Kies data

Emerald Cove

  • Wateractiviteiten
7 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Emerald Cove: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Emerald Cave: Kajaktocht met heldere bodem en optionele shuttle

1. Emerald Cave: Kajaktocht met heldere bodem en optionele shuttle

Begin met ophalen bij een van de resorthotels op de Las Vegas-strip en reis naar Willow Beach, Arizona voor uw begeleide kajaktocht. Bij aankomst in de kloof, ontvang je een snelle kajakles van je gids en maak je je klaar voor je avontuur. Geniet van het uitzicht onder water door je kajak met glazen bodem. Peddel richting Emerald Cave, met een pauze om te stoppen en het fantastische uitzicht over de hele kloof te bewonderen. Houd een oogje in het zeil voor diersoorten zoals het Desert Big Horn Sheep, blauwe reiger en Amerikaanse zeearenden. Betreed de Emerald Cave en geniet van de rust van je omgeving. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen in de Colorado-rivier, voordat u terugkeert naar de startplaats voor uw retourtransfer terug naar Las Vegas.

Willow Beach: Black Canyon Kayak Tour met gids en snack

2. Willow Beach: Black Canyon Kayak Tour met gids en snack

Verken Black Canyon op eigen kracht tijdens een rondleiding. Kajak langs de Colorado-rivier en spot onderweg wilde dieren, zoals Amerikaanse zeearenden. Geniet van een fantastisch uitzicht op de rivier en het omliggende landschap. Ontdek de geschiedenis van de rivier en bewonder de prachtige rotsformatie bij Emerald Cave. Kom aan in Willow Beach en bereid je voor op de komende dag terwijl je gidsen je in je kajak helpen. Peddel stroomopwaarts de smalle kanalen van de Black Canyon in. Rijd ongeveer 1,6 km door en speur de oevers af terwijl je een verscheidenheid aan dieren in het wild gaat spotten, waaronder inheemse woestijndikhoornschapen en Amerikaanse zeearenden. Stop dan bij een historisch uitkijkpunt voor een ontzagwekkend uitzicht op de legendarische Colorado-rivier. Luister terwijl je gids de immense geschiedenis van de rivier in de afgelopen 100 jaar deelt. Geniet van een snack voordat je op weg gaat naar de prachtige rotsformatie van Emerald Cave op je weg terug naar het startpunt.

Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht van een halve dag

3. Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht van een halve dag

Verwissel de lichten van Las Vegas voor een dag tijdens een natuurdagtrip en begeleid kajakavontuur in het nabijgelegen Arizona. Reis naar het prachtige Willow Beach, omgeven door steile wanden van de kloof langs de Colorado-rivier, de plaats van je kajakactiviteit. Een geweldige ontsnapping in de ruige natuur voor een dag. Begin met een hotelovername van de Las Vegas Strip. Na aankomst in Willow Beach Marina, kleed je je aan voor je kajak en vertrek je met je gids. Peddel naar het noorden op de kristalheldere Colorado-rivier terwijl je gids wijst op dieren in het wild en geologische kenmerken in je omgeving. Kom aan bij de Emerald Cave, ongeveer 3 km verderop - verken de grotachtige grot met ongerept groen gekleurd water. Denk aan je waterdichte camera, je hebt hem nodig. Maak vervolgens een korte wandeling om de historische plek van het huis van de rivier de Gauger te bezoeken dat uitkijkt over de rivier voor een geweldige fotomoment en een fantastisch uitzicht. Hier zal uw gids de geschiedenis over de River Gaugers vertellen. Na een snelle pitstop voor wat snacks en verfrissingen, ga je terug naar de rivier met koel, stromend water dat het hele jaar door op 12 graden Celsius (53 graden Fahrenheit) blijft. Geniet van de pittoreske natuurlijke attracties terwijl je terug kronkelt naar je startpunt, voordat je terugkeert naar Sin City.

Willow Beach: Emerald Cave en Lake Mead kajaktocht

4. Willow Beach: Emerald Cave en Lake Mead kajaktocht

Ontdek de droombestemming van een kajakker - de Emerald Cave en Willow Beach - tijdens deze kajaktocht vanuit Las Vegas met een gids en onbeperkte hapjes en drankjes. Zwem in het betoverende groene water van de grot en kijk uit voor dieren in het wild. Nadat je je gids hebt ontmoet, begin je met een snelle kajakles voordat je je aankleedt en op je kajak stapt. Wanneer u richting Emerald Cave peddelt, neem dan een pauze van het kajakken en verken adembenemende uitzichten over de hele kloof. Zet je camera's klaar voor de woestijndikhoornschapen, blauwe reigers en Amerikaanse zeearenden. Bewonder de kloofmuren langs Emerald Cave die 5.000 tot 7.000 voet hoog zijn. Krijg tijdens de tour de kans om te zwemmen in het mystieke groene water van de Colorado-rivier. Als de zon in de juiste hoek schijnt, zorgen reflecties van het sediment op de grotwanden ervoor dat het rivierwater er heldergroen uitziet. Het buitenavontuur Sherpa deelt dat het groene water van de grot het helderst schijnt tijdens de lente- en zomermaanden.

Vanuit Las Vegas: halve dag kajakken in de Black Canyon

5. Vanuit Las Vegas: halve dag kajakken in de Black Canyon

Je wordt opgehaald bij je hotel in Las Vegas en rijdt in een comfortabele Mercedes Sprinter naar het beginpunt van je avontuur. Bij Willow Beach maak je je klaar voor de rest van de dag en helpen de gidsen je veilig in je kajak te komen. Het avontuur kan beginnen: vaar stroomopwaarts door de Black Canyon en zie allerlei flora en fauna, zoals 'desert big horn sheep' en de typisch Amerikaanse 'bald eagle'. Na ongeveer 2 kilometer stop je bij een observatiepunt voor prachtig uitzicht op de rivier Colorado. Hoor op welke manieren de rivier in de geschiedenis is gebruikt en geniet van een snack. Vaar dan langs de indrukwekkende rotsformatie bij Emerald Cave en keer weer terug naar het beginpunt.

Van Las Vegas: begeleide kajaktocht op de Colorado-rivier

6. Van Las Vegas: begeleide kajaktocht op de Colorado-rivier

Breng een dag door omringd door helder water en natuurlijke landschappen tijdens deze begeleide kajaktocht vanuit Las Vegas. Peddel langs de Colorado-rivier en bekijk de Emerald Cave. Dit is een geweldige touroptie voor zowel beginners als gevorderde peddelaars. Deze kajaktocht peddelt 's ochtends op verschillende tijdstippen de Colorado-rivier op, beginnend vanuit Las Vegas en het water in bij Willow Beach, Arizona. Een vroege ochtendtour laat je de hitte en de drukte verslaan. Op het moment dat de peddel in de Colorado-rivier duikt, word je terug in de tijd getransporteerd. Peddel langs historische locaties van het overheidsproject uit de jaren 1920 dat het zuidwesten van de woestijn tot leven bracht. Waag je in de vernauwing van de Black Canyon om de rivier te verkennen die slechts een uur buiten de drukke lichten van de Las Vegas-strip bestaat. Kom aan in Emerald Cave en leer hoe je een back-up van je kajak de grot in kunt maken om een aantal onverslaanbare foto's te maken van het smaragdgroene water. De grot zelf is de kers op de taart van een spectaculaire middag op dit pittoreske deel van de rivier.

Van Las Vegas: Black Canyon Twilight Kayak Tour

7. Van Las Vegas: Black Canyon Twilight Kayak Tour

Je wordt met een shuttlebus opgehaald van de Las Vegas Strip en reist naar de rivier voor je kajaktocht in de schemering. Lanceer met je gids de kajaks vanaf Willow Beach met veel licht over om te genieten van de prachtige Black Canyon. Bekijk na een peddeltocht van twee mijl de zonsondergang vanaf een uitzicht op de vredige Colorado-rivier. Blijf de rivier af peddelen naar een rustige kust. Help mee het kampvuur op te zetten en rooster hotdogs en marshmallows. Op de terugweg stroomafwaarts verlicht u de kajaks zodat ze in het donker gloeien terwijl de sterren beginnen te schijnen. Geniet van de vredige en stille peddeltocht terug naar Willow Beach.

Sitemap Emerald Cove

Wil je alle activiteiten in Emerald Cove ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Emerald Cove

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 413 beoordelingen

was een geweldige belevenis,prachtige omgeving!!!Zaten in 2 persoons kajak samen met mijn man.Regelmatig een tussenstop voor wat drinken en evt snack(zakje zoutjes oid,goed verzorgd)

Een top activiteit!

Goed georganiseerd, zowel het vervoer als het kajakken zelf. Het is ontzettend leuk om te doen, Prachtige natuur en goede gidsen. Zeker een keer doen als je in Las Vegas bent.

Goed geregeld met vervoer vanaf hotel, en wauw wat een ervaring om in zo’n mooie omgeving te kajakken! ❤️