met deze boottocht met glazen bodem. Vertrek vanaf Hananya Beach en reis in het comfort van een boot met alle luxe inclusief schaduwrijke zitplaatsen, een snackbar en een zonneterras. Ontdek een scala aan onderwaterleven, zoals verschillende soorten vissen en koraal. Vaar langs de Golf van Eilat in een driedeks schip, met het benedendek 2 meter onder water voor optimaal zicht. Bekijk tijdens je tour bezienswaardigheden zoals het Eilat Coral Reserve, de militaire haven en de Jordaanse grens. Profiteer onderweg van een informatief commentaar van de kapitein van het schip.

...
Eliat: Inleiding tot duiken

2. Eliat: Inleiding tot duiken

Ervaar een perfecte proef voor diegenen die niet zeker weten of ze willen duiken of niet. Kies uit een duik van 25 of 40 minuten voor een voorproefje van de duikervaring. Na aankomst in het duikcentrum vult u een kort medisch formulier in en krijgt u een grondige briefing over de apparatuur die u gaat gebruiken. Na een transfer naar de duikstek ben je op weg om je duikervaring te beleven. De duik begint met een briefing van 10-15 minuten door een ervaren instructeur in het Russisch, Engels of Hebreeuws. Voer vervolgens op het niveau dat je hoofd boven het oppervlak blijft, een paar taken uit die zijn ontworpen om je zelfverzekerd te voelen in het water en met de duikuitrusting. Ga daarna verder met daadwerkelijk proefduiken. Je instructeur zal je vol vertrouwen naar de magische onderwaterwereld van helder koraal en kleurrijke vissen leiden, altijd naast je om je veiligheid te garanderen. Na de duik ga je terug naar het duikcentrum, klaar om verdere duikavonturen aan te gaan.

...
Van Eilat: Cairo Private 1-daagse tour

3. Van Eilat: Cairo Private 1-daagse tour

Maak een privétour van 1 dag naar Caïro, de grootste stad in het Midden-Oosten, vanuit Eilat. Laat je om 21.00 uur ophalen bij je accommodatie in Eilat, de rit naar de Taba-grens en ga door de grensprocedure. Kom rond 8 uur aan in Caïro en begin de tour met de piramides van Gizeh. Bewonder de grootste piramides die ooit zijn gebouwd en bekijk de beroemde sfinx. Ga van de piramides naar het Egyptisch Museum en verken de grootste collectie faraonische oudheden ter wereld met een Egyptoloog-gids. Er zijn meer dan 100.000 objecten te zien, waaronder schilderijen, beelden, oude munten, maskers en nog veel meer. Ga na het museum verder naar el Khalil Bazaar, een van de beroemdste markten in Egypte. Hier vind je alles wat je maar kunt bedenken te koop, van authentieke gerechten en fijne sieraden tot kleding en schoenen. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant en begin vervolgens om 18.00 uur terug naar de grens met Taba.

...

Sitemap Eilat

Wil je alle activiteiten in Eilat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.