Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Jeruzalem/Tel Aviv: dagtour Masada, Ein Gedi en Dode Zee

Activiteitenaanbieder: Eliaatours

Jeruzalem/Tel Aviv: dagtour Masada, Ein Gedi en Dode Zee

Activiteitenaanbieder: Eliaatours

Vanaf € 63,50 per persoon

Ervaar regionaal Israël met deze dagtour. Beginnend met het Massada National Park, ga je verder met het Ein Gedi-natuurreservaat voor wat wandelen voordat je je dag afsluit door te ontspannen met wat vrije tijd op een privéstrand aan de Dode Zee.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 8.5 - 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Highlights
 • Wandel door de prachtige Masada
 • Geniet van het uitzicht op de bronnen van Eind Gedi, inclusief de natuur en panoramische uitzichten
 • Ontspan op een privéstrand in de Dode Zee
Volledige beschrijving
Nadat je bent opgehaald uit Tel Aviv of Jeruzalem, begeef je je naar Masada On. Dit gebied is een afgelegen klif in het hart van de woestijn, een hoog plateau met uitzicht op de Dode Zee en het ongetemde landschap van de woestijn van Judea. Terwijl je in dit gebied bent, leer je hoe er ooit een prachtig paleis stond. Je gaat dan op weg naar Ein Gedi, een prachtig natuurreservaat met verschillende natuurlijke wonderen. U zult David Waterfall tegenkomen, een waterval die het hele jaar door geopend is langs de loop van de David Stream, die toegankelijk is via een wandelpad. U zult ook Arugot Stream ontdekken, een wandelpad voor wandelaars dat langs de lengte van de beek loopt en het hele jaar door stroomt. Vervolgens verken je de En Gedi-bron, die oprijst uit de berghelling en overvloedige vegetatie ondersteunt. Tegen de lente ontdekt u ook de overblijfselen van een oude korenmolen. Vervolgens kom je de Dodim-grot tegen, een kleine en intieme grot aan het begin van de David-waterval, voordat je uiteindelijk de Chalcolithische tempel verkent. Na wat vrije tijd voor ontspanning in de Dode Zee, keert u terug naar uw vertrekpunt.
Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten
 • Voertuig met airconditioning
 • Eten en drinken
 • Masada-ingang, inclusief de kabelbaan (77 ILS)
 • Ein Gedi-ingang (28 ILS)
 • Toegang privéstrand Dode Zee (35 ILS)
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Zwemkleding
 • Extra set kleding
 • Handdoek

Goed om te weten

 • Tussen 15 en 25 januari is er vanwege wegwerkzaamheden geen mogelijkheid om de Masada Long Trail te nemen. In plaats daarvan wandelen gasten over het korte Hasoela-pad. Dit kan de lengte van de tour iets verlengen tussen deze data.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 71 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik was verrast dat de inzendingen voor de verschillende plaatsen niet geïntegreerd waren, maar uiteindelijk is de groep altijd bij de gids, zelfs aan de balies om de kaartjes te kopen, dus geen echte tijdverspilling. De 3 plaatsen op een enkele dag zijn noodzakelijkerwijs in een run, maar de kwaliteit en het enthousiasme van de gids stellen ons in staat om zeer duidelijke en zeer volledige uitleg te krijgen. Echt om te adviseren.

Verder lezen

1 november 2022

Ce tour est très bien fait. J'aurai aimé plus de temps à Masada. El Guedi était rempli de monde et j'y ai trouvé aucun intérêt ( mais si je ne l'avais pas vu, j'aurai pensé être passé à côté de quelque choice d'intéressant !). Nous avons passé 2 bonnes heures à la mer morte, ce qui pleinement suffisant. L'expérience vaut le coup. Yaelle, notre guide, était très conviviale et surtout très intéressante. Elle avait plein de chooses à raconter. Une vraie gids! De chauffeur is voorzien van extra, donnant qqes infos, et s'arrêtant of ralentissant dès qu'il voyait des chooses intéressantes à voir (comme des petites gazelles en bord de route à la sortie d'El Guedi)

Verder lezen

19 oktober 2022

Alles zoals gepland. Eerste stop Masada ze zetten je recht voor de ingang af en je hebt 2 uur om de site te zien, genoeg. Dan tweede stop: Ein gedi natuurreservaat, het duurt een uur en 30. Genoeg om de waterval van David te zien en geweldige foto's te maken. Derde stop: Dode Zee Kalia Beach, etablissement uitgerust met douches en bars en winkels met producten uit de Dode Zee. stop van 1: 30min. Voordat we naar de Dode Zee gingen, stopten we bij het mooiste uitkijkpunt van allemaal om foto's te maken van de baaien met duizend kleuren blauw van de Dode Zee.

Verder lezen

7 januari 2020

Product ID: 290030