Eilat
Watersport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Eilat Watersport: Onze meest aanbevolen

Eliat: Inleiding tot duiken

1. Eliat: Inleiding tot duiken

Ervaar een perfecte proef voor diegenen die niet zeker weten of ze willen duiken of niet. Kies uit een duik van 25 of 40 minuten voor een voorproefje van de duikervaring. Na aankomst in het duikcentrum vult u een kort medisch formulier in en krijgt u een grondige briefing over de apparatuur die u gaat gebruiken. Na een transfer naar de duikstek ben je op weg om je duikervaring te beleven. De duik begint met een briefing van 10-15 minuten door een ervaren instructeur in het Russisch, Engels of Hebreeuws. Voer vervolgens op het niveau dat je hoofd boven het oppervlak blijft, een paar taken uit die zijn ontworpen om je zelfverzekerd te voelen in het water en met de duikuitrusting. Ga daarna verder met daadwerkelijk proefduiken. Je instructeur zal je vol vertrouwen naar de magische onderwaterwereld van helder koraal en kleurrijke vissen leiden, altijd naast je om je veiligheid te garanderen. Na de duik ga je terug naar het duikcentrum, klaar om verdere duikavonturen aan te gaan.

...
Van Eilat: rondleiding door de Red Canyon

2. Van Eilat: rondleiding door de Red Canyon

Je wordt opgehaald bij je hotel in Eilat per Jeep. Maak een ontspannen rit van 20 minuten naar de Red Canyon, die op je wacht in het nabijgelegen Eilat-gebergte. Geniet van een schilderachtige wandeling van 90 minuten door de kloof. Leer interessante feiten over de geologie en geschiedenis van de regio.  Bewonder de levendige roze tinten van de canyons en ontdek verschillende rotsformaties gevormd door water en winderosie gedurende miljoenen jaren. Maak een redelijk uitdagende wandeling richting Ein Natafim. Ervaar het prachtige uitzicht vanuit het uitzichtpunt van de berg Yoash. Bekijk 4 verschillende landen en de Golf van Akaba vanaf dit unieke uitkijkpunt. Je wordt na afloop weer teruggebracht naar je hotel in Eilat.

...
Eilat: zeilervaring op de Rode Zee

3. Eilat: zeilervaring op de Rode Zee

Als u de noordelijke jachthaven van Eilat verlaat, begint u uw reis met een zeilboot in zuidelijke richting. De zeilboot, voornamelijk aangedreven door de wind, biedt een uitzonderlijke ervaring voor iedereen. Onder begeleiding van ervaren zeilpersoneel leert u de geografie en aard van de golf en deskundige vaartechnieken. Nadat u in de buurt van het koraalrif voor anker bent gegaan, kunt u gemakkelijk van het schip springen om te snorkelen en het kleurrijke zeeleven van de Rode Zee te observeren, af te koelen in het diepblauwe water of te chillen met verfrissingen aan boord. Op de terugweg naar de noordelijke jachthaven kunt u genieten van drankjes en muziek terwijl u geniet van het prachtige landschap. Deze must-see zeiltocht neemt je mee naar de Rode Zee, waar je kunt genieten van het unieke contrast tussen de diepblauwe zee en de torenhoge woestijnbergen. Genieten van de rijke caleidoscoop van het onderwaterleven en zeilen op een authentieke zeilboot is ongetwijfeld een van de hoogtepunten van uw vakantie naar Israël.

...
Eliat: Intro Scuba Diving with Instructor

4. Eliat: Intro Scuba Diving with Instructor

Perfect voor diegenen die altijd al hebben willen leren duiken, deze 2 uur durende duikcursus leert je alle tools die je nodig hebt om in het open water te duiken. Na aankomst bij de ultramoderne duikfaciliteit ontvangt u een grondige briefing over alle apparatuur die u voor de dag zult gebruiken. Nadat je instructeur je alles verteld wat je moet weten, van de juiste apparatuurkeuze tot het corrigeren van onderwatergedrag, ben je klaar voor de eerste duik - in de levendige, levensechte wateren van de Rode Zee. Zorgvuldig begeleid, zal uw instructeur u bij elke stap vergezellen terwijl u voor het eerst het water raakt. Als je niet zeker bent van je vaardigheden in het water, kun je een proefduik maken in het duikcentrum - en als je er niet bent, zijn er tal van andere opties voor wateractiviteiten. Het trainingsprogramma is beschikbaar voor iedereen ouder dan 12 jaar en zonder gezondheidsproblemen waardoor ze niet kunnen duiken. Na de cursus kom je tevoorschijn met een duikbrevet, waarmee je je succesvolle voltooiing van de cursus aantoont.

...
Eilat: introductie tot duiken met gecertificeerde instructeur

5. Eilat: introductie tot duiken met gecertificeerde instructeur

Neem een uur de tijd om een geweldige ervaring te hebben - ga voor het eerst duiken met een gecertificeerde instructeur. Begin met een uitleg ter plaatse van 15 tot 20 minuten over veiligheid en het gebruik van de apparatuur. Duik vervolgens in het prachtige water van de Rode Zee voor een onderwateronderzoek van 30 minuten. Je ziet het kleurrijke onderwaterleven, geniet van het verfrissende heldere water en bewonder een aantal fantastische koralen. De Rode Zee is een ideale plek om te duiken: het heeft een van de gezondste koraalriffen ter wereld, die een divers en bloeiend ecosysteem ondersteunt. Een must-do activiteit voor iedereen met een goede gezondheid, maak van je eerste duik een onvergetelijke ervaring met een ervaren instructeur en de perfecte natuurlijke omgeving.

...

Sitemap Eilat

Wil je alle activiteiten in Eilat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.