Elbphilharmonie Plaza

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Elbphilharmonie Plaza

Wil je alle activiteiten in Elbphilharmonie Plaza ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Elbphilharmonie Plaza

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 13.925 beoordelingen

Interessante rondleiding met enthousiaste gids.

We verzamelden bij een metrohalte. De gids was gelukkig ruim op tijd, net als wij. Met een groepje van zeven vertrokken we om 17.00 uur. Onderweg naar de Elbphilharmonie kregen we al interessante wetenswaardigheden te horen. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming hoorden we nog veel meer over dit nieuwe markante gebouw in Hamburg. De enthousiaste en aardige gids was goed geïnformeerd en ook voor ons Nederlanders goed te volgen! Er was alle tijd voor vragen en tot slot kregen we nog een traktatie. Al met al een geslaagde activiteit!

Veel interessante informatie over een fascinerend gebouw

Vanaf het verzamelpunt liepen we naar de Elbphilharmonie. Allereerst kregen we van enthousiast vertellende Oliver veel te horen over de historie van het gebouw en alles aan de buitenkant. De entree daarna verliep voorspoedig en binnen vertelde onze gids boeiend verder. Het gebouw is een bezoek dan ook zeker waard, wat een fantastisch werk is er geleverd door iedereen tijdens de bouw/verbouwing. Als kers op de taart is het uitzicht rondom over de haven en de stad geweldig

Zeer interessant veel wetenswaardige informatie.

Het van tevoren boeken van de rondleiding voorkomt dat je in een enorme rij komt te staan voor een toegangskaartje van 2 euro met de kans dat je uiteindelijk toch niet wordt toegelaten. De dame die onze rondleiding verzorgde (Christiane) deed dat op een voortreffelijke manier.

We hebben veel interessante dingen gehoord en waren blij met onze rond

Degene die ons rondleidde wist ons veel te vertellen en ze deed het op een zeer enthousiaste manier.

Een begeleid bezoek aan de Elbphilharmonie met ervaren gids is een absolute aanrader.