Datums kiezen

Ontdek het beste van
Eisenstadt

Eisenstadt

Onze aanbevelingen voor Eisenstadt

Wenen: Go City Explorer Pass voor maximaal 7 attracties

1. Wenen: Go City Explorer Pass voor maximaal 7 attracties

Met de Vienna Explorer Pass heb je de vrijheid om te kiezen tussen 2 tot 7 van de topattracties van Wenen, allemaal in één gebruiksvriendelijke digitale pas. Kies uit meer dan 45 zorgvuldig geselecteerde activiteiten en tours en bespaar tot 50%* in vergelijking met het kopen van losse tickets. Er is zoveel te zien en je hebt er genoeg tijd voor, want je kunt je pas 60 dagen gebruiken vanaf je eerste bezoek aan een attractie. Download je pas gewoon op je mobiele apparaat, blader door de digitale gids voor attracties en instructies voor je bezoek (voor sommige tours of attracties moet je vooraf reserveren) en laat de pas bij elke attractie of tour zien voor toegang. Visualiseer het weelderige leven van de Oostenrijkse royals in paleis Esterhazy, kasteel Forchtenstein of paleis Schönbrunn (vergeet niet te vertrekken zonder de tuinen van Schönbrunn te verkennen). Geniet van een dag in de dierentuin van Schönbrunn of Madame Tussauds. Leun achterover en ontspan met Big Bus Tours Wenen. Rondleidingen en ervaringen - Rondleiding door paleis Schönbrunn (R) - Big Bus Tour Wenen 1-daagse klassieke tour - Keizerin Sissi wandeltour (R) - Time Travel Magic Wenen Geschiedenis Tour (R) - Craft Bier Proeverij Tour - Kick Bike rondleiding met gids (R) - Fietstour met gids door Wenen (R) - Freuds Wenen Tour (R) - Wenen Undercover & Wijn Tour (R) - Sisi's verbazingwekkende reis (R) - Hollywood in Wenen wandeltour (R) - Kick Bike zelf begeleide tour (R) - Straatkunst Tour (R) - Keizerin Sisi rondleiding en keizerlijke appartementen Hofburg - Esterhazy wijnmakerij rondleiding en klassieke proeverij (R) - De Toekomstbus VR Tour (R) - Educatieve wandeling - daklozeninitiatief (R) - Klassiek concert in het Haus der Musik (R) Musea en bezienswaardigheden - Dierentuin Schönbrunn (Dierentuin Wenen) - Reuzenrad (Wiener Riesenrad) - Donau toren - MAK Wenen - Museum voor Toegepaste Kunst - Technisch Museum Wenen - Madame Tussauds Wenen - Sigmund Freud Museum - Keizerlijke Schatkist Wenen - Paleis Hofburg - Theater Museum - Keizerlijk Rijtuig Museum - Weltmuseum Wien - Paleis Esterhazy - Kasteel Forchtenstein (april tot oktober) - Mythos Mozart Vrije tijd - Wals Dansles (1 uur) (R) - Scootseeing Wenen elektrische fietsverhuur (1 uur) - Ohmm! De Massage van de Toekomst (R) - Schattenjacht Wenen (april tot november) - Ontsnappen - Ontspanning in zoutgrot Salzquelle (50 minuten) (R) - Spaanse Rijschool (R) Reserveren noodzakelijk Attracties en rondleidingen kunnen worden gewijzigd. Raadpleeg de bijgeleverde digitale gids bij je bevestigingsvoucher voor de meest actuele informatie, inclusief een volledige lijst van attracties, openingstijden en reserveringsinstructies. *Besparing gebaseerd op routes op Go City website.

Eisenstadt: toegangsbewijs voor Esterhazy-paleis

2. Eisenstadt: toegangsbewijs voor Esterhazy-paleis

Verken Schloss Esterházy, ooit de residentie van grote magnaten en nu een opvallende bezienswaardigheid in het hart van de hoofdstad van Burgenland, Eisenstadt. Bewonder het prachtige barokke paleis en bekijk de unieke privécollectie van de Esterházy-dynastie in het museum. Dwaal door de prachtige kamers op de belétage van het Esterházy-paleis. Bewonder kunsthistorische schatten uit de collectie, waaronder het zilver van de Esterházy-familie, 's werelds grootste ensemble van neoklassiek zilverwerk dat als set bewaard is gebleven. Krijg een fascinerende blik in de geschiedenis van het paleis als gebouw. Volg een rondleiding op de eerste verdieping om het verhaal van een opmerkelijke persoonlijkheid, Melinda Esterházy, te ontrafelen. Leer de prinses kennen, niet alleen als ballerina maar ook als persoon wiens leven vol hoogte- en dieptepunten was. Lees meer over haar ambitieuze carrière en turbulente persoonlijke leven. Ontdek op de begane grond het verhaal van Joseph Haydn als muziekdirecteur en componist in dienst van de Esterházy-prinsen. Bekijk multimediastations, projectinstallaties en exposities die het werk van deze briljante componist volgen vanaf zijn begin in Eisenstadt en Eszterház tot aan zijn late muziek. Ontmoet vervolgens de lange geschiedenis van de "bacchanale" kant van Esterházy in de meer dan 300 jaar oude paleiskelders. Bezoek het Wijnmuseum om de geschiedenis van het wijnmaken onder de prinsen van Esterházy door te nemen. Bekijk meer dan 700 zeldzame voorwerpen met betrekking tot wijn en wijnbouw, van historische vaten tot de oudste Baumpresse van Burgenland (een soort mandenpers).

Dagtocht vanuit Boedapest: Győr, Lébény en Pannonhalma

3. Dagtocht vanuit Boedapest: Győr, Lébény en Pannonhalma

Ontdek de prachtige barokke gebouwen van Győr tijdens een panoramische dagtocht vanuit Boedapest met retourtransfers vanuit een locatie in de stad naar keuze. Győr is gedurende haar gehele geschiedenis slechts 4 jaar onderworpen geweest aan Turkse overheersing. Het werd bevrijd in 1598 en liep voorop in de artistieke barokbeweging, die zich in de stad eerder ontwikkelde dan de oostelijke nederzettingen van Hongarije. Halverwege de 17e eeuw was het barokke downtown van Győr een feit. Terwijl je door de straatjes loopt, zie je typische erkers op hoekhuizen en de bisschoppelijke kathedraal waar de reliekhouder van Ladislaus I de Heilige is. Bewonder de Franciscaanse kerk en het huis waar Napoleon verbleef tijdens de strijd om Győr. Het Esterhazy paleis is ander prachtig voorbeeld van barok ontwerp in Győr. Ga dan verder naar het nabijgelegen Lébény, dat de Mongoolse en Turkse aanvallen overleefde en veel van haar middeleeuwse karakter heeft weten te behouden. Haar meest beroemde monument is de Romaanse Sint-Jacobskerk, die je bezoekt voordat je verdergaat naar Pannonhalma. De 1.000-jaar ouder benedictenabdij van Pannonhalma is één van de belangrijkste historische monumenten in Hongarije. Noemenswaardig in dit complex op de top van de heuvel zijn de 13e eeuwse basiliek en Arboretum, met prachtig uitzicht over de wijngaarden van de Pannonhalma-Sokoróalja regio.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Eisenstadt

Wil je alle activiteiten in Eisenstadt bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.