Belevingen in
Eindhoven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Eindhoven: De beste dingen die je niet wil missen

Tilburg: toegangsticket voor Doloris' Meta Maze

1. Tilburg: toegangsticket voor Doloris' Meta Maze

Ga op avontuur en bezoek Doloris' Meta Maze in de stad Tilburg, een kunstdoolhof dat niet te vergelijken is met de traditionele heggenpaadjes in baroktuinen of plastic binnenspeeltuinen. Hoewel het is gebouwd om je te desoriënteren, vervult het je ook met de immense vreugde om iets nieuws te ontdekken. Als je het Meta Maze binnengaat, vind je een enorme hoeveelheid surrealistische kamers waar je je kunt onderdompelen in droomachtige landschappen, uiterst vreemde ruimtes en verbijsterende kunstwerken, allemaal geïntegreerd in één grote creatie. Het is soms donker, niet bedoeld om de bezoeker af te schrikken, maar om aan te moedigen even stil te staan en je te verwonderen. Neem je tijd, want er is binnen genoeg te ontdekken. Beleef deze unieke activiteit die niet met woorden te beschrijven is, je moet het met je eigen ogen zien. Het Meta Maze is gemaakt door het Berlijnse kunstenaarsplatform Karmanoia. Het Meta Maze is ingebed in een grotere evenementenruimte, Doloris genaamd. Op het dak bevindt zich een bar en restaurant waar uitstekend streetfood wordt geserveerd en prachtig uitzicht biedt over de stad Tilburg.

Nuenen: toegangsbewijs Museum Vincentre met audiotour

2. Nuenen: toegangsbewijs Museum Vincentre met audiotour

Vincent van Gogh woonde en werkte twee jaar in Nuenen, van 1883 tot 1885. Tijdens zijn verblijf produceerde hij bijna 25% van zijn totale werk en schilderde hij zijn eerste wereldberoemde meesterwerk de "Aardappeleters". In het Vincentre Museum hoor je alles over Van Gogh en lees je zijn eigen verhalen over Nuenen. Begrijp waarom hij zo gepassioneerd was over deze stad en de omgeving van Eindhoven. Ook gaf Vincent tijdens zijn tijd in Nuenen les. Ontdek een unieke collectie originele kunstwerken van vier leerlingen van Vincent. Profiteer van een audiogids in maar liefst acht talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees. In het dorp zelf zijn 23 locaties die een directe link hebben met Van Gogh. Samen vormen ze een wandel- en fietsroute met interactieve informatieborden in het Nederlands en Engels.

Eindhoven: privétransfer van/naar Eindhoven Airport (EIN)

3. Eindhoven: privétransfer van/naar Eindhoven Airport (EIN)

Zorg ervoor dat uw reis naar Eindhoven probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar Eindhoven Airport (EIN). Kies uit 3 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig of Business Sedan waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 6 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Eindhoven: zie de stad met een e-fatbike voor een hele dag

4. Eindhoven: zie de stad met een e-fatbike voor een hele dag

Zet je eigen koers door Eindhoven met een E-Fatbike verhuur. Profiteer van de uitstekende fietsinfrastructuur van de stad. Volg je eigen tour met de meegeleverde webgebaseerde app met inhoud over routes en bezienswaardigheden in de stad. Haal je fiets op van de goed bereikbare locatie en ga de straat op met snelheden tot 25 kilometer per uur. Trap bijna niet met deze elektronische fiets. Geniet van Nederlandse landschappen op de perfecte snelheid met je volledig opgeladen batterij. Fiets zonder vergunning door de stad naar plekken als de volksbuurt Woensel-West en de voormalige fabrieken in Philipsdorp. Neem de kinderen mee met kinderzitjes die geschikt zijn voor de meeste kinderen van 7-11 jaar en oudere kinderen die 1,4 meter of langer alleen kunnen rijden. Trap soepel met een fiets van hoge kwaliteit die volgens de hoogste veiligheidsnormen wordt onderhouden. Leer meer over de stad met de app die werkt als een gids in je zak.

Veelgestelde vragen over Eindhoven

Welke topattracties zijn een must-see in Eindhoven?

Sitemap Eindhoven

Wil je alle activiteiten in Eindhoven ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eindhoven

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Doloris doolhof biedt meer dan je verwacht - je moet het ervaren.

Erg unieke ervaring die je echt een keer moet hebben meegemaakt!

Onbeschrijfelijk geweldige ervaring. Wij adviseren