Elisabethbrug

Meer dan 2.000 keer geboekt vorige week

Elisabethbrug
44 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Elisabethbrug: topattracties in de buurt

Elisabethbrug: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

Krijg een ander perspectief op de bezienswaardigheden van Boedapest met een rondvaart 's nachts of overdag. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en bekijk andere bezienswaardigheden van Boedapest. Tijdens de cruise vaar je onder enkele van de meest bekende bruggen van Boedapest door: de Kettingbrug met zijn leeuwenbewakers, de Elizabeth-brug en de Vrijheidsbrug, beroemd vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Vaar over de Donau-promenade en bewonder het Vigadó-plein. Bekijk het standbeeld van Sint-Gellert bovenop de Gellert-heuvel, evenals het Koninklijk Paleis en het parlement. Koop een koud biertje in de zomermaanden of een warme thee in de wintermaanden.

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Geniet van deze 1 uur durende sightseeing cruise op de legendarische blauwe Donau en vaar tussen Boeda en Pest in het betoverende Boedapest. Stap direct aan boord bij de pier in het centrum van Boedapest en drink een drankje naar keuze. Nip aan een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater. Tijdens de rondvaart zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het enorme parlementsgebouw van Boedapest en zie je de Burcht van Boeda op de heuvel. Je leert de belangrijkste bezienswaardigheden kennen in de 30-talige audiogids. Als de rondvaart is afgelopen, brengt de boot je terug naar de pier in het centrum van Boedapest.

Boedapest: Boottocht overdag

Boedapest: Boottocht overdag

Geniet van een boottocht overdag over de legendarische blauwe Donau, en vaar tussen de Boeda- en Pest-kant van het magische Boedapest. Stap direct vanaf de pier in het centrum van Boedapest aan boord van de boot en geniet van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen voor een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater en krijgt daarnaast ook gratis een speciale Duna Bella-limonade. Tijdens de boottocht zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het grootse Parlementsgebouw van Boedapest, kijk je uit op de Burcht van Boeda op de heuvel en vaar je rond het Margaretha-eiland. Je komt meer te weten over de belangrijkste bezienswaardigheden dankzij de audiogids, die in 30 talen beschikbaar is. In de zomer kun je ervoor kiezen om een optionele pauze in te lassen op het koele en groene Margaretha-eiland. Je ontvangt een gratis kaart van de kleine eilandjes met aanbevolen wandelingen en informatie over de bezienswaardigheden die je ziet. Daarna ga je opnieuw aan boord voor de terugtocht naar het centrum van Boedapest.

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Vaar door het centrum van Boedapest op de Donau en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad onder het genot van een glas Tokaj Premium Frizzante of sinaasappelsap. Stap aan boord van de volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren '60 en '70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het gesloten dek of haal wat frisse lucht op het open terras. Bewonder het prachtige panorama van Boedapest en verken de bezienswaardigheden langs de Donau met de ONLINE AUDIOGIDS. Deze gids, die toegankelijk is via een QR-code aan boord, is ontworpen voor gebruik op je EIGEN TELEFOON en is beschikbaar in meer dan 10 talen. Het biedt zowel leesbare als luisterbare inhoud om je ervaring te verbeteren. Vergeet niet om je EIGEN Oortelefoon mee te nemen. Als je hulp nodig hebt met de audiogids, zal ons personeel je graag helpen. Maak fantastische foto's van de attracties en geniet van heerlijke drankjes in de stijlvolle bar aan boord met bediening aan tafel! Eindig je rondvaart door terug te glijden naar het trefpunt waar het allemaal begon.

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Krijg een perfecte introductie tot Boedapest met een hop-on hop-off sightseeingbus. Cruise rond in stijl en stap in en uit bij de meer dan 20 haltes langs zorgvuldig ontworpen routes. Bekijk de prachtige basiliek, de lommerrijke en klassieke Andrassy Avenue, de Kettingbrug en nog veel meer. Luister naar het audiocommentaar in 16 talen, bezoek de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en doe mee aan een optionele wandeltocht door Pest. Ervaar de hoofdstad van Hongarije in al zijn glorie met de riviercruise op de Donau en bekijk Boedapest vanuit een ander perspectief. Kaarthouders kunnen ook genieten van een begeleide wandeling door de statige Pest-kant van de stad. Alle bussen zijn in de zomer voorzien van airconditioning en in de winter verwarmd, zodat u Boedapest op de meest comfortabele en gemakkelijke manier kunt verkennen.

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Pas onder een aantal van de bekendste bruggen van Boedapest door, zoals de Elizabethbrug, op deze sightseeingcruise in Boedapest. Geniet van het uitzicht op de Donaupromenade. Haak aan boord van een comfortabele boot en begin je cruise op de Donau. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermleeuwen, de Elizabethbrug met zijn grote, bronzen standbeeld en de Liberty Bridge, die beroemd is vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Voel de charme van de schilderachtige Donaupromenade en de sensatie van het zien van het Koninklijk Paleis en het Parlement vanaf het water. Bewonder de bezienswaardigheden van de stad zoals het Vigadó Plein en het standbeeld van Sint Gellért bovenop de Gellertheuvel. Aan het eindpunt van je cruise keer je terug naar je vertrekpunt.

Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

Vaar overdag op de Donau door het centrum van Boedapest en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad met een welkomstdrankje van Tokaj Premium Frizzante of sinaasappelsap. Stap aan boord van de elegante, volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren 60 en 70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het gesloten dek of haal wat frisse lucht op het open terras. Bewonder het prachtige panorama van Boedapest en verken de bezienswaardigheden langs de Donau met de ONLINE AUDIOGIDS. Deze gids, die toegankelijk is via een QR-code aan boord, is ontworpen voor gebruik op je EIGEN TELEFOON en is beschikbaar in meer dan 10 talen. Het biedt zowel leesbare als luisterbare inhoud om je ervaring te verbeteren. Vergeet niet om je EIGEN Oortelefoon mee te nemen. Als je hulp nodig hebt met de audiogids, zal ons personeel je graag helpen. Maak fantastische foto's van de attracties en geniet van heerlijke drankjes in de stijlvolle bar aan boord met bediening aan tafel! Eindig je rondvaart door terug te glijden naar het trefpunt waar het allemaal begon.

Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

Je sightseeing cruise begint bij Dock no.6 Mahart Terminal, waar je aan boord gaat voor de cruise van een uur. Je vaart langs het imposante gebouw van het Parlement over de Donau en geniet ook van een panoramisch uitzicht op Margaretha-eiland. Bekijk de bezienswaardigheden van de Burchtwijk, waaronder het Koninklijk Kasteel, de Matthiaskerk en het Vissersbastion. Op Gellért Hill zie je het Vrijheidsmonument en de Citadel. De tour gaat verder in zuidelijke richting en je hebt uitzicht op de bruggen van Boedapest, het Nationaal Theater en het Paleis voor de Kunsten. Op de terugweg zie je de universiteiten van Boedapest en de Centrale Markthal, voordat de tour weer eindigt op het Vigadó Plein, in het centrum van de stad.

Boedapest: Rondvaart door de binnenstad van Boedapest met pizza en bier

Boedapest: Rondvaart door de binnenstad van Boedapest met pizza en bier

Ontdek de schoonheid van de Hongaarse hoofdstad tijdens een rondvaart over de Donau. Bekijk enkele van de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals het parlementsgebouw, terwijl je geniet van pizza en onbeperkt bier aan boord. Begin je tour onder de Elizabeth Bridge aan de Pest-kant van de stad. Zweef tot aan de Margarethabrug, waar de boot draait en je naar de laatste brug in Boedapest brengt. Geniet vanaf hier van het uitzicht op het National Theatre en het Palace of Arts voordat de boot weer draait en terugkeert naar het startpunt. Bewonder de bezienswaardigheden terwijl u rustig over de rivier vaart. Kies ervoor om buiten of binnen te zitten terwijl je tijdens de ontspannende reis geniet van pizza en bier.

Boedapest: wandeltour rond de Burcht van Boeda

Boedapest: wandeltour rond de Burcht van Boeda

Volg je gids door de geschiedenis en bezienswaardigheden van het Boedakasteeldistrict tijdens deze wandeltocht in Boedapest. Luister naar verhalen uit de Hongaarse geschiedenis terwijl je bezienswaardigheden ziet zoals het presidentiële paleis, het koninklijk paleis en het vissersbastion. Begin je rondleiding bij het barokke standbeeld van de Heilige Drie-eenheid en loop rond de 15e-eeuwse, gotische Matthiaskerk. Bewonder het sprookjesachtige Vissersbastion en geniet vanaf de neoromaanse terrassen van het uitzicht op de rivier de Donau en het parlementsgebouw. Wandel door de oude geplaveide straten om bij het presidentiële paleis en het koninklijk paleis te komen. Loop rond de binnenplaatsen en fonteinen en kijk naar de trotse bewakers buiten het paleis. Bewonder vanaf de koninklijke terrassen het prachtige uitzicht op de andere kant van de stad aan de overkant van de majestueuze rivier de Donau. Maak foto's van het uitzicht op de Margaretbrug, de Kettingbrug, de Elizabethbrug en de Vrijheidsbrug. Bezoek de andere kant van het kasteel en geniet vanaf de middeleeuwse muren van een prachtig uitzicht op de beboste Boeda-heuvels. Beëindig je tour nabij het standbeeld van de Heilige Drie-eenheid, waar het begon. De tour omvat geen bezoek aan de kerk en de musea van het koninklijk paleis. Uw gids geeft u alle instructies voor het kopen van toegangskaarten voor deze bezienswaardigheden en hun openingstijden. (De Matthiaskerk sluit om 17.00 uur en is overdag vaak gesloten vanwege bruiloften. De musea van het koninklijk paleis van het kasteel zijn altijd gesloten op maandag.)

Elisabethbrug: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

Krijg een ander perspectief op de bezienswaardigheden van Boedapest met een rondvaart 's nachts of overdag. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en bekijk andere bezienswaardigheden van Boedapest. Tijdens de cruise vaar je onder enkele van de meest bekende bruggen van Boedapest door: de Kettingbrug met zijn leeuwenbewakers, de Elizabeth-brug en de Vrijheidsbrug, beroemd vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Vaar over de Donau-promenade en bewonder het Vigadó-plein. Bekijk het standbeeld van Sint-Gellert bovenop de Gellert-heuvel, evenals het Koninklijk Paleis en het parlement. Koop een koud biertje in de zomermaanden of een warme thee in de wintermaanden.

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Geniet van deze 1 uur durende sightseeing cruise op de legendarische blauwe Donau en vaar tussen Boeda en Pest in het betoverende Boedapest. Stap direct aan boord bij de pier in het centrum van Boedapest en drink een drankje naar keuze. Nip aan een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater. Tijdens de rondvaart zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het enorme parlementsgebouw van Boedapest en zie je de Burcht van Boeda op de heuvel. Je leert de belangrijkste bezienswaardigheden kennen in de 30-talige audiogids. Als de rondvaart is afgelopen, brengt de boot je terug naar de pier in het centrum van Boedapest.

Boedapest: Boottocht overdag

Boedapest: Boottocht overdag

Geniet van een boottocht overdag over de legendarische blauwe Donau, en vaar tussen de Boeda- en Pest-kant van het magische Boedapest. Stap direct vanaf de pier in het centrum van Boedapest aan boord van de boot en geniet van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen voor een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater en krijgt daarnaast ook gratis een speciale Duna Bella-limonade. Tijdens de boottocht zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het grootse Parlementsgebouw van Boedapest, kijk je uit op de Burcht van Boeda op de heuvel en vaar je rond het Margaretha-eiland. Je komt meer te weten over de belangrijkste bezienswaardigheden dankzij de audiogids, die in 30 talen beschikbaar is. In de zomer kun je ervoor kiezen om een optionele pauze in te lassen op het koele en groene Margaretha-eiland. Je ontvangt een gratis kaart van de kleine eilandjes met aanbevolen wandelingen en informatie over de bezienswaardigheden die je ziet. Daarna ga je opnieuw aan boord voor de terugtocht naar het centrum van Boedapest.

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Vaar door het centrum van Boedapest op de Donau en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad onder het genot van een glas Tokaj Premium Frizzante of sinaasappelsap. Stap aan boord van de volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren '60 en '70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het gesloten dek of haal wat frisse lucht op het open terras. Bewonder het prachtige panorama van Boedapest en verken de bezienswaardigheden langs de Donau met de ONLINE AUDIOGIDS. Deze gids, die toegankelijk is via een QR-code aan boord, is ontworpen voor gebruik op je EIGEN TELEFOON en is beschikbaar in meer dan 10 talen. Het biedt zowel leesbare als luisterbare inhoud om je ervaring te verbeteren. Vergeet niet om je EIGEN Oortelefoon mee te nemen. Als je hulp nodig hebt met de audiogids, zal ons personeel je graag helpen. Maak fantastische foto's van de attracties en geniet van heerlijke drankjes in de stijlvolle bar aan boord met bediening aan tafel! Eindig je rondvaart door terug te glijden naar het trefpunt waar het allemaal begon.

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Krijg een perfecte introductie tot Boedapest met een hop-on hop-off sightseeingbus. Cruise rond in stijl en stap in en uit bij de meer dan 20 haltes langs zorgvuldig ontworpen routes. Bekijk de prachtige basiliek, de lommerrijke en klassieke Andrassy Avenue, de Kettingbrug en nog veel meer. Luister naar het audiocommentaar in 16 talen, bezoek de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en doe mee aan een optionele wandeltocht door Pest. Ervaar de hoofdstad van Hongarije in al zijn glorie met de riviercruise op de Donau en bekijk Boedapest vanuit een ander perspectief. Kaarthouders kunnen ook genieten van een begeleide wandeling door de statige Pest-kant van de stad. Alle bussen zijn in de zomer voorzien van airconditioning en in de winter verwarmd, zodat u Boedapest op de meest comfortabele en gemakkelijke manier kunt verkennen.

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Pas onder een aantal van de bekendste bruggen van Boedapest door, zoals de Elizabethbrug, op deze sightseeingcruise in Boedapest. Geniet van het uitzicht op de Donaupromenade. Haak aan boord van een comfortabele boot en begin je cruise op de Donau. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermleeuwen, de Elizabethbrug met zijn grote, bronzen standbeeld en de Liberty Bridge, die beroemd is vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Voel de charme van de schilderachtige Donaupromenade en de sensatie van het zien van het Koninklijk Paleis en het Parlement vanaf het water. Bewonder de bezienswaardigheden van de stad zoals het Vigadó Plein en het standbeeld van Sint Gellért bovenop de Gellertheuvel. Aan het eindpunt van je cruise keer je terug naar je vertrekpunt.

Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

Vaar overdag op de Donau door het centrum van Boedapest en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad met een welkomstdrankje van Tokaj Premium Frizzante of sinaasappelsap. Stap aan boord van de elegante, volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren 60 en 70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het gesloten dek of haal wat frisse lucht op het open terras. Bewonder het prachtige panorama van Boedapest en verken de bezienswaardigheden langs de Donau met de ONLINE AUDIOGIDS. Deze gids, die toegankelijk is via een QR-code aan boord, is ontworpen voor gebruik op je EIGEN TELEFOON en is beschikbaar in meer dan 10 talen. Het biedt zowel leesbare als luisterbare inhoud om je ervaring te verbeteren. Vergeet niet om je EIGEN Oortelefoon mee te nemen. Als je hulp nodig hebt met de audiogids, zal ons personeel je graag helpen. Maak fantastische foto's van de attracties en geniet van heerlijke drankjes in de stijlvolle bar aan boord met bediening aan tafel! Eindig je rondvaart door terug te glijden naar het trefpunt waar het allemaal begon.

Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

Je sightseeing cruise begint bij Dock no.6 Mahart Terminal, waar je aan boord gaat voor de cruise van een uur. Je vaart langs het imposante gebouw van het Parlement over de Donau en geniet ook van een panoramisch uitzicht op Margaretha-eiland. Bekijk de bezienswaardigheden van de Burchtwijk, waaronder het Koninklijk Kasteel, de Matthiaskerk en het Vissersbastion. Op Gellért Hill zie je het Vrijheidsmonument en de Citadel. De tour gaat verder in zuidelijke richting en je hebt uitzicht op de bruggen van Boedapest, het Nationaal Theater en het Paleis voor de Kunsten. Op de terugweg zie je de universiteiten van Boedapest en de Centrale Markthal, voordat de tour weer eindigt op het Vigadó Plein, in het centrum van de stad.

Boedapest: Rondvaart door de binnenstad van Boedapest met pizza en bier

Boedapest: Rondvaart door de binnenstad van Boedapest met pizza en bier

Ontdek de schoonheid van de Hongaarse hoofdstad tijdens een rondvaart over de Donau. Bekijk enkele van de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals het parlementsgebouw, terwijl je geniet van pizza en onbeperkt bier aan boord. Begin je tour onder de Elizabeth Bridge aan de Pest-kant van de stad. Zweef tot aan de Margarethabrug, waar de boot draait en je naar de laatste brug in Boedapest brengt. Geniet vanaf hier van het uitzicht op het National Theatre en het Palace of Arts voordat de boot weer draait en terugkeert naar het startpunt. Bewonder de bezienswaardigheden terwijl u rustig over de rivier vaart. Kies ervoor om buiten of binnen te zitten terwijl je tijdens de ontspannende reis geniet van pizza en bier.

Boedapest: wandeltour rond de Burcht van Boeda

Boedapest: wandeltour rond de Burcht van Boeda

Volg je gids door de geschiedenis en bezienswaardigheden van het Boedakasteeldistrict tijdens deze wandeltocht in Boedapest. Luister naar verhalen uit de Hongaarse geschiedenis terwijl je bezienswaardigheden ziet zoals het presidentiële paleis, het koninklijk paleis en het vissersbastion. Begin je rondleiding bij het barokke standbeeld van de Heilige Drie-eenheid en loop rond de 15e-eeuwse, gotische Matthiaskerk. Bewonder het sprookjesachtige Vissersbastion en geniet vanaf de neoromaanse terrassen van het uitzicht op de rivier de Donau en het parlementsgebouw. Wandel door de oude geplaveide straten om bij het presidentiële paleis en het koninklijk paleis te komen. Loop rond de binnenplaatsen en fonteinen en kijk naar de trotse bewakers buiten het paleis. Bewonder vanaf de koninklijke terrassen het prachtige uitzicht op de andere kant van de stad aan de overkant van de majestueuze rivier de Donau. Maak foto's van het uitzicht op de Margaretbrug, de Kettingbrug, de Elizabethbrug en de Vrijheidsbrug. Bezoek de andere kant van het kasteel en geniet vanaf de middeleeuwse muren van een prachtig uitzicht op de beboste Boeda-heuvels. Beëindig je tour nabij het standbeeld van de Heilige Drie-eenheid, waar het begon. De tour omvat geen bezoek aan de kerk en de musea van het koninklijk paleis. Uw gids geeft u alle instructies voor het kopen van toegangskaarten voor deze bezienswaardigheden en hun openingstijden. (De Matthiaskerk sluit om 17.00 uur en is overdag vaak gesloten vanwege bruiloften. De musea van het koninklijk paleis van het kasteel zijn altijd gesloten op maandag.)

De topbezienswaardigheden in Boedapest

Activiteiten in Elisabethbrug

Rondleidingen in Hongarije

Wat te doen in Hongarije

Andere activiteiten in Elisabethbrug

Wil je alle activiteiten in Elisabethbrug bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Elisabethbrug

Gemiddelde beoordeling

4.3
(9.346 beoordelingen)

De boottocht op de Donau was uitstekend. De van airconditioning voorziene steiger met zitje en toilet zorgde voor comfort. De vriendelijke bemanning maakte de boot na elke reis grondig schoon. Er waren twee gekoelde drankjes gratis. De audiogids spreekt vele talen en brengt de informatie objectief over en niet op een manier die overweldigend is. Een hoogtepunt was de stop op Marguerite Island, waar je kunt uitstappen en later met een andere boot terug kunt nemen. Als je niet veel tijd hebt om de stad te verkennen, kun je tijdens deze tour snel alles zien wat belangrijk is.

Het diner was uitstekend, het à-la-cartemenu was verfijnd en de kwaliteit van de geserveerde gerechten was uitzonderlijk. De service met een toegewijde ober was zeer attent en de cruise met de tafels volledig buiten zorgde ervoor dat we niets van de schoonheden van Boedapest misten. Perfecte organisatie. Mis het niet, het is de prijs waard.

Geweldig, eten, service, cruise, uitzichten waren allemaal uitstekend. Zou deze dinercruise ten zeerste aanbevelen. Zeker waar voor je geld en vriendelijke, efficiënte serveersters. Een geweldige keuze en een magisch landschap.

Dit was zo'n perfecte activiteit, gekoeld, heerlijk eten, geweldige service en een schitterend uitzicht op Boedapest langs de rivier. Was heerlijk om het zowel in het licht als 's nachts te ervaren.

We houden van de Big Bus en Boedapest was geen uitzondering. Vriendelijk personeel en geweldige stops onderweg