El-Badipaleis

Meer dan 50 keer geboekt vorige week

El-Badipaleis

El-Badipaleis: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Vertrek vroeg in de ochtend Agadir of Taghazout via de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met enkele rustpauzes onderweg terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakech, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakech). Begin met een stop buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee en slenter over het plein van Jamaa El Fana. Heb de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahiapaleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat deze en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van wat lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Marrakech: Rondleiding Bahia & Badi paleizen & Saadische graven

Marrakech: Rondleiding Bahia & Badi paleizen & Saadische graven

Volg een begeleide wandeling door Marrakesh om de prachtige en spectaculaire schatten van deze middeleeuwse woestijnenclave te ontdekken. Wandel door de oude medina met een lokale gids. Profiteer van snelle toegang tot de paleizen Bahia en Badii en breng vervolgens een optioneel bezoek aan de Saaditombes. Begin uw wandeling langs de ruïnes van het 16e-eeuwse Grand Badi-paleis van sultan Ahmed El Mansour. Vang een glimp op van de vroegere rijkdom van deze majestueuze stad. Lees meer over hoe het paleis op het hoogtepunt van zijn glorie werd beschouwd als het 8e wereldwonder. Vervolg vervolgens uw tour naar het Bahia-paleis, het juweel in de kroon van Marrakesh en een monument van adembenemende pracht. Ga naar binnen om erachter te komen hoe het werd gebouwd in het laatste deel van de 19e eeuw en hoe de meest bekwame arbeiders en ambachtslieden er 6 jaar over deden om het te voltooien. Breng ten slotte een optioneel bezoek aan de Saadiaanse graven, eeuwenlang verzegeld tot hun herontdekking in 1917. Hoor hoe de graven dateren uit de tijd van Sultan Ahmad al-Mansur. Bekijk de 2 belangrijkste mausoleums binnen de omheining, bestaande uit 66 tombes en nog eens 100 buiten de tuinen.

Marrakech: Bahia Palace, Mederssa Ben Youssef & Medina Tour

Marrakech: Bahia Palace, Mederssa Ben Youssef & Medina Tour

Begin je wandeltour met een bezoek aan de Koutoubia Moskee, de grootste moskee van de stad, die zijn naam ontleent aan de historische associatie met boekhandels en boekverkopers. Bewonder de traditionele Almohad bouwstijl en een toren versierd met vier koperen bollen. Verken vervolgens het Bahia Paleis en zijn 160 kamers rond kleine binnenplaatsen, die volgens de geruchten werden bewoond door concubines. Bekijk de omliggende tuin van acht hectare versierd met stucpanelen, zellij, tegelvloeren, plafonds van gesneden cederhout, glanzend marmeren afwerkingen en beschilderde plafonds. Ga verder naar de Ben Youssef Medersa, een Koranschool uit de tijd van sultan Abou el Hassan, die later in de jaren 1560 werd herbouwd door de Saadiërs. Bewonder het architectonische meesterwerk met typisch Marokkaanse stijlen zoals zellij tegels, stucwerk en gesneden cederhout. Sluit je sightseeingavontuur af in de levendige souks van Marrakech - het kloppende hart van de stad, met traditionele Marokkaanse kunstnijverheid, kruiden, geneeskrachtige middelen en plaatselijk vermaak. Ontdek voorwerpen zoals babouches, lederwaren, kleding, aardewerk, tajine schotels en zilveren sieraden.

Marrakech: Historische & culturele sightseeingtour per dag

Marrakech: Historische & culturele sightseeingtour per dag

De Majorelletuinen, oorspronkelijk ontworpen door Jacques Majorelle en later eigendom van Yves Saint Laurent, bieden een vredige en schilderachtige sfeer met vispoelen, bruggen, cactussen en bomen. Het beschikt over een charmante winkel, café en restaurant en staat bekend om zijn unieke "Majorelle-blauwe" tint, die imitaties in de hele stad heeft geïnspireerd. De Koutoubia-moskee, de grootste moskee van de stad, ontleent zijn naam aan de historische associatie met boekhandels en boekverkopers. In navolging van een traditionele Almohad-bouwstijl, is de toren versierd met vier koperen bollen. Miniatuurreplica's van de moskee worden op grote schaal verkocht in Marokko, wat de populariteit ervan bevestigt. El Bahia Palace, bekend als "het paleis van de schoonheid", werd gebouwd in de Alaoui-stijl tussen 1894 en 1900 voor Ahmed Ibn Moussa. Het beschikt over 160 kamers rondom binnenplaatsen, met geruchten over concubine-bezetting. Het verbluffende interieur van het paleis toont stucwerkpanelen, zellij-versieringen, gebeeldhouwde cederhouten plafonds en glanzende marmeren afwerkingen. Het wordt omgeven door een uitgestrekte tuin van acht hectare. De Ben Youssef Medersa, een koranschool die teruggaat tot de heerschappij van sultan Abou el Hassan, werd later in de jaren 1560 herbouwd door de Saadiërs. Het is een indrukwekkend architectonisch meesterwerk, met typisch Marokkaanse stijlen zoals zellij-tegels, stucwerk en bewerkt cederhout. De school diende als een plek waar ongeveer 800 leerlingen de Koran uit hun hoofd leerden. De Saadi-graven, daterend uit de tijd van sultan Ahmad al-Mansur, herbergen de overblijfselen van ongeveer zestig leden van de Sa'adi-dynastie. Deze graven, herontdekt in 1917 en zorgvuldig gerestaureerd, zijn een prominente attractie in Marrakech geworden en dienen als de laatste rustplaats voor leden van de dynastie uit de Dra'a-vallei voorbij het hoge Atlasgebergte. Marrakesh heeft een joodse Mellah, historisch bewoond door niet-moslims, waaronder joden. Veel synagogen staan er nog, maar er zijn er minder in gebruik. Het Mellah-district heeft een culturele en historische betekenis. De bruisende souks vormen het hart van Marrakesh en bieden een scala aan traditioneel Marokkaans handwerk, specerijen, medicinale remedies en lokaal amusement. Bezoekers kunnen iconische items vinden zoals babouches, lederwaren, kledingstukken, aardewerk, tajine-gerechten en zilveren sieraden. Afdingen is een gangbare praktijk en voegt een gevoel van plezier en opwinding toe aan de winkelervaring.

Marrakech Tuktuk+Gids+Bahia paleis+Madrassa+Soeks

Marrakech Tuktuk+Gids+Bahia paleis+Madrassa+Soeks

We halen je op van je Riad met een Touktouk om te genieten van het rijden door de steegjes om aan te komen en het Bahia-paleis te bezoeken, we vervolgen ons bezoek lopend om aan te komen en een bezoek te brengen aan de koranschool Medrassa. We lopen later door het hart van de soeks om te genieten van ambachtslieden, en alle handgemaakte producten en winkelvoorstellen. We eindigen de tour op het plein,

Van Taghazout/Agadir: dagtrip naar Marrakech met gids

Van Taghazout/Agadir: dagtrip naar Marrakech met gids

Vertrek vroeg in de ochtend vanuit Agadir of Taghazout en neem de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met onderweg enkele rustplaatsen terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakesh, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakesh). Begin door buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee te stoppen en door het plein van Jamaa El Fana te slenteren. Hebben de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahia-paleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat de groep en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Marrakech: Stadsrondleiding op maat met je eigen privégids

Marrakech: Stadsrondleiding op maat met je eigen privégids

Haal op bij je hotel of een ander trefpunt en maak je klaar om de hoogtepunten van de oude stad (of medina) van Marrakech te ontdekken. Tijdens deze exclusieve rondleiding geeft je gids boeiende historische inzichten en verhalen over elke locatie die je passeert. Maar het is niet alleen een rondleiding, je familie of groep heeft de kans om uit te stappen, te verkennen, foto's te nemen bij iconische monumenten & plaatsen op je route om blijvende herinneringen te creëren. Bovendien ontdek je verborgen juweeltjes als we ons een weg banen door het labyrint van oude stadsstraten in de richting van de bezienswaardigheden die je niet mag missen, zoals de Koutoubia Moskee, de Handicraft Souks en de Unesco-werelderfgoedlocatie; het Jamaa El Fna plein. Luister tijdens de wandeling naar het commentaar van je gids en leer meer over de historische context van de bezienswaardigheden die je bezoekt. Bewonder architecturale details en kom meer te weten over de betekenis van elk monument terwijl je gids al je vragen beantwoordt. Je tour ligt helemaal in jouw handen. Pas aan, verken en maak deze reis uniek voor jou. Laat ons je voorkeuren weten en wij zorgen ervoor dat jouw Marrakech ervaring onvergetelijk wordt. De halve dag optie kan maximaal 2 bezienswaardigheden omvatten. Bij de optie voor een hele dag kun je maximaal vier bezienswaardigheden bezoeken. Populaire bezienswaardigheden zijn; Koutoubia Moskee, Bahia Palace, Ben Youssef Madrasa, Dar El Bacha Palace Museum, Museum van Marrakech, Jamaa El Fna Heritage Museum, Secret Garden en het Fotografiemuseum. Andere mogelijkheden zijn onder andere de Saadische graven, het Badii paleis, Dar Si Said, het Marokkaans Museum voor culinaire kunsten, het Oriëntalistisch Museum van Marrakech, het Monde des Arts de la Parure, het Marrakech Vrouwenmuseum, het Erfgoedmuseum en nog veel meer... De entreeprijs voor elke bezienswaardigheid varieert van 5 tot 10 euro per volwassene (niet inbegrepen) en kan bij aankomst worden gekocht. Skip the line service inbegrepen voor drukke sites.

Van Agadir: rondleiding door Marrakech met gids

Van Agadir: rondleiding door Marrakech met gids

Vertrek vroeg in de ochtend vanuit Agadir of Taghazout en neem de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met onderweg enkele rustplaatsen terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakesh, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakesh). Begin door buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee te stoppen en door het plein van Jamaa El Fana te slenteren. Hebben de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahia-paleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat de groep en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Marrakech: Privétour Verkennen van de stad Marrakech met de auto

Marrakech: Privétour Verkennen van de stad Marrakech met de auto

Ontdek de historische bezienswaardigheden en monumenten van Marrakech tijdens een privétour. Verken het oude Bahia paleis, het El Badi paleis en de Koutoubia moskee. Wandel door de Majorelle Tuinen en bezoek de nieuwe stad Gueliz. Begin je tour vanuit je hotel in Marrakech. Bezoek het eeuwenoude Bahia Paleis, dat je in meer dan een uur kunt verkennen, en bezoek daarna zijn buur, El Badi Paleis. Ga vanaf hier de stad in, waar je de tradities, markten, mensen en tastbare traditionele Marokkaanse koop- en verkoopactiviteiten tegenkomt. Bezoek de Koutoubia Moskee, die dateert uit de twaalfde eeuw. Rijd door de nieuwe stad Gueliz naar de Majorelle Tuinen met hun adembenemende schoonheid. Breng voldoende tijd door in de tuinen voordat je terugkeert naar je hotel.

Tocht door de woestijn vanuit Casablanca: 5 Dagen naar de woestijn en Marrakech

Tocht door de woestijn vanuit Casablanca: 5 Dagen naar de woestijn en Marrakech

Dag 1 : CASABLANCA - FES : Vandaag beginnen we onze privé rondreis door Marokko en rijden we naar Fes, waar we 's middags de Medina bezoeken en overnachten in een traditionele Marokkaanse riad. Dag 2 : FES - AZROU - MIDELT - ZIZ VALLEI - ERFOUD - RISSANI - MERZOUGA : we halen je rond 8:00 uur op bij je Riad of je hotel. We vertrekken naar Midelt door de bergen en de cederbossen van de Midden Atlas. We komen langs Ifrane, een charmant skioord en Azrou, een belangrijk ambachtelijk centrum gespecialiseerd in het bewerken van cederhout. We komen aan in Midelt voor de lunch. s Middags rijden we naar Erfoud en de woestijn in. Je maakt een kamelentocht naar de prachtige Erg Chebbi duinen, waar je de avond doorbrengt in een bivak (kamp). Daar geniet je van een Berberdiner en slaap je in een traditionele Nomadentent van kamelenhaar. Dag 3 : MERZOUGA - TODRA GORGES - DADES GORGES : Vandaag gaat onze privé Marokko rondreis verder en rijden we op kamelen terug naar Merzouga. Na het ontbijt en de douche rijden we naar Rissani, dan naar Tinghir en Todra gorges. Dit zijn de hoogste en smalste kloven van Marokko. Na de lunch komen we langs de Dades vallei en de verbazingwekkende rotsformaties die bekend staan als apentenen. We overnachten in een traditionele riad met diner en ontbijt. Dag 4 : DADES GORGES - OUARZAZATE -AIT BEN HADDOU - MARRAKECH : Na het ontbijt rijden we naar Kalaat Mgouna, de rozenstad, waar we rozenwater kunnen kopen, een beroemd lokaal product gemaakt van rozen. Onze privérondreis door Marokko gaat verder naar Ait Ben Haddou, voor een bezoek aan de plaatselijke Kasbah, de grootste Kasbah van Marokko. Daarna gaan we verder langs de Tizi n' Tichka bergpas om Marrakech te bereiken. Dag 5 : Marrakech Sightseeing - Marrakech Airport : Na je ontbijt gaan we rechtstreeks naar Marrakech waar je naar je accommodatie gaat om te ontspannen en de gids neemt je mee om bezienswaardigheden te bezoeken. Route : Koubba Ba'adiyn - Koutoubia Moskee - Tombeaux Saadiens (Saadiyin Tombe) - Badi Paleis - Palais de la Bahia - Médersa Ben-Youssef. Na het ontbijt in de riad beginnen we onze reis langs de stad Marrakech "de rode stad van Marokko", die in de XIIe eeuw werd gesticht door de Almoravidische dynastie. We staan erop om de belangrijkste culturele en historische bezienswaardigheden te bekijken. Na je bezoek brengen we je naar het vliegveld voor je vertrekvlucht. Je tour eindigt op het vliegveld.

20 activiteiten gevonden
Sorteren op:

El-Badipaleis: topattracties in de buurt

El-Badipaleis: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Agadir/Taghazout: Marrakech Reis met gediplomeerde gids

Vertrek vroeg in de ochtend Agadir of Taghazout via de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met enkele rustpauzes onderweg terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakech, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakech). Begin met een stop buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee en slenter over het plein van Jamaa El Fana. Heb de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahiapaleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat deze en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van wat lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Marrakech: Rondleiding Bahia & Badi paleizen & Saadische graven

Marrakech: Rondleiding Bahia & Badi paleizen & Saadische graven

Volg een begeleide wandeling door Marrakesh om de prachtige en spectaculaire schatten van deze middeleeuwse woestijnenclave te ontdekken. Wandel door de oude medina met een lokale gids. Profiteer van snelle toegang tot de paleizen Bahia en Badii en breng vervolgens een optioneel bezoek aan de Saaditombes. Begin uw wandeling langs de ruïnes van het 16e-eeuwse Grand Badi-paleis van sultan Ahmed El Mansour. Vang een glimp op van de vroegere rijkdom van deze majestueuze stad. Lees meer over hoe het paleis op het hoogtepunt van zijn glorie werd beschouwd als het 8e wereldwonder. Vervolg vervolgens uw tour naar het Bahia-paleis, het juweel in de kroon van Marrakesh en een monument van adembenemende pracht. Ga naar binnen om erachter te komen hoe het werd gebouwd in het laatste deel van de 19e eeuw en hoe de meest bekwame arbeiders en ambachtslieden er 6 jaar over deden om het te voltooien. Breng ten slotte een optioneel bezoek aan de Saadiaanse graven, eeuwenlang verzegeld tot hun herontdekking in 1917. Hoor hoe de graven dateren uit de tijd van Sultan Ahmad al-Mansur. Bekijk de 2 belangrijkste mausoleums binnen de omheining, bestaande uit 66 tombes en nog eens 100 buiten de tuinen.

Marrakech: Bahia Palace, Mederssa Ben Youssef & Medina Tour

Marrakech: Bahia Palace, Mederssa Ben Youssef & Medina Tour

Begin je wandeltour met een bezoek aan de Koutoubia Moskee, de grootste moskee van de stad, die zijn naam ontleent aan de historische associatie met boekhandels en boekverkopers. Bewonder de traditionele Almohad bouwstijl en een toren versierd met vier koperen bollen. Verken vervolgens het Bahia Paleis en zijn 160 kamers rond kleine binnenplaatsen, die volgens de geruchten werden bewoond door concubines. Bekijk de omliggende tuin van acht hectare versierd met stucpanelen, zellij, tegelvloeren, plafonds van gesneden cederhout, glanzend marmeren afwerkingen en beschilderde plafonds. Ga verder naar de Ben Youssef Medersa, een Koranschool uit de tijd van sultan Abou el Hassan, die later in de jaren 1560 werd herbouwd door de Saadiërs. Bewonder het architectonische meesterwerk met typisch Marokkaanse stijlen zoals zellij tegels, stucwerk en gesneden cederhout. Sluit je sightseeingavontuur af in de levendige souks van Marrakech - het kloppende hart van de stad, met traditionele Marokkaanse kunstnijverheid, kruiden, geneeskrachtige middelen en plaatselijk vermaak. Ontdek voorwerpen zoals babouches, lederwaren, kleding, aardewerk, tajine schotels en zilveren sieraden.

Marrakech: Historische & culturele sightseeingtour per dag

Marrakech: Historische & culturele sightseeingtour per dag

De Majorelletuinen, oorspronkelijk ontworpen door Jacques Majorelle en later eigendom van Yves Saint Laurent, bieden een vredige en schilderachtige sfeer met vispoelen, bruggen, cactussen en bomen. Het beschikt over een charmante winkel, café en restaurant en staat bekend om zijn unieke "Majorelle-blauwe" tint, die imitaties in de hele stad heeft geïnspireerd. De Koutoubia-moskee, de grootste moskee van de stad, ontleent zijn naam aan de historische associatie met boekhandels en boekverkopers. In navolging van een traditionele Almohad-bouwstijl, is de toren versierd met vier koperen bollen. Miniatuurreplica's van de moskee worden op grote schaal verkocht in Marokko, wat de populariteit ervan bevestigt. El Bahia Palace, bekend als "het paleis van de schoonheid", werd gebouwd in de Alaoui-stijl tussen 1894 en 1900 voor Ahmed Ibn Moussa. Het beschikt over 160 kamers rondom binnenplaatsen, met geruchten over concubine-bezetting. Het verbluffende interieur van het paleis toont stucwerkpanelen, zellij-versieringen, gebeeldhouwde cederhouten plafonds en glanzende marmeren afwerkingen. Het wordt omgeven door een uitgestrekte tuin van acht hectare. De Ben Youssef Medersa, een koranschool die teruggaat tot de heerschappij van sultan Abou el Hassan, werd later in de jaren 1560 herbouwd door de Saadiërs. Het is een indrukwekkend architectonisch meesterwerk, met typisch Marokkaanse stijlen zoals zellij-tegels, stucwerk en bewerkt cederhout. De school diende als een plek waar ongeveer 800 leerlingen de Koran uit hun hoofd leerden. De Saadi-graven, daterend uit de tijd van sultan Ahmad al-Mansur, herbergen de overblijfselen van ongeveer zestig leden van de Sa'adi-dynastie. Deze graven, herontdekt in 1917 en zorgvuldig gerestaureerd, zijn een prominente attractie in Marrakech geworden en dienen als de laatste rustplaats voor leden van de dynastie uit de Dra'a-vallei voorbij het hoge Atlasgebergte. Marrakesh heeft een joodse Mellah, historisch bewoond door niet-moslims, waaronder joden. Veel synagogen staan er nog, maar er zijn er minder in gebruik. Het Mellah-district heeft een culturele en historische betekenis. De bruisende souks vormen het hart van Marrakesh en bieden een scala aan traditioneel Marokkaans handwerk, specerijen, medicinale remedies en lokaal amusement. Bezoekers kunnen iconische items vinden zoals babouches, lederwaren, kledingstukken, aardewerk, tajine-gerechten en zilveren sieraden. Afdingen is een gangbare praktijk en voegt een gevoel van plezier en opwinding toe aan de winkelervaring.

Marrakech Tuktuk+Gids+Bahia paleis+Madrassa+Soeks

Marrakech Tuktuk+Gids+Bahia paleis+Madrassa+Soeks

We halen je op van je Riad met een Touktouk om te genieten van het rijden door de steegjes om aan te komen en het Bahia-paleis te bezoeken, we vervolgen ons bezoek lopend om aan te komen en een bezoek te brengen aan de koranschool Medrassa. We lopen later door het hart van de soeks om te genieten van ambachtslieden, en alle handgemaakte producten en winkelvoorstellen. We eindigen de tour op het plein,

Van Taghazout/Agadir: dagtrip naar Marrakech met gids

Van Taghazout/Agadir: dagtrip naar Marrakech met gids

Vertrek vroeg in de ochtend vanuit Agadir of Taghazout en neem de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met onderweg enkele rustplaatsen terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakesh, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakesh). Begin door buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee te stoppen en door het plein van Jamaa El Fana te slenteren. Hebben de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahia-paleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat de groep en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Marrakech: Stadsrondleiding op maat met je eigen privégids

Marrakech: Stadsrondleiding op maat met je eigen privégids

Haal op bij je hotel of een ander trefpunt en maak je klaar om de hoogtepunten van de oude stad (of medina) van Marrakech te ontdekken. Tijdens deze exclusieve rondleiding geeft je gids boeiende historische inzichten en verhalen over elke locatie die je passeert. Maar het is niet alleen een rondleiding, je familie of groep heeft de kans om uit te stappen, te verkennen, foto's te nemen bij iconische monumenten & plaatsen op je route om blijvende herinneringen te creëren. Bovendien ontdek je verborgen juweeltjes als we ons een weg banen door het labyrint van oude stadsstraten in de richting van de bezienswaardigheden die je niet mag missen, zoals de Koutoubia Moskee, de Handicraft Souks en de Unesco-werelderfgoedlocatie; het Jamaa El Fna plein. Luister tijdens de wandeling naar het commentaar van je gids en leer meer over de historische context van de bezienswaardigheden die je bezoekt. Bewonder architecturale details en kom meer te weten over de betekenis van elk monument terwijl je gids al je vragen beantwoordt. Je tour ligt helemaal in jouw handen. Pas aan, verken en maak deze reis uniek voor jou. Laat ons je voorkeuren weten en wij zorgen ervoor dat jouw Marrakech ervaring onvergetelijk wordt. De halve dag optie kan maximaal 2 bezienswaardigheden omvatten. Bij de optie voor een hele dag kun je maximaal vier bezienswaardigheden bezoeken. Populaire bezienswaardigheden zijn; Koutoubia Moskee, Bahia Palace, Ben Youssef Madrasa, Dar El Bacha Palace Museum, Museum van Marrakech, Jamaa El Fna Heritage Museum, Secret Garden en het Fotografiemuseum. Andere mogelijkheden zijn onder andere de Saadische graven, het Badii paleis, Dar Si Said, het Marokkaans Museum voor culinaire kunsten, het Oriëntalistisch Museum van Marrakech, het Monde des Arts de la Parure, het Marrakech Vrouwenmuseum, het Erfgoedmuseum en nog veel meer... De entreeprijs voor elke bezienswaardigheid varieert van 5 tot 10 euro per volwassene (niet inbegrepen) en kan bij aankomst worden gekocht. Skip the line service inbegrepen voor drukke sites.

Van Agadir: rondleiding door Marrakech met gids

Van Agadir: rondleiding door Marrakech met gids

Vertrek vroeg in de ochtend vanuit Agadir of Taghazout en neem de snelweg Agadir naar Marrakech. Na een rit van 3 uur met onderweg enkele rustplaatsen terwijl je het Hoge Atlasgebergte oversteekt, kom je aan in Marrakech. Zodra je aankomt in Marrakesh, ontmoet je je lokale gids en begin je aan een wandeltocht door de medina (de oude stad van Marrakesh). Begin door buiten de historische muren van de Koutoubia-moskee te stoppen en door het plein van Jamaa El Fana te slenteren. Hebben de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het Bahia-paleis. Als je het Bahia-paleis en het Badii-paleis wilt bezoeken, sla dan de groep over of verlaat de groep en vertel je gids om een ontmoetingspunt met hem af te spreken voor de lunch (niet inbegrepen in de prijs). Aan het einde van je lokale tour heb je vrije tijd om door de straten van de souks (lokale markt) te lopen, af te dingen met de winkelverkopers en een goede plek te vinden om te genieten van lokaal straatvoedsel. Na de lunch ontmoet je je chauffeur en begin je aan de rit terug naar je hotel in Agadir met een verwachte aankomsttijd van ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.

Marrakech: Privétour Verkennen van de stad Marrakech met de auto

Marrakech: Privétour Verkennen van de stad Marrakech met de auto

Ontdek de historische bezienswaardigheden en monumenten van Marrakech tijdens een privétour. Verken het oude Bahia paleis, het El Badi paleis en de Koutoubia moskee. Wandel door de Majorelle Tuinen en bezoek de nieuwe stad Gueliz. Begin je tour vanuit je hotel in Marrakech. Bezoek het eeuwenoude Bahia Paleis, dat je in meer dan een uur kunt verkennen, en bezoek daarna zijn buur, El Badi Paleis. Ga vanaf hier de stad in, waar je de tradities, markten, mensen en tastbare traditionele Marokkaanse koop- en verkoopactiviteiten tegenkomt. Bezoek de Koutoubia Moskee, die dateert uit de twaalfde eeuw. Rijd door de nieuwe stad Gueliz naar de Majorelle Tuinen met hun adembenemende schoonheid. Breng voldoende tijd door in de tuinen voordat je terugkeert naar je hotel.

Tocht door de woestijn vanuit Casablanca: 5 Dagen naar de woestijn en Marrakech

Tocht door de woestijn vanuit Casablanca: 5 Dagen naar de woestijn en Marrakech

Dag 1 : CASABLANCA - FES : Vandaag beginnen we onze privé rondreis door Marokko en rijden we naar Fes, waar we 's middags de Medina bezoeken en overnachten in een traditionele Marokkaanse riad. Dag 2 : FES - AZROU - MIDELT - ZIZ VALLEI - ERFOUD - RISSANI - MERZOUGA : we halen je rond 8:00 uur op bij je Riad of je hotel. We vertrekken naar Midelt door de bergen en de cederbossen van de Midden Atlas. We komen langs Ifrane, een charmant skioord en Azrou, een belangrijk ambachtelijk centrum gespecialiseerd in het bewerken van cederhout. We komen aan in Midelt voor de lunch. s Middags rijden we naar Erfoud en de woestijn in. Je maakt een kamelentocht naar de prachtige Erg Chebbi duinen, waar je de avond doorbrengt in een bivak (kamp). Daar geniet je van een Berberdiner en slaap je in een traditionele Nomadentent van kamelenhaar. Dag 3 : MERZOUGA - TODRA GORGES - DADES GORGES : Vandaag gaat onze privé Marokko rondreis verder en rijden we op kamelen terug naar Merzouga. Na het ontbijt en de douche rijden we naar Rissani, dan naar Tinghir en Todra gorges. Dit zijn de hoogste en smalste kloven van Marokko. Na de lunch komen we langs de Dades vallei en de verbazingwekkende rotsformaties die bekend staan als apentenen. We overnachten in een traditionele riad met diner en ontbijt. Dag 4 : DADES GORGES - OUARZAZATE -AIT BEN HADDOU - MARRAKECH : Na het ontbijt rijden we naar Kalaat Mgouna, de rozenstad, waar we rozenwater kunnen kopen, een beroemd lokaal product gemaakt van rozen. Onze privérondreis door Marokko gaat verder naar Ait Ben Haddou, voor een bezoek aan de plaatselijke Kasbah, de grootste Kasbah van Marokko. Daarna gaan we verder langs de Tizi n' Tichka bergpas om Marrakech te bereiken. Dag 5 : Marrakech Sightseeing - Marrakech Airport : Na je ontbijt gaan we rechtstreeks naar Marrakech waar je naar je accommodatie gaat om te ontspannen en de gids neemt je mee om bezienswaardigheden te bezoeken. Route : Koubba Ba'adiyn - Koutoubia Moskee - Tombeaux Saadiens (Saadiyin Tombe) - Badi Paleis - Palais de la Bahia - Médersa Ben-Youssef. Na het ontbijt in de riad beginnen we onze reis langs de stad Marrakech "de rode stad van Marokko", die in de XIIe eeuw werd gesticht door de Almoravidische dynastie. We staan erop om de belangrijkste culturele en historische bezienswaardigheden te bekijken. Na je bezoek brengen we je naar het vliegveld voor je vertrekvlucht. Je tour eindigt op het vliegveld.

De topbezienswaardigheden in Marrakesh

Activiteiten in El-Badipaleis

Rondleidingen in Marokko

Wat te doen in Marokko

Andere activiteiten in El-Badipaleis

Wil je alle activiteiten in El-Badipaleis bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over El-Badipaleis

Gemiddelde beoordeling

4.5
(212 beoordelingen)

de gids was fantastisch, hij nam de geschiedenis van Marakesh door. Hij vertelde ons de beste plekken om te winkelen en de plaatsen die we moesten vermijden. Hij houdt ons voor om de prijzen van spullen te verlagen en weg te lopen van verkopers en dat ze altijd in prijs zullen dalen. Beveel Akram ten zeerste aan, onze gids

Akram was een geweldige gids, vriendelijk en zeer deskundig. Uitstekende waarde voor uw geld reis, ten zeerste aanbevolen. Regelmatige stops voor toiletpauzes onderweg heen en terug. Efficiënte chauffeur.

De bezoeken zijn prachtig en nemen ons mee terug naar de 15e eeuw met zijn mix van culturen. De decoraties zijn prachtig.

Het was erg leuk en de gids was gewoon geweldig! Ik kan het alleen maar aanbevelen :)

Onze gids Mohamed is zeer deskundig en hij legde alles tot in detail uit.