Datums kiezen

Elisabethbrug

Elisabethbrug

Elisabethbrug: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

1. Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

Krijg een ander perspectief op de bezienswaardigheden van Boedapest met een rondvaart 's nachts of overdag. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en bekijk andere bezienswaardigheden van Boedapest. Tijdens de cruise vaar je onder enkele van de meest bekende bruggen van Boedapest door: de Kettingbrug met zijn leeuwenbewakers, de Elizabeth-brug en de Vrijheidsbrug, beroemd vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Vaar over de Donau-promenade en bewonder het Vigadó-plein. Bekijk het standbeeld van Sint-Gellert bovenop de Gellert-heuvel, evenals het Koninklijk Paleis en het parlement. Koop een koud biertje in de zomermaanden of een warme thee in de wintermaanden.

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

2. Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Geniet van deze 1 uur durende sightseeing cruise op de legendarische blauwe Donau en vaar tussen Boeda en Pest in het betoverende Boedapest. Stap direct aan boord bij de pier in het centrum van Boedapest en drink een drankje naar keuze. Nip aan een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater. Tijdens de rondvaart zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het enorme parlementsgebouw van Boedapest en zie je de Burcht van Boeda op de heuvel. Je leert de belangrijkste bezienswaardigheden kennen in de 30-talige audiogids. Als de rondvaart is afgelopen, brengt de boot je terug naar de pier in het centrum van Boedapest.

Boedapest: Boottocht overdag

3. Boedapest: Boottocht overdag

Geniet van een boottocht overdag over de legendarische blauwe Donau, en vaar tussen de Boeda- en Pest-kant van het magische Boedapest. Stap direct vanaf de pier in het centrum van Boedapest aan boord van de boot en geniet van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen voor een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater en krijgt daarnaast ook gratis een speciale Duna Bella-limonade. Tijdens de boottocht zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het grootse Parlementsgebouw van Boedapest, kijk je uit op de Burcht van Boeda op de heuvel en vaar je rond het Margaretha-eiland. Je komt meer te weten over de belangrijkste bezienswaardigheden dankzij de audiogids, die in 30 talen beschikbaar is. In de zomer kun je ervoor kiezen om een optionele pauze in te lassen op het koele en groene Margaretha-eiland. Je ontvangt een gratis kaart van de kleine eilandjes met aanbevolen wandelingen en informatie over de bezienswaardigheden die je ziet. Daarna ga je opnieuw aan boord voor de terugtocht naar het centrum van Boedapest.

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

4. Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Krijg een perfecte introductie tot Boedapest met een hop-on hop-off sightseeingbus. Cruise rond in stijl en stap in en uit bij de meer dan 20 haltes langs zorgvuldig ontworpen routes. Bekijk de prachtige basiliek, de lommerrijke en klassieke Andrassy Avenue, de Kettingbrug en nog veel meer. Luister naar het audiocommentaar in 16 talen, bezoek de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en doe mee aan een optionele wandeltocht door Pest. Ervaar de hoofdstad van Hongarije in al zijn glorie met de riviercruise op de Donau en bekijk Boedapest vanuit een ander perspectief. Kaarthouders kunnen ook genieten van een begeleide wandeling door de statige Pest-kant van de stad. Alle bussen zijn in de zomer voorzien van airconditioning en in de winter verwarmd, zodat u Boedapest op de meest comfortabele en gemakkelijke manier kunt verkennen.

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

5. Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Cruise door het centrum van Boedapest op de rivier de Donau en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad onder het genot van een glas Tokaj Premium Frizzante of sinaasappelsap. Stap aan boord van de volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren '60 en '70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het afgesloten dek of ga lekker uitwaaien op het open terras. Gebruik je telefoon om QR-codes te scannen onder onze boottochten om informatie te onthullen over de beroemde bezienswaardigheden die je onderweg ziet. Je kunt ook extra drankjes kopen bij de stijlvolle bar aan boord. Maak fantastische foto's vanaf het water, ongeacht het tijdstip van de dag. Vaar onder 6 van de bruggen van Boedapest door en bewonder het uitzicht op opmerkelijke gebouwen, waaronder het verlichte Hongaarse parlementsgebouw. Je tocht eindigt weer bij het ontmoetingspunt.

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

6. Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Pas onder een aantal van de bekendste bruggen van Boedapest door, zoals de Elizabethbrug, op deze sightseeingcruise in Boedapest. Geniet van het uitzicht op de Donaupromenade. Haak aan boord van een comfortabele boot en begin je cruise op de Donau. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermleeuwen, de Elizabethbrug met zijn grote, bronzen standbeeld en de Liberty Bridge, die beroemd is vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Voel de charme van de schilderachtige Donaupromenade en de sensatie van het zien van het Koninklijk Paleis en het Parlement vanaf het water. Bewonder de bezienswaardigheden van de stad zoals het Vigadó Plein en het standbeeld van Sint Gellért bovenop de Gellertheuvel. Aan het eindpunt van je cruise keer je terug naar je vertrekpunt.

Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

7. Boedapest: Sightseeing Donau Cruise Ticket

Je sightseeing cruise begint bij Dock no.6 Mahart Terminal, waar je aan boord gaat voor de cruise van een uur. Je vaart langs het imposante gebouw van het Parlement over de Donau en geniet ook van een panoramisch uitzicht op Margaretha-eiland. Bekijk de bezienswaardigheden van de Burchtwijk, waaronder het Koninklijk Kasteel, de Matthiaskerk en het Vissersbastion. Op Gellért Hill zie je het Vrijheidsmonument en de Citadel. De tour gaat verder in zuidelijke richting en je hebt uitzicht op de bruggen van Boedapest, het Nationaal Theater en het Paleis voor de Kunsten. Op de terugweg zie je de universiteiten van Boedapest en de Centrale Markthal, voordat de tour weer eindigt op het Vigadó Plein, in het centrum van de stad.

Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

8. Boedapest: Dagtocht met Tokaj Frizzante

Vaar overdag door het centrum van Boedapest op de Donau en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad met een welkome Tokaj Premium Frizzante of jus d'orange. Stap aan boord van de elegante, volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren 60 en 70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het gesloten dek of haal wat frisse lucht op het open terras. Scan QR-codes op het schip om interessante informatie te onthullen over de beroemde bezienswaardigheden onderweg. Luister naar ontspannende muziek en lees de online reisgids. Koop een drankje in de stijlvolle bar aan boord. Maak fantastische foto's vanaf het water, ongeacht het tijdstip van de dag dat je vaart. Eindig je boottocht door terug te glijden naar het ontmoetingspunt waar je begon.

Boedapest: Rondvaart door de binnenstad van Boedapest met pizza en bier

9. Boedapest: Rondvaart door de binnenstad van Boedapest met pizza en bier

Ontdek de schoonheid van de Hongaarse hoofdstad tijdens een rondvaart over de Donau. Bekijk enkele van de iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals het parlementsgebouw, terwijl je geniet van pizza en onbeperkt bier aan boord. Begin je tour onder de Elizabeth Bridge aan de Pest-kant van de stad. Zweef tot aan de Margarethabrug, waar de boot draait en je naar de laatste brug in Boedapest brengt. Geniet vanaf hier van het uitzicht op het National Theatre en het Palace of Arts voordat de boot weer draait en terugkeert naar het startpunt. Bewonder de bezienswaardigheden terwijl u rustig over de rivier vaart. Kies ervoor om buiten of binnen te zitten terwijl je tijdens de ontspannende reis geniet van pizza en bier.

Boedapest: Donau City Lights Express Cruise

10. Boedapest: Donau City Lights Express Cruise

Begeef je op een boottocht over de beroemde rivier de Donau terwijl je Boedapest vanaf het water ziet. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en andere bezienswaardigheden tijdens deze rondvaart. Geniet van een cruise die onder enkele van de bekendste bruggen van Boedapest door vaart. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermengelen en de Elizabethbrug met zijn grote bronzen beeld Maak kennis met de Vrijheidsbrug, beroemd vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Passeer de pittoreske Donau-promenade en bewonder de bezienswaardigheden van het Vigadó-plein. Geniet van de bezienswaardigheden van de stad vanaf dit unieke uitkijkpunt op het water. Bewonder het standbeeld van Sint-Gellert bovenop de Gellert-heuvel, evenals andere belangrijke bezienswaardigheden van Boedapest, zoals het Koninklijk Paleis en het Parlement.

41 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Elisabethbrug: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Elisabethbrug

Wil je alle activiteiten in Elisabethbrug bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Elisabethbrug

Gemiddelde beoordeling

4.3
(9.346 beoordelingen)

Mooie ruime boot, audio aan boord en 2x drankje. Personeel erg vriendelijk. Duur van tocht precies lang genoeg. Je kunt zelfs op het eiland uitstappen als je dit zou willen. Anders vaar je gewoon weer mee terug. Leuk voor na de lunch.

was top, we hebben 's avonds een rondvaart gedaan zeer aan te bevelen vanwege het mooie gezicht over water met alle gebouwen die in het licht stonden. We kregen leuke informatie via koptelefoons over alle gebouwen.

Goede excursie met alles aangegeven in de advertentie, raad ik aan. Kom van tevoren.

Uitzicht op de stad 's avonds vergezeld van een drankje naar keuze

Ik raad alles heel goed aan op de eerste dag als je de stad niet kent