Belevingen in
El Cotillo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

El Cotillo: De beste dingen die je niet wil missen

Corralejo: 5-uur durende e-bike-tour met wandeling op Fuerteventura

1. Corralejo: 5-uur durende e-bike-tour met wandeling op Fuerteventura

Ontdek de schoonheid van Fuerteventura met de nieuwste e-bike, die je de kracht geeft om de rit te voltooien. Omring jezelf met de natuur, verken een maanlandschap, droog zand, rivierbeddingen, valleien met oude kraters en witte stranden met kristalhelder water. Passeer de vulkanen die vanuit Corralejo beginnen en eindig in Lajares. Wandeling naar de Calderon Hondo, een pad volgend dat je naar een balkon brengt met uitzicht op de krater van de Vulkanen. Vanaf daar kunt u genieten van het prachtige uitzicht op Fuerteventura met zijn zandduinen, vulkanen en kust. Op de achtergrond ziet u Lanzarote. Volg de droge rivierbedding van wit zand die je naar Cotillo brengt. Uw e-bike of fat bike is gemakkelijk om op het zand te rijden. Maak foto's van het surfersstrand in El Cotillo. Neem een uur pauze in de lagune, waar u kunt ontspannen op het witte zandstrand, zwemmen in het blauwe en kalme water of genieten van het uitzicht vanuit het restaurant aan het strand terwijl u de lokale keuken proeft. Keer terug naar Corralejo langs de noordelijke route, langs enkele van de mooiste stranden en surferplekken op het eiland.

...
Fuerteventura: trektocht door het noorden van het eiland

2. Fuerteventura: trektocht door het noorden van het eiland

Je wordt om 09:30 uur opgehaald bij je accommodatie in het noorden van het eiland en vertrekt met een busje naar Lajares. Loop op de vulkaan Calderon Hondo tot aan de duizendjarige krater, die kan worden gezien vanaf het kleine observatiedek, en geniet van het geweldige uitzicht op Lanzarote en de hele noordkust.   Na deze wandeling van 2 uur rijd je verder tot El Cotillo, een mooi vissersdorp met de beste stranden van het eiland. Hier heb je 1 uur voor jezelf om te eten, rusten en genieten van het prachtige lange  Playa de los Ojos en het prachtige Playa Los Lagos. De getijden veranderen de kustlijn constant en het is de perfecte plek om te rusten en waanzinnige foto's te maken.   Na een kijkje rond de paradijselijke lagunes, waar het heldere turquoise water, het witte zand en de zwarte vulkanisch rotsen samenkomen, is het bijna tijd om te vertrekken. Maar niet voordat je de Tostón vuurtoren ziet, waar de oceaan haar golven over de rotsen breekt. Rond 15:30 brengt het busje je terug naar Corralejo.

...
Fuerteventura: dagtocht in het noorden van het eiland

3. Fuerteventura: dagtocht in het noorden van het eiland

Ontdek de unieke landschappen van het noorden van Fuerteventura tijdens deze 7-uur durende rondleiding. Je bezoekt het natuurpark van Corralejo, een beschermd gebied met 2600 hectare gouden zandduinen. Bezoek het stadje Corralejo, de toeristische hoofdstad van het eiland en zie de grote verscheidenheid aan winkels en restaurants. Daarna klim je naar de top van een imposante vulkaan in Lajares. De laatste uitbarsting vond 50.000 jaar geleden plaats en creëerde al het land in het noorden van het eiland en vormde ook het eiland Lobos. Je bezoekt de vuurtoren van Tostón, een magische plek die open staat voor de zee en eindigt met een bezoek in het historische La Oliva.

...
Fuerteventura: visexcursie naar het eiland Lobos

4. Fuerteventura: visexcursie naar het eiland Lobos

Je wordt opgehaald bij je hotel in Corralejo, El Cotillo, Lajares, Majanicho of La Oliva, zodat je zelf niet naar de weg hoeft te zoeken. Vervolgens stap je aan boord en ga je op zoek naar de beste plekken om te vissen rond het eiland Lobos. Dit hangt af van de weersomstandigheden. Beproef je geluk bij bodemvissen en kijk of je een grote kunt vangen. Na het vissen wordt het anker uitgegooid tegenover het strand La Concha, dat bekend staat om zijn rust en turquoise wateren. Bewonder hoe het landschap meebeweegt met eb en vloed. Je kunt zelf bepalen wat voor wateractiviteit je gaat doen, bijvoorbeeld zwemmen, kajakken, snorkelen of peddelsurfen. Vaar met de watertaxi naar El Puerito, een traditioneel gedeelte van het eiland met prachtige blauwe lagunes. Ga daarna weer terug naar de boot en voer de vissen, ga snorkelen of gewoon lekker dagdromen terwijl je geniet van het zonnetje. Geniet daarna van een gebakken vis, natuurlijk de vangst van de dag, en papas arrugadas (gekookte gepofte aardappelen) met Mojo saus van de Canarische Eilanden. Daarna vaar je weer terug naar Corralejo.

...
Fuerteventura Proefervaring

5. Fuerteventura Proefervaring

Ontdek Fuerteventura door zijn smaken. Bezoek door een familie gerunde boerderijen en wijnhuizen, met hun eigen productie van kazen, wijnen en EVO-olie. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Fuerteventura. Sluit je ervaring af met een proeverij van 5 ambachtelijke bieren vergezeld van 5 typische tapas. Nadat onze gids je op het afgesproken tijdstip bij je accommodatie heeft opgehaald (lees het betreffende gedeelte voor ophaallocaties), begin je aan deze exclusieve ervaring van ongeveer 6 uur, waarbij je Fuerteventura ontdekt door zijn landschappen, zijn gebruiken en het is lokaal geteelde en geproduceerde producten.

...
Lanzarote: Advanced 5-Hour Fuerteventura E-Bike Tour

6. Lanzarote: Advanced 5-Hour Fuerteventura E-Bike Tour

Deze 5-uur durende e-bike tour is niet alleen bedoeld voor mensen die ervaring hebben met fietsen, maar ook voor diegenen die de uitdaging van een fietstocht aanvaarden. De reis zelf is 45 kilometer en over verschillende terreinen, waaronder rotsen, verharde wegen, zand en stranden. Dankzij je e-bike kan deze tour ook worden genoten door mensen die niet zijn opgeleid. Het is een dag lang ontdekken en genieten van de schoonheid van Fuerteventura. Je passeert de vulkaanketen die begint bij Corralejo en eindigt bij Lajares, voordat je omhoog wandelt naar de Calderon Hondo via een pad dat je naar een natuurlijk balkon brengt dat uitkijkt over de kraters van de vulkanen. Vanaf daar heb je een verbluffend uitzicht op Fuerteventura, compleet met zijn duinen, vulkanen en kust. Op de achtergrond heb je ook een prachtig uitzicht op Lanzarote en de oceaan. Je volgt de droge rivierbedding van wit zand die je naar Cotillo brengt, en je E-bike wordt een dikke fiets, wat betekent dat je geen problemen zult hebben om in het zand te rijden. Je neemt een pauze in El Cotillo, waar je de gelegenheid hebt om prachtige foto's te maken van het strand van de surfer, voordat je een uurtje pauze neemt in de lagune, waar je kunt ontspannen op het witte strand en een duik kunt nemen in het kalme blauwe water. U kunt ook genieten van het uitzicht vanuit het restaurant aan het strand terwijl u de lokale keuken ervaart. Je keert terug naar Corralejo langs de noordkust langs enkele van de mooiste stranden en surferplekken van het eiland.

...

Sitemap El Cotillo

Wil je alle activiteiten in El Cotillo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over El Cotillo

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 55 beoordelingen

Een geweldige ervaring, de trekking was moeilijker dan ik had verwacht, ik zeg niet dat het moeilijk was, maar voor mij was het, maar dankzij Pepe, de gids, was ik in staat om het te doen, bedankt Pepe, en ook aan de hond metgezel.De wandeling door het ravijn was prachtig, de vuurtoren heeft een spectaculair uitzicht en de terugkeer langs de kust al het mooie noorden.

Had een spannende excursie met Pepe, veel informatie over wat hij ons liet zien. Hij sprak heel duidelijk Engels en ook technische termen waren geen probleem. Absoluut aan te bevelen.

Uitstekende tour met veel bezochte bezienswaardigheden.

Uitstekende tour met veel bezochte bezienswaardigheden. Zeer deskundige gids die de dag interessant en leuk voor iedereen maakte.

Geweldige tour met Pepe als een geweldige gids. Het circuit rond de krater is echter soms wat veeleisender dan een simpele toer.

Prachtige tocht over de vulkaan en zeer goede gids!