Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Jeruzalem/Tel Aviv: Masada, Ein Gedi en Dode Zee-dagtour

Activiteitenaanbieder: Eliaatours

Jeruzalem/Tel Aviv: Masada, Ein Gedi en Dode Zee-dagtour

Activiteitenaanbieder: Eliaatours
Snel uitverkocht

Vanaf € 66,07 per persoon

Snel uitverkocht

Ervaar regionaal Israël met deze dagtour. Beginnend met het Massada National Park, ga je verder met het Ein Gedi-natuurreservaat voor wat wandelen voordat je je dag afsluit door te ontspannen met wat vrije tijd op een privéstrand aan de Dode Zee.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 8.5 - 9.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Wandel door het prachtige Masada
 • Geniet van het uitzicht op de bronnen van Eind Gedi, inclusief de natuur en panoramische uitzichten
 • Ontspan op een privéstrand in de Dode Zee
Volledige beschrijving
Nadat je bent opgehaald uit Tel Aviv of Jeruzalem, ga je naar Masada On. Dit gebied is een geïsoleerde klif in het hart van de woestijn, een hoog plateau met uitzicht op de Dode Zee en het ongetemde landschap van de Judese woestijn. Terwijl je in dit gebied bent, leer je hoe er ooit een prachtig paleis stond. Je gaat dan richting Ein Gedi, een prachtig natuurreservaat dat verschillende natuurlijke wonderen herbergt. Je zult de David-waterval tegenkomen, een waterval die het hele jaar door langs de loop van de David-stroom loopt en die toegankelijk is via een wandelpad. U zult ook Arugot Stream ontdekken, een wandelpad voor wandelaars dat langs de beek loopt en het hele jaar door stroomt. Vervolgens verken je de En Gedi-bron, die oprijst uit de berghelling en overvloedige vegetatie in stand houdt. Tegen de lente ontdekt u ook de overblijfselen van een oude korenmolen. Vervolgens kom je de Dodim-grot tegen, een kleine en intieme grot aan het hoofd van de David-waterval, voordat je eindelijk de Chalcolithische tempel gaat verkennen. Na wat vrije tijd voor ontspanning in de Dode Zee, keert u terug naar uw vertrekpunt.
Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten
 • Voertuig met airconditioning
 • Eten en drinken
 • Entree Masada, inclusief de kabelbaan (77 ILS)
 • Ein Gedi-ingang (28 ILS)
 • Dode Zee privéstrand ingang (35 ILS)
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Het dragen van mondkapjes binnenshuis wordt iedereen sterk aanbevolen, ongeacht vaccinatiestatus. Niet-gevaccineerde deelnemers zijn verplicht om binnen een mondkapje te dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Zwemkleding
 • Extra set kleding
 • Handdoek
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 44 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik was verrast dat de inzendingen voor de verschillende plaatsen niet geïntegreerd waren, maar uiteindelijk is de groep altijd bij de gids, zelfs aan de balies om de kaartjes te kopen, dus geen echte tijdverspilling. De 3 plaatsen op een enkele dag zijn noodzakelijkerwijs in een run, maar de kwaliteit en het enthousiasme van de gids stellen ons in staat om zeer duidelijke en zeer volledige uitleg te krijgen. Echt om te adviseren.

Verder lezen

1 november 2022

Ce tour est très bien fait. J'aurai aimé plus de temps à Masada. El Guedi était rempli de monde et j'y ai trouvé aucun intérêt ( mais si je ne l'avais pas vu, j'aurai pensé être passé à côté de quelque choice d'intéressant !). Nous avons passé 2 bonnes heures à la mer morte, ce qui pleinement suffisant. L'expérience vaut le coup. Yaelle, notre guide, était très conviviale et surtout très intéressante. Elle avait plein de chooses à raconter. Une vraie gids! De chauffeur is voorzien van extra, donnant qqes infos, et s'arrêtant of ralentissant dès qu'il voyait des chooses intéressantes à voir (comme des petites gazelles en bord de route à la sortie d'El Guedi)

Verder lezen

19 oktober 2022

Alles zoals gepland. Eerste stop Masada ze zetten je recht voor de ingang af en je hebt 2 uur om de site te zien, genoeg. Dan tweede stop: Ein gedi natuurreservaat, het duurt een uur en 30. Genoeg om de waterval van David te zien en geweldige foto's te maken. Derde stop: Dode Zee Kalia Beach, etablissement uitgerust met douches en bars en winkels met producten uit de Dode Zee. stop van 1: 30min. Voordat we naar de Dode Zee gingen, stopten we bij het mooiste uitkijkpunt van allemaal om foto's te maken van de baaien met duizend kleuren blauw van de Dode Zee.

Verder lezen

7 januari 2020

Product ID: 290030