Kies data

Elbphilharmonie

Elbphilharmonie: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hamburg: vaart door haven & Speicherstadt overdag, 1,5 uur

1. Hamburg: vaart door haven & Speicherstadt overdag, 1,5 uur

Bekijk de attracties in de haven van Hamburg vanuit een uniek perspectief, dobber langs indrukwekkende containerschepen en ontdek de historische wijk Speicherstadt aan boord van een 1,5 uur durende boottocht met live toelichting van een Duitstalige gids en een exclusieve halte bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je havenavontuur op het vasteland met het oversteken van de beroemde Überseebrücke om zo de pier te bereiken, waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgse boot die Barkasse wordt genoemd. Luister toe hoe je kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de getijden van het water, of als bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar door de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als de Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur van gebouwen op houten paalfunderingen en eikenhouten stammen. Ga er lekker voor zitten en passeer Hafen City. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je gebruik maakt van de perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot zich een weg baant naar de St. Pauli's Pier en de haven van Hamburg. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden kennen dankzij je deskundige Duitssprekende gids. Wanneer je reis ten einde loopt kun je voor de Elbphilharmonie uitstappen of ervoor kiezen om terug te gaan naar de beginplek van de rondvaart.

Hamburg: boottocht door de haven van Hamburg

2. Hamburg: boottocht door de haven van Hamburg

Geniet van de unieke maritieme flair en de kleurrijke drukte in de haven van Hamburg tijdens deze dagelijkse boottocht langs de dokken. Dankzij de gids kom je meer te weten over de geschiedenis van de haven en de stad, en maak je een spannende tocht door de sluizen. Ontdek de doorgang naar de wereld van dichtbij aan boord van een klein schip, geschikt voor een vloot. Ontdek hoe groot de haven van Hamburg is, de op één na grootste haven van Europa. Bijna geen andere stad ter wereld is zo gebonden aan haar haven. Hamburg heeft zich er enorm door ontwikkeld. De belangrijkste bezienswaardigheden en de skyline van de stad zijn onlosmakelijk verbonden met de haven. Ervaar het contrast tussen heden en verleden, handel en cultuur, en het kleine vissersstadje aan de Elbe en de hypermoderne containercomplexen. Ook kom je meer te weten over de beruchte Reeperbahn en de vismarkt, oude kotters en de enorme cruise- en containerschepen.

Hamburg: rondleiding door de Elbphilharmonie

3. Hamburg: rondleiding door de Elbphilharmonie

Zie het fascinerende gezicht van de Elbphilharmonie in Hamburg en zijn prachtige Plaza. Krijg boeiende achtergrondinformatie over de spectaculaire concertzaal - van het oorspronkelijke idee en de uitvoering, tot de moeilijkheden bij de voltooiing en de speciale kenmerken. Maak een tour om het gebouw heen en kom meer te weten over de façade en andere uiterlijke kenmerken. Betreed daarna de Elbphilharmonie via de 'Tube', de langste roltrap ter wereld. Loop langs het grote panoramische raam naar Plaza: het centrum van alle activiteit en de link tussen de historische kade en de moderne glasstructuur. Hoor bij de Plaza van de Elbphilharmonie alles dat je moet weten over de concertzalen en de locaties en faciliteiten in het gebouw. Neem de gang buitenom vanaf de Plaza en loop rond het hele gebouw waarbij je vanuit alle richtingen uitkijkt over de bezienswaardigheden van Hamburg.

Hamburg: rondvaart door de haven van 1 uur

4. Hamburg: rondvaart door de haven van 1 uur

Ontdek Hamburg tijdens een rondvaart door de haven en bewonder het uitzicht op het pakhuizendistrict en HafenCity. Bekijk de stad met de meeste bruggen van Europa, met ongeveer 2.400 bouwwerken over water, kanalen, kanalen en dokken. Stap aan boord van de rondvaartboot en ontdek de vele verschillende attracties en bezienswaardigheden van de stad, afhankelijk van de waterstand en de evenementen van de dag. Verken de historische Speicherstadt (het pakhuizendistrict) met zijn kanalen, de moderne HafenCity, de talloze bruggen over de Elbe, drukke sluizen en containerterminals, de Köhlbrand-brug en nog veel meer. Onderweg kom je meer te weten over de stad, haar geschiedenis, de inkomende en uitgaande schepen, en alles wat je verder interesseert. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht op de stad vanaf het zonnedek, of vanuit de lounge met airconditioning en grote panoramische ramen.

Hamburg: wandeltocht Elbphilharmonie

5. Hamburg: wandeltocht Elbphilharmonie

Bewonder de Elbphilharmonie van buiten en krijg interessante achtergrondinformatie over de nieuwe Hamburgse bezienswaardigheid. Ervaar de liefdevol genaamde 'Elphi' van dichtbij met je professionele stadsgids en geniet na onze tour van het unieke uitzicht vanaf de Plaza. Bewonder de Elbphilharmonie vanaf de kade en stap dan de langste roltrap van Europa op om naar binnen te gaan. Geniet vervolgens van één van de beste uitzichten op Hamburg. Je gids vertelt je alles over de controverse rond de bouw van de Elbphilharmonie. Ook leer je over de unieke akoestiek in het gebouw, de speciale materialen die werden gebruikt, de bouwkosten en wat het kost om een nachtje in het gebouw te logeren.

Hamburg: havenrondvaart van 1 uur

6. Hamburg: havenrondvaart van 1 uur

Een bezoek aan Hamburg zonder een rondvaart door de haven is bijna ondenkbaar. Geen andere stad in Europa heeft zoveel bruggen als Hamburg, zelfs Venetië niet. Er zijn zo'n 2.400 bruggen over de waterwegen, kanalen en havenbekken. Klim aan boord van de boot en verken de verschillende attracties in de stad, afhankelijk van het getij en het tijdstip van de dag. Bewonder de historische Speicherstadt (pakhuisdistrict) met haar smalle waterwegen, de moderne HafenCity, de talloze bruggen over de Elbe, drukke sluizen en containerterminals, de grote scheepswerf Blohm en Voss, de Köhlbrand-brug en nog veel meer. Onderweg leer je interessante feiten over de stad en haar geschiedenis, en ook over de binnenkomende en uitgaande schepen. Gewoon achterover leunen en van het fantastische uitzicht vanaf het water genieten.

Hamburg: Elbphilharmonie, Speicherstadt & HafenCity

7. Hamburg: Elbphilharmonie, Speicherstadt & HafenCity

Ontmoet je gids vlak bij de Elbphilharmonie voor deze tour en zie wat dit deel van Hamburg te bieden heeft. Je gids zal je opwachten met je tickets. Je gaat het gebouw binnen via de langste roltrap ter wereld, de "Tube". Je passeert het panoramische raam en gaat naar het majestueuze Plaza. Terwijl je door het gebouw wandelt, leer je wat er zo uniek is aan dit meesterwerk en zijn concertzaal. Je krijgt tijdens deze tour een dieper inzicht in de achtergrond van de Elbphilharmonie, zodat er geen vragen onbeantwoord blijven. Helaas zijn de concertzalen niet te bezoeken. Nadat je de "Elphi" hebt gezien, ga je verder met je tour om meer te weten te komen over Hamburg. Je ontdekt het historische pakhuisdistrict Speicherstadt en komt meer te weten van je deskundige gids. Je gaat vervolgens naar de moderne HafenCity en bewondert de futuristische gebouwen. Er zijn veel beroemdheden in dit deel van de stad, zoals de gebroeders Klitschko en Helene Fischer.

Hamburg: avondvaart door haven & Speicherstadt, 1,5 uur

8. Hamburg: avondvaart door haven & Speicherstadt, 1,5 uur

Bewonder de Hamburgse havenattracties die 's avonds schitteren, bewonder de verlichte Speicherstadt en bekijk indrukwekkende containerschepen van dichtbij tijdens een 1,5 uur durende avondvaart met live commentaar van een Duitstalige gids en een exclusieve stop bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je late havenavontuur op het vasteland met het oversteken van de beroemde Überseebrücke om zo de pier te bereiken, waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgse boot die Barkasse wordt genoemd. Luister toe hoe je kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de getijden van het water, of als bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar over de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als de Speicherstadt. Bekijk de prachtige architectuur van gebouwen die op houten palen staan en eikenhouten stammen die prachtig verlicht zijn. Ga er lekker voor zitten en passeer Hafen City. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je gebruik maakt van de perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot zich een weg baant naar de pier van St. Pauli en de glimmende haven van Hamburg. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden kennen dankzij je deskundige Duitssprekende gids. Zodra je reis ten einde loopt, kun je uitstappen voor de Elbphilharmonie of ervoor kiezen om terug te gaan naar de beginplek van de rondvaart.

Elbphilharmonie Tour zonder Concertgebouwen & Harbour Cruise

9. Elbphilharmonie Tour zonder Concertgebouwen & Harbour Cruise

Bekijk het opwindende nieuwe architecturale en culturele monument van Hamburg, de Elbphilarmonie, tijdens een begeleide wandeling, exclusief de concertzalen. Bekijk Hamburg dan vanuit een ander perspectief tijdens een boottocht in de haven. Geniet van een rondleiding door de nieuwe bezienswaardigheid van Hamburg, de Elbphilharmonie. Leer van je gids over dit indrukwekkende gebouw. Begin met een rondleiding door het gebouw voordat je de langste roltrap ter wereld berijdt. Bewonder vervolgens het geweldige uitzicht op Hamburg en de haven vanaf de Plaza, met interessant commentaar van je gids. Ook inbegrepen bij deze tour is een rondvaart van ongeveer 1 uur door de haven. Vaar dichtbij de enorme containerschepen en bewonder de Elbphilharmonie vanaf het water. Fotografeer het gebouw vanuit dit unieke perspectief. Als het waterpeil voldoende is, reist u ook door de kanalen van de Speicherstadt - het magazijndistrict van Hamburg. De steiger ligt vlakbij de Elbphilharmonie. Afhankelijk van je geboekte tijd kun je ofwel eerst de Elbphilharmonie bezoeken en dan om 11:00 de havenrondvaart doen, ofwel eerst de havenrondvaart maken en daarna de Elbphilharmonie bezoeken.

Hamburg: 1,5 uur durende Grand Harbour-avondverlichtingscruise

10. Hamburg: 1,5 uur durende Grand Harbour-avondverlichtingscruise

Verken het havengebied van Hamburg tijdens een ontspannende avondbootcruise met live commentaar in het Duits en ontdek de meest romantische taferelen en de architectonische rijkdom van Hamburg vanuit een geheel nieuw perspectief. Begin je avondhavenavontuur in Landungsbrücken en steek de beroemde brug over om Pier 3 te bereiken, waar je aan boord van je schip gaat. Vertrek en vaar door de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur en het verlichte uitzicht op de haven van Hamburg die schittert in prachtige blauwe lichten. Zie de lichten van de Elbphilharmonie, de Harbour City, de musicals, de landingsbruggen, de schepen en de containerbruggen die voorbestemd zijn om een romantische sfeer te creëren. Vaar door de grachten, het Elbe-strand en de beroemde vismarkt van Hamburg en leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden van uw Duitstalige deskundige gids.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Hop on, hop off-tours
  • Andere belevenissen
63 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Overzicht activiteiten in Elbphilharmonie

Wil je alle activiteiten in Elbphilharmonie ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Elbphilharmonie

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 35.518 beoordelingen

Dat was geweldig. Je kunt echt veel van de haven en de havenoperaties zien, dicht bij een grote pot komen en zeer vermakelijke en interessante informatie krijgen van een humoristische kapitein met voorkennis. De lengte van de tour is precies goed en erg vermakelijk, we voelden ons comfortabel aan boord en lachten ook.

De informatie over het ontmoetingspunt was enigszins verborgen op ons online ticket. Een telefoontje naar de hotline hielp ons direct, ook op zondag! De rondleiding was gewoon geweldig! Onze kapitein op de Traute Abicht had veel informatie te vertellen en kon veel lachen. Aanbevolen op elk moment!

Vandaag hebben we Hamburg op het water verkend en een geweldige reis gehad. We leerden veel interessante weetjes en ook een of andere grappige anekdote over de haven en de pakhuizenwijk. Dat hebben we vooral te danken aan de vriendelijke gids Marco :) geweldige rondleiding en een echte aanrader

De rondleiding is een echte aanrader. Marc is geweldig!!! Op wat een charmante en grappige manier hij je dichter bij de haven brengt, is absolute Hamma. Marco als je dit leest, ga zo door. Je bent een coole kerel. Zou de reis direct weer boeken. Ga daarheen mensen!

Leuke rondvaart in een kleine groep op een eenvoudig oud schip.