Emilia-Romagna
Alternatieve tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Emilia-Romagna Alternatieve tours: Onze meest aanbevolen

Bologna met een Local: Aangepaste privé Meet-Up

1. Bologna met een Local: Aangepaste privé Meet-Up

Ervaar het beste van Bologna tijdens een privétour die kan worden aangepast aan uw interesses en voorkeuren, inclusief het boeken van tickets of attracties op basis van uw verzoeken. Maak gewoon uw boeking en uw gastheren nemen binnen 24 uur contact met u op om vragen te stellen over uw interesses en wat u graag zou willen zien en doen. Ze zullen je matchen met het juiste profiel, een gelijkgestemde local toewijzen om je gids te worden en een op maat gemaakt reisschema samenstellen. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Profiteer van een rondreis speciaal voor jou. De route zal worden geschetst, maar flexibel. Ontmoet elkaar op een plaats die voor jou geschikt is, en voel je vrij om gedurende de dag van richting te veranderen, of volg de suggestie van je gids als ze denken dat je van een bezienswaardigheid of een andere ervaring zou genieten, met jouw toestemming. Ga buiten de gebaande paden en zie dingen die normaal niet in reisgidsen of op internet worden behandeld, maar die geliefd zijn bij de lokale bevolking. De hele tour draait om jouw wensen, zodat je een kant van Bologna kunt ontdekken waar je echt dol op zult zijn!

...
Privé Bologna Tour: Piazza Maggiore naar Due Torri

2. Privé Bologna Tour: Piazza Maggiore naar Due Torri

Boek deze privétour van 2 of 3 uur en de operator neemt contact met je op om meer te weten te komen over je interesses en voorkeuren. Je wordt gekoppeld aan een gelijkgestemde local, die je gids zal worden. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Rekening houdend met uw persoonlijke antwoorden, wordt een op maat gemaakt reisschema speciaal voor u ontworpen. Als je tijdens de tour zin hebt om van richting te veranderen, of als je gids denkt dat je misschien iets in het bijzonder leuk vindt, zijn wijzigingen in het reisschema zeker mogelijk. Ontdek geweldige plekken in Bologna die moeilijk te vinden zijn zonder de hulp van een deskundige local. De dag zal draaien om uw wensen, dus geniet van uw privétour en laat uw lokale gids u een Bologna laten zien waar u dol op zult zijn.

...
Bologna: 2 uur Boek een Like-Minded Local Host

3. Bologna: 2 uur Boek een Like-Minded Local Host

Boek deze bijeenkomst en uw gastheren nemen binnen 24 uur contact met u op en stellen u vragen over uw voorkeuren en interesses, zodat u aan het juiste profiel kunt worden gekoppeld en een gelijkgestemde, bewuste lokale Bolognezer kunt krijgen. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Bologna barst van de verborgen biologische en gezonde winkels, omgeven door groene heuvels en vol met yoga-liefhebbende locals die dit bewuste, groene Bologna levend houden. Volg een van de lokale Bolognese gidsen rond en ontdek de schoonheid van Bologna. U kunt de verborgen biologische winkels van Bologna ontdekken, door de prachtige Giardini Margherita wandelen of een van de prachtige heuvels beklimmen om de stad van bovenaf te bekijken. Zodra u boekt, rekening houdend met uw persoonlijke antwoorden, wordt er speciaal voor u een groenvriendelijk reisschema op maat samengesteld. Houd er rekening mee dat dit geschetst maar flexibel zal zijn. Er wordt een ontmoeting geregeld met uw gids op de meest geschikte plaats voor u. Als je tijdens de reis van richting wilt veranderen, of als je gids denkt dat je een andere ervaring leuk zou vinden, zal hij of zij wijzigingen in de reisroute voorstellen en met je bespreken. Geniet van het ontdekken van geweldige plekken in Bologna die je niet kent en die moeilijk te vinden zijn in een gids of op internet, omdat ze minder bekend zijn bij het publiek, maar geliefd zijn bij de lokale bevolking. De dag draait om uw wensen, dus geniet van uw privéroute en laat uw lokale bevolking u het Bologna laten zien waar u dol op zult zijn. Deze meet-up kan ook gecombineerd worden met je eigen privé Pilates sessie. Vraag bij het boeken meer informatie aan bij uw gastheren.

...

Sitemap Emilia-Romagna

Wil je alle activiteiten in Emilia-Romagna ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.