Ontdek het beste van
Eindhoven

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Eindhoven

Eindhoven: Airport Express Bus van of naar het stadscentrum

Eindhoven: Airport Express Bus van of naar het stadscentrum

Rij snel en veilig op je bestemming met een Eindhoven Airport Express rit vanaf Eindhoven Airport. Boek uw vervoer van tevoren om het gedoe van last-minute reisarrangementen te vergeten. Kies voor uw gemak uit verschillende inleverlocaties in Eindhoven. Stap bij aankomst op Eindhoven Airport op Bus 400 of 401, beter bekend als Eindhoven Airport Express, voor een snelle rit in een moderne elektrische bus met voldoende zitplaatsen en ruimte voor bagage. Geniet van gratis Wi-Fi en oplaadpoorten om uw reis aangenamer te maken en kijk op de schermen aan boord naar uw tussenstop. Bereik uw bestemming met slechts een korte wandeling door gebruik te maken van de meerdere beschikbare afzetplekken: Bushaltes 400: - Eindhoven Airport - Brainport Industries Campus - WoensXL/Ziekenhuis Catharina - Centraal Station Bushaltes 401: - Eindhoven Airport - Vluchtforum - Vrachtforum - Zandrijk - Meerrijk - Grasrijk - Landforum - P+R Meerhoven - Hurksestraat - Bredalaan - Evoluon - Cederlaan -Strijp S - Glaspoort - Philips Stadion -Piazza - Centraal Station

Eindhoven: Motion Imagination Experience

Eindhoven: Motion Imagination Experience

Laat je verrassen Motion Imagination Experience is een meeslepende ervaring die jou als bezoeker meeneemt in een denkbeeldige wereld van beeld, geluid en interactie. Deze unieke combinatie prikkelt je zintuigen en laat je even ontsnappen aan de werkelijkheid. Ontdek, lach en sta versteld. Duik in deze nieuwe ervaring en laat je verrassen door lichtshows met meeslepende muziek en enorme projecties op de vloer. Ben je klaar voor een nieuw avontuur?

Eindhoven: Toegangsbewijs PSV Stadion Museum

Eindhoven: Toegangsbewijs PSV Stadion Museum

Reserveer vooraf jouw ticket voor het PSV Museum in Eindhoven en dompel je onder in de meest begeerde prijzen uit de geschiedenis van de club. Bekijk het Philips Stadion van dichtbij en ervaar het rood-witte gevoel op een interactieve manier. Bezoek de Hall of Fame met enkele van de grootste spelers, waaronder Jan van Beveren en sambaster Romário. Wandel langs de displays en kom meer te weten over de historische momenten van de club. Neem de jonge bezoekers mee naar interactieve tentoonstellingen, waaronder een projectiebol met touchscreen vol bijzondere plaatsen, een periscoop waarmee ze een kijkje in het stadion kunnen nemen, en het Phoxy Stadium waar ze een partijtje voetbal kunnen spelen. Kies voor één van de drie restaurants ter plaatse: Avant-Garde, het toprestaurant in het Philips Stadion; De Verlenging, de bar waar eten wordt geserveerd; of Ikigai, een topklasse Aziatisch restaurant (op eigen kosten). Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Dit prachtige, moderne stadion ligt in het centrum van Eindhoven, op precies dezelfde plek als waar het sportpark lag toen de Philips Sport Vereniging in 1913 werd opgericht. Het stadion, dat bekend staat als een van de mooiste stadions van Nederland, is niet alleen een voetbalstadion, maar is ook multifunctioneel met allerlei congres- en feestfaciliteiten. 

Eindhoven: Treintransfer Eindhoven van/naar Amsterdam

Eindhoven: Treintransfer Eindhoven van/naar Amsterdam

Ervaar de soepele en probleemloze verbinding die de NS treinen bieden tussen Centraal Eindhoven en Centraal Amsterdam met NS treinen. Neem afscheid van dure taxitarieven, die meestal rond de 150 euro kosten, en de ongemakken van bussen of privétransfers. Als je uiteindelijk teruggaat naar je oorspronkelijke bestemming, kun je een retourticket kopen en zo geld en tijd besparen. Stap in een moderne trein om je zorgen achter je te laten en op tijd op je bestemming aan te komen. Blijf in contact met je vrienden met gratis WiFi. Alle treinen zijn toegankelijk voor rolstoelen en fietsen en hebben een toilet aan boord. De trein is de snelste verbinding tussen Eindhoven en Amsterdam. Hij vertrekt elke 10-20 minuten van 5:34 tot 23:34 (dit kan verschillen voor vroege en late reizen) en de reistijd is ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Vught: toegangsbewijs Nationaal Monument Kamp Vught

Vught: toegangsbewijs Nationaal Monument Kamp Vught

Boek vooraf je ticket naar Konzentrationslager Herzogenbusch of Kamp Vught en bezoek het herinneringscentrum dat een diepgaand inzicht geeft in het ontstaan van Kamp Vught en het leven van de mensen die er gevangen zaten. Neem de tijd voor de permanente tentoonstelling "Kamp Vught: Zeven seizoenen en 32.000 verhalen". Krijg inzicht in de geschiedenis van Kamp Vught aan de hand van vele persoonlijke verhalen en voorwerpen. Hoor verhalen over mensen van 35 verschillende nationaliteiten, die elk op hun eigen unieke manier de Tweede Wereldoorlog hebben beleefd. Baan je een weg naar buiten naar het buitenterrein met een maquette van het voormalige kampterrein, een gereconstrueerde barak, verschillende wachttorens, het oorspronkelijke crematorium en een gedenkteken voor de kindertransporten van juni 1943. Bezoek Barak 1B, de laatst overgebleven originele barak van Kamp Vught. Ontdek de tentoonstelling 'If Walls Could Speak' die 4 periodes behandelt: het concentratiekamp (1943-1944), het gebruik van het terrein als verblijfplaats voor Duitse burger evacués, Nederlanders verdacht van collaboratie en Molukse KNIL soldaten en hun families. Ga op weg naar de voormalige executieplaats van Kamp Vught die op loopafstand van het museum ligt, verscholen in het bos. Sta stil bij het monument dat de plek markeert waar 329 mannen werden geëxecuteerd. Langs de toegangsweg naar het museum, langs de lijn van de voormalige spoorlijn van het kamp, staan twee gerestaureerde goederenwagons. Deze wagons zijn een wereldwijd symbool van vervolging en deportatie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 4 mei, National Memorial Day, biedt het museum gratis toegang voor iedereen.

Eindhoven: toegangsbewijs Philips Museum

Eindhoven: toegangsbewijs Philips Museum

Loop langs de tijdlijn van het bedrijf en leer stap voor stap over de geschiedenis van de producten van Philips. Je zult zien hoe nieuwe uitvindingen de samenleving in de vorige eeuw tot op de dag van vandaag hebben beïnvloed. De evolutie van productontwerp wordt getoond waarbij het proces en de invloed van de ontwerpers wordt gedemonstreerd. Laat u inspireren door originele grafische kunstwerken en leer over de belangrijkste spelers van Philips en hun rol tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Philips Museum biedt een combinatie van inhoud en activiteiten die leuk en leerzaam is voor jong en oud.

Amsterdam: Onbeperkt EU-internet met eSIM Mobiele Data

Amsterdam: Onbeperkt EU-internet met eSIM Mobiele Data

Geniet van uw onbeperkte data-abonnement met eSIM-toegang tot internet in heel Amsterdam, Nederland en Europa. Vermijd dure dataroamingkosten of verbinding maken met onbeveiligde openbare internetpunten. Bespaar uzelf de tijd en het gedoe van het zoeken naar gratis Wi-Fi telkens wanneer u een internetverbinding nodig heeft. Profiteer van een service waarbij u uw simkaart niet hoeft te wijzigen of een nieuwe hoeft te kopen tijdens uw vakantie. Geniet van de gemoedsrust van een onbeperkt pakket met echte 4G- en 5G-snelheden, dat veilig is en overal in Europa werkt. Blijf in contact met familie en vrienden thuis zonder snelheidsbeperkingen op elk niveau van datagebruik. Bekijk films, speel games, bel online, stream je afspeellijsten, deel je herinneringen, gebruik live navigatie en meer. De volgende apparaten ondersteunen het eSIM-product: Appel iPhone 11 iPhone 11Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 MaxPro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14+ iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (3e generatie) iPad Pro (3e generatie) iPad Mini (5e generatie) Samsung Samsung Galaxy Vouw SamsungGalaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ SamsungGalaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Vouw Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google-apparaten die eSIM ondersteunen Google Pixel 3 & 3 XL Google Pixel 3a & 3a XL Google Pixel 4 & 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 & 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40Pro Huawei P50Pro Huawei Mate 40 Pro

Eindhoven: Evoluon's RetroFuture Tentoonstelling Ticket

Eindhoven: Evoluon's RetroFuture Tentoonstelling Ticket

Zet je schrap voor een reis naar de toekomst van gisteren, want het iconische Evoluon in Eindhoven opent zijn deuren met de gloednieuwe tentoonstelling RetroFuture. Ontdek hoe de vernieuwers uit het verleden dachten dat hun toekomst eruit zou zien en kijk hoe deze zich verhoudt tot onze huidige realiteit. Betreed een volledig interactieve tentoonstelling die je terugvoert naar het verleden. Herinner je hoe het was om te dromen van een moderne toekomst met behulp van design, kunst, wetenschap en films. Leer hoe de mensheid, gedreven door nieuwsgierigheid en creativiteit, altijd de toekomst heeft voorzien. Raak ondergedompeld in de geest van de kunstenaars, architecten, ontwerpers en wetenschappers die werkelijkheid maken van wat anderen nog niet zien. Duik in je gekste dromen voor de toekomst terwijl je jezelf toestaat je af te vragen en je voor te stellen. Begin met het vormgeven van de acties die we ondernemen voor de komende generaties.

Zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriegame uit Eindhoven

Zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriegame uit Eindhoven

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

Nuenen: Entreeticket Van Gogh Village Museum Nuenen

Nuenen: Entreeticket Van Gogh Village Museum Nuenen

Vincent van Gogh woonde en werkte twee jaar in Nuenen, van 1883 tot 1885. Tijdens zijn verblijf produceerde hij bijna 25% van zijn totale oeuvre en schilderde hij zijn eerste wereldberoemde meesterwerk de 'Aardappeleters'. In het Van Gogh Village Museum hoor je alles over Van Gogh en lees je zijn eigen verhalen over Nuenen. Begrijp waarom hij zo gepassioneerd was over dit dorp en de omgeving van Eindhoven. Ook gaf Vincent in zijn tijd in Nuenen les. Ontdek een unieke verzameling originele kunstwerken van vier leerlingen van Vincent. Geniet van een audiogids in acht talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees. In het dorp zelf zijn 24 locaties die een directe link hebben met Van Gogh. Samen vormen ze een wandel- en fietsroute met interactieve informatieborden in het Nederlands en Engels.

Veelgestelde vragen over Eindhoven

De topbezienswaardigheden in Eindhoven

Activiteiten in Eindhoven

Steden in Nederland

Andere activiteiten in Eindhoven

Wil je alle activiteiten in Eindhoven bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Eindhoven

Gemiddelde beoordeling

4.2
(57 beoordelingen)

Ik heb de tour gedaan op 26 februari. Ik kom uit Schotland en de heer die de rondleiding heeft gevolgd, heeft vriendelijk voor mij vertaald. Fantastische, historische club en je gids is een aanwinst voor PSV. Hartelijk dank aan hem voor het nemen van de tijd om de ervaring voor mij nog beter te maken. William Winnende Glasgow Schotland

Alles is heel goed maar het is triest om te zien hoe ze leefden, maar alles is heel goed verzorgd en erg vriendelijk, wat ontbreekt is de Spaanse vertaling die ze niet hebben.

Zeer fijne rondleiding gehad! Wij werden meegenomen door een wat oudere vrouw, maar zeer leuk gedaan met grapjes er tussendoor! Voor kinderen heel indrukwekkend ook.

Een mooi museum met een uitstekende weergave over de tijd op het kamp. Heel indrukwekkend ook. Zeker het crematorium. Echt een aanrader om naartoe te gaan.

Lwuk kan ik het niet noemen Vooral heel verdrietig om daar te staan