Eixample

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Eixample

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 29.246 beoordelingen

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Leuke ervaring om met de fiets door Barcelona te rijden. Tour duurt ongeveer 3 uur. Tempo van onze gids was hoog soms te hoog en ook vanwege de middelmatige fietsen. Echter was het een goede gids.

Het museum lukt er in, je terug in het begin van de 20 ste eeuw te dompelen, slaagt er in om je in gedachtengoed van Gaudi te brengen. Mooi origineel gedecoreerd appartement. Goede audiofoon

Heel makkelijk om Barcelona te verkennen. Bij mooi weer heb je goed zicht op de omgeving. Benedendeks is het uitzicht een stuk minder.

Het was prachtig.Met getyourguide.nl een aanrader.Geen wachtrijen alles perfect een aanrader. Vriendelijke groeten Van Lancker MArtine