Elafonisos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Chania

Wat anderen zeggen over Elafonisos

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 601 beoordelingen

Schitterende dag op een van de mooiste stranden

We hebben deze trip geboekt om van Elafonisi Beach te kunnen genieten. De busrit op zich was al de moeite, heen en terug langs verschillende route. Beide midden de mooie natuur, door de bergen. Zowel tijdens heen- als terugrit was een ruime stop voorzien, waardoor iets eten en/of drinken en toiletbezoek vlot mogelijk was. Het transfer was met een kleine bus en de gids gaf ruim voldoende uitleg en informatie. Elafonisi Beach zelf is gewoon heerlijk om te zwemmen en te zonnen.

Goed georganiseerde kleinschalige tour door leuke gids en chauffeur

De kleine groepstour is ons heel goed bevallen. De route ernaar toe is al prachtig om te zien en de gids wist genoeg te vertellen. Het is leuk om het roze strand van Elafonissi met eigen ogen te aanschouwen. Je moet je niet voorstellen dat al het zand roze is maar je kunt duidelijk genoeg contouren van het roze stand zien. Het water daar is bijzonder helder en je kunt echt ver het water inlopen alvorens het iets dieper begint te worden. Al met al een hele leuke dag gehad.

Super ! Fijne busrit in een kleinere bus, dus iets persoonlijker. Onderweh een stop gemaakt bij een prachtige grot, daarna verder gereden naar het strand. Op het strand genoeg vrije tijd gekregen om heerlijk te relaxen, en wat was het mooi ! Echter viel het een beetje tegen hoe roze het strand was, maar dat ligt niet in handen van het bureau natuurlijk. Verder waren de gids en chauffeur super aardig en gezellig !

Was leuk maar wel druk in de bus, want er stond dat er afstand gehouden werd en schoongemaakt werd wat niet gebeurd was. ook het ontbijt zat er niet bij terwijl dat er bij stond. het was wel erg leuk en erg mooi op elafonissi beach.

Super Ausflug, sehr informativ und sehenswert ! Busfahrer und Guide waren einfach nur Spitze