El Patio Sevillano

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

El Patio Sevillano: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • El Patio Sevillano: traditionele flamencoshow met drankje

    1. El Patio Sevillano: traditionele flamencoshow met drankje

    De traditionele flamencoshow is ontstaan vanuit de wortels van flamenco in het hart van Sevilla en biedt de beste show in de stad op een van de meest elegante locaties in heel Spanje. Je kunt je verheugen op een uur gepassioneerde dans, muziek en zang, uitgevoerd door een uitzonderlijke groep artiesten, van wie velen nationale en internationale prijzen hebben ontvangen. Maak kennis met de verschillende muziekstijlen die variëren van de meest aangrijpende tot de meest sublieme. Voel de passie van de bulerías, soleás, alegrías, de fandango en de Sevillanas dansen, evenals de minder bekende flamencostijlen en klassieke Spaanse dansen. Dompel jezelf onder in deze buitengewone expressievorm van de Andalusische ziel. Tijdens de show kun je een aantal heerlijke tapas of een volledige menu bestellen (niet inbegrepen in de toegangsprijs).

    Schitterende show (value for money) met enthousiaste dansers/muziekanten. Deze Tablao is zeker aan te raden. m & k (Belgium)

Sitemap El Patio Sevillano

Wil je alle activiteiten in El Patio Sevillano ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over El Patio Sevillano

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 86 beoordelingen

Mooie avond

kwaliteit flamencoshow in een kleine kamer. Jammer dat sommige (Japanse) toeschouwers te enthousiast waren en klapten in hun handen zonder te stoppen ... Een danser die een toeschouwer midden in een dans lam legde omdat hij een foto zonder flits maakte !!! Niet erg pro. Ondanks dat hadden we een geweldige tijd.

Een heerlijke avond!

We hielden van deze show! We nemen onze ogen en oren met geweldige dansers en flamencodansers, een indrukwekkende zanger, een orkest en geweldige zangers! De sfeer was in de vergaderruimte. Een perfect moment voor onze laatste avond in Sevilla en met een bonus voor sangria in de hand!

Verwachtingen werden ruimschoots overtroffen ! Professionele groep.

Schitterende show (value for money) met enthousiaste dansers/muziekanten. Deze Tablao is zeker aan te raden. m & k (Belgium)

Ik dacht dat er een bord tapas bij zat. Slecht zittend

De stoelen staan te strak. We zitten op elkaar. En heel slecht gezeten.

De prestaties waren echt goed. Ik kreeg geen drankje.