El Teide
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

El Teide: tours & tickets

El Teide: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over El Teide

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 1.345 beoordelingen

Ik had een gids die zowel Spaans als Nederlands kan spreken (die gids woont al meer dan 30 jaar op Tenerife). Hij is ook 'n hele vriendelijke man, waar ik zo af en toe gezellig mee kon babbelen. Het feit dat we bij zoveel mooie plekken stoppen en ook nog eens 'n gratis lunch erbij krijgen is fantastisch. Om de El Teide met mijn ogen te zien en om Masca in mijn uppie te verkennen zijn erg mooie ervaringen voor me. Als je uit Nederland komt en graag dezelfde ervaring als ik wil hebben, dan kun je 't beste in een hotel in Puerto de la Cruz verblijven, want voor deze activiteit wordt je niet in 't zuiden van 't eiland niet opgehaald.

Guided by the two most hilarious gentlemen on Tenerife, Craig and Keeran, we were taught very interesting things about outer space. The group had the chance to get to know each other during a real "dinner with a view". It was truly magical to see the sunset with a nice glass of champagne; we were very lucky with the weather. I guess no one will ever forget their first moment through the telescope. Any sort of experience in space was not needed at all, as our guides were experts in their field and had a very unique way of enlightening us all about it.

Tenerife: Nationaal Park El Teide sterren kijken Beoordeeld door

Het was fantastisch mooi . En het was erg zwaar. Voor ons ging het te snel. We zijn halverwege afgehaakt en terug gelopen naar de kabelbaan. Waarmee we omhoog gegaan zijn en konden toen het laatste stuk nog omhoog naar de krater . Als we één uur meer tijd hadden was het ons denk ik wel gelukt.

Tenerife: 1-daagse hike omhoog naar Pico del Teide Beoordeeld door

Goed transport met veel uitleg. Lekker gegeten, maar wel wat snel. De zonsondergang was door de nevel iets minder mooi dan verwacht, maar op een mooie plaats. Sterrenkijken duurde wat lang, maar we hebben toch de komeet gezien, ondanks dat ze gezegd hadden dat deze niet te zien zou zijn.

Tenerife: Nationaal Park El Teide sterren kijken Beoordeeld door

Wat wij niet wisten is dat je, eenmaal na de kabelbaanrit, nog een stevige "wandeling" over een vrij onbegaanbaar "pad" moest afleggen. Dat is best een dingetje in de kou en ijle lucht.

Tenerife: kabelbaan naar El Teide met zonsondergang Beoordeeld door