Emerald Cove

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Emerald Cove: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Vanuit Las Vegas: dagtrip met kajakken in de Emerald Cave

  1. Vanuit Las Vegas: dagtrip met kajakken in de Emerald Cave

  Verwissel de lichten van Las Vegas voor een dag tijdens een natuurdagtrip en begeleid kajakavontuur in het nabijgelegen Arizona. Reis naar het prachtige Willow Beach, omgeven door steile wanden van de kloof langs de Colorado-rivier, de plaats van je kajakactiviteit. Een geweldige ontsnapping in de ruige natuur voor een dag. Begin met een hotelovername van de Las Vegas Strip. Na aankomst in Willow Beach Marina, kleed je je aan voor je kajak en vertrek je met je gids. Peddel naar het noorden op de kristalheldere Colorado-rivier terwijl je gids wijst op dieren in het wild en geologische kenmerken in je omgeving. Kom aan bij de Emerald Cave, ongeveer 3 km verderop - verken de grotachtige grot met ongerept groen gekleurd water. Denk aan je waterdichte camera, je hebt hem nodig. Maak vervolgens een korte wandeling om de historische plek van het huis van de rivier de Gauger te bezoeken dat...

 • Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht

  2. Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht

  Begin met ophalen bij een van de resorthotels op de Las Vegas-strip en reis naar Black Canyon of Arizona voor je begeleide kajaktocht. Bij aankomst in de kloof, ontvang je een snelle kajakles van je gids en maak je je klaar voor je avontuur.

  Geniet van het uitzicht onder water door je kajak met glazen bodem. Peddel richting Emerald Cave, met een pauze om te stoppen en het fantastische uitzicht over de hele kloof te bewonderen. Houd een oogje in het zeil voor diersoorten zoals het Desert Big Horn Sheep, blauwe reiger en Amerikaanse zeearenden.

  Betreed de Emerald Cave en geniet van de rust van je omgeving. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen in de Colorado-rivier, voordat u terugkeert naar de startplaats voor uw retourtransfer terug naar Las Vegas.

 • Vanuit Las Vegas: kajakken in de Black Canyon

  3. Vanuit Las Vegas: kajakken in de Black Canyon

  Je wordt opgehaald bij je hotel in Las Vegas en rijdt in een comfortabele Mercedes Sprinter naar het beginpunt van je avontuur. Bij Willow Beach maak je je klaar voor de rest van de dag en helpen de gidsen je veilig in je kajak te komen. Het avontuur kan beginnen: vaar stroomopwaarts door de Black Canyon en zie allerlei flora en fauna, zoals 'desert big horn sheep' en de typisch Amerikaanse 'bald eagle'. Na ongeveer 2 kilometer stop je bij een observatiepunt voor prachtig uitzicht op de rivier Colorado. Hoor op welke manieren de rivier in de geschiedenis is gebruikt en geniet van een snack. Vaar dan langs de indrukwekkende rotsformatie bij Emerald Cave en keer weer terug naar het beginpunt.

  was een geweldige belevenis,prachtige omgeving!!!Zaten in 2 persoons kajak samen met mijn man.Regelmatig een tussenstop voor wat drinken en evt snack(zakje zoutjes oid,goed verzorgd)

 • Van Las Vegas: Black Canyon Twilight Kayak Tour

  4. Van Las Vegas: Black Canyon Twilight Kayak Tour

  Je wordt met een shuttlebus opgehaald van de Las Vegas Strip en reist naar de rivier voor je kajaktocht in de schemering. Lanceer met je gids de kajaks vanaf Willow Beach met veel licht over om te genieten van de prachtige Black Canyon. Bekijk na een peddeltocht van twee mijl de zonsondergang vanaf een uitzicht op de vredige Colorado-rivier. Blijf de rivier af peddelen naar een rustige kust. Help mee het kampvuur op te zetten en rooster hotdogs en marshmallows. Op de terugweg stroomafwaarts verlicht u de kajaks zodat ze in het donker gloeien terwijl de sterren beginnen te schijnen. Geniet van de vredige en stille peddeltocht terug naar Willow Beach.

Sitemap Emerald Cove

Wil je alle activiteiten in Emerald Cove ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Emerald Cove

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 201 beoordelingen

was een geweldige belevenis,prachtige omgeving!!!Zaten in 2 persoons kajak samen met mijn man.Regelmatig een tussenstop voor wat drinken en evt snack(zakje zoutjes oid,goed verzorgd)

Een top activiteit!

Goed georganiseerd, zowel het vervoer als het kajakken zelf. Het is ontzettend leuk om te doen, Prachtige natuur en goede gidsen. Zeker een keer doen als je in Las Vegas bent.

Goed geregeld met vervoer vanaf hotel, en wauw wat een ervaring om in zo’n mooie omgeving te kajakken! ❤️