Bekijk gallery
Ontdek met behulp van uw lokale gids uit Barelona en de Picasso-expert de verbazingwekkende werken van deze meesterkunstenaar door zijn ouderlijk huis en museum te bezoeken. Ontdek de kunstenaar en de stad die hem zo hebben geïnspireerd op deze…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3 uur
Begintijden 10:00, 15:00
Voorrangstoegang via een aparte ingang
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Japans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Leer meer over de stad en de kunstenaar van een expert
  • Bezoek de wijk Born
  • Wees getuige van het prachtige Picasso Museo
  • Koffie drinken bij Els Quatre Gats
Volledige beschrijving
Begin je Barcelona-avontuur door je informatieve en vriendelijke gids te ontmoeten op het aangewezen ontmoetingspunt in de stad. Bij aankomst deel je een korte ontmoeting met je gids voordat je aan je reis begint.

Je tour begint bij Porxos d'En Xifre, dit is waar de familie Ruiz Picasso hun eerste verblijf in Barcelona had bij aankomst uit Parijs. Aangekomen op 21 september 1895, toen Pablo dertien was, vestigde de familie zich op deze plek en markeerde het begin van wat zijn reis als een groot kunstenaar zou worden.

Ga door met je ontdekking van deze kunstenaar door een reis te maken naar het Picasso Museo. Hier kunt u genieten van het gemak van skip-the-line tickets terwijl u door het prachtige gebouw slentert, vol bewondering voor de 4.251 werken die deel uitmaken van de permanente collectie. Bovendien onthult het Picasso-museum, geopend in 1963, ook zijn diepe relatie met Barcelona: een intieme, solide relatie die werd gevormd in zijn adolescentie en jeugd en die bleef bestaan tot zijn dood.

Na uw bezoek aan het museum krijgt u de kans om de wijk Born te verkennen, die door de lokale bevolking wordt beschouwd als een van de meest Boheemse gebieden van de stad. Een van de laatste haltes op de tour is Sala Parés, in Carrer Petritxol, een plek die in 1901 samen met Ramon Casas een serie pasteltekeningen van Picasso samen met Ramon Casas presenteerde. Eindig je tour met een heerlijke koffie of thee in de Els Quatre Gats, in Carrer Montsió, waar je met je gids een praatje kunt maken over alle dingen in Barcelona en Picasso.
Inbegrepen
  • Koffie en / of thee bij Els Quatre Gats
  • Picasso museumtour met skip-the-line tickets
  • Eentalige lokale gids
Niet inbegrepen
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij het hotel

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids voor het 7 Portes Restaurant

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 300 Per groep tot 1

Georganiseerd door

ICONO serveis culturals

Product ID: 329721