Datums kiezen

Emirates Palace

Emirates Palace

Emirates Palace: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Dubai: Abu Dhabi Premium Sightseeingtour van een hele dag

1. Vanuit Dubai: Abu Dhabi Premium Sightseeingtour van een hele dag

Met zijn natuurlijke eilanden, eersteklas resorts, culturele attracties en architectonische wonderen biedt Abu Dhabi voor elke reiziger wat wils. Zet je schrap om de meest iconische attracties van Abu Dhabi te verkennen tijdens een sightseeingtour van een hele dag vanuit Dubai! Begin je dag nadat je bent opgehaald bij je hotel in Dubai en leer meer over een van de rijkste steden ter wereld terwijl je langs de Arabische Golf reist. De Sheikh Zayed Grand Mosque, de grootste moskee in de VAE, is een plek die nauw verbonden is met de cultuur en religie van de VAE. Je ziet unieke schatten terwijl je door de marmeren zalen navigeert, zoals Swarovski-kroonluchters, ontwerpen met patronen en het grootste handgeknoopte tapijt ter wereld. Een rit langs de Corniche van Abu Dhabi biedt je een prachtig uitzicht op de Arabische Golf, het turkooisblauwe water en de skylines. De Etihad-torens, een opvallend architectonisch herkenningspunt op de Abu Dhabi Corniche, bieden eet-, verblijfs- en amusementsmogelijkheden op één locatie. Het adembenemende panoramische uitzicht over de stad, inclusief het uitzicht op Emirates Palace, en de Arabische Golf vanaf het observatiedek betovert iedereen die er komt. Je krijgt de tijd om te lunchen (op eigen kosten) bij de moskee. Tijdens een rondleiding door Qasr Al Watan, een functionerend presidentieel paleis en een culturele plek in Abu Dhabi, leer je meer over de traditie die de geschiedenis van de VAE heeft bepaald. Het paleis is ook een architectonisch wonder en herbergt artefacten en schatten. Na een dag vol plezier en sightseeing kun je genieten van een rit terug naar je hotel, waar we je veilig afzetten.

Vanuit Dubai: Bezienswaardigheden in Abu Dhabi & Sheikh Zayed Moskee

2. Vanuit Dubai: Bezienswaardigheden in Abu Dhabi & Sheikh Zayed Moskee

Maak je klaar om de beroemde toeristische attracties van Abu Dhabi te ontdekken tijdens een dagvullende tour door Abu Dhabi die begint met een snelle ophaalservice vanaf je favoriete locatie of hotel in Dubai. Geniet van een rit van 90 minuten naar de fotostop bij 's werelds bekendste overdekte pretpark, Ferrari World. Laat je beste pose zien om adembenemende foto's te maken tegen de achtergrond van deze prachtige bestemming. Kom tot rust in de spirituele kalmte van de Sheikh Zayed Grand Mosque, de grootste moskee van Abu Dhabi en een symbool van religieuze harmonie, tolerantie en diversiteit. Bewonder de architectonische pracht van de moskee die de ware islamitische principes weerspiegelt. Heb het geluk getuige te zijn van het grootste handgeknoopte tapijt en de Swarovski-kristallen kroonluchters. Stop bij het Louvre Museum op Saadiyat Island voor een fotostop. Maak een wandeling buiten het grootste museum in de Golfregio en bewonder de verbluffende architectuur. Rijd langs de Corniche, waar je samen met je gezin kunt genieten van de wolkenkrabbers. Neem een paar fantastische foto's op de achtergrond van Emirates Palace en Etihad Towers, twee van de luxueuze wonderen van de VAE. Stop bij het Founders Memorial, een speciale culturele attractie die het leven, de nalatenschap en de principes van de stichter van de VAE viert. Bekijk de verhalen, kunst, natuur en multimedia-ervaringen en leer hoe hij de VAE en de mensen heeft beïnvloed. Met de herinneringen van deze dag in je geheugen kun je genieten van een rit terug naar je hotel of favoriete bestemming in Dubai.

Dubai: Abu Dhabi Dagtrip Grote Moskee, Koninklijk Paleis & Lunch

3. Dubai: Abu Dhabi Dagtrip Grote Moskee, Koninklijk Paleis & Lunch

Geniet van een dagtocht naar Abu Dhabi vanuit Dubai. Bewonder de grandeur van de Sheikh Zayed-moskee, passeer de prachtige Abu Dhabi Corniche en vang een glimp op van iconische bezienswaardigheden zoals het Emirates Palace. Je eerste stop is de Sheikh Zayed-moskee. Laat u verwelkomen door de prachtige witmarmeren façade en indrukwekkende architectuur. Je gids leidt je door de moskee, legt de verschillende kenmerken uit en biedt historische context. Na uw moskeebezoek is het tijd voor een heerlijke lunch in het Al Khayma Heritage Restaurant in Abu Dhabi. Geniet van een bezoek aan de Etihad Towers waar de spannendste stunts uit de Fast & Furious-franchise werden gefilmd. Ga naar het observatiedek van de Etihad Towers en geniet van het panoramische uitzicht op de skyline van Abu Dhabi. Bezoek het prachtige Qasr Al Watan-paleis op het terrein van het presidentiële paleis. Bewonder de architectonische wonderen, historische artefacten en waardevolle schatten die de rijke geschiedenis en cultuur van de VAE laten zien. Ontspan ten slotte op de terugreis naar Dubai.

Abu Dhabi: Stadsrondleiding met gids van een halve dag

4. Abu Dhabi: Stadsrondleiding met gids van een halve dag

Verken het snel veranderende landschap van Abu Dhabi tijdens een sightseeingtour van een halve dag met een gids in de taal van je keuze. Bezoek traditionele en hedendaagse bezienswaardigheden zoals de Grote Moskee en de attracties langs de Corniche. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Abu Dhabi, rijd je naar de spectaculaire Sheikh Zayed Grand Mosque, die wordt beschouwd als de belangrijkste plaats voor aanbidding in de Verenigde Arabische Emiraten. Bewonder de belangrijkste kenmerken binnen en buiten, zoals de binnenplaats en minaret, ontwerpmotieven van Naskhi, Thuluth en Kufische kalligrafie en slanke zuilen die weerspiegeld worden in het water. Ga dan richting de Perzische Golf en bewonder de moderne ontwikkelingen langs de Abu Dhabi Corniche. Bewonder enkele van 's werelds meest ultramoderne, adembenemende wolkenkrabbers en luxe hotels zoals Emirates Palace, met uitzicht op het ongerepte strand. Bezoek de traditionele groente- en dadelmarkten van Port Zayed, ten noordoosten van de stad. Zie hoe Port Zayed de internationale handel van Abu Dhabi versterkt en een centrale rol speelt in Abu Dhabi's Economische Visie 2030, het streven van de regering naar economische diversificatie. De tour eindigt met de mogelijkheid om foto's te maken van Heritage Village, een gereconstrueerd woestijndorp.

Vanuit Dubai: Abu Dhabi dagtour met optionele lunch

5. Vanuit Dubai: Abu Dhabi dagtour met optionele lunch

Ontdek de hoogtepunten van Abu Dhabi tijdens deze dagexcursie vanuit Dubai. Bewonder de architectuur van de Sheikh Zayed Grand Mosque en het Emirates Palace. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur in het Heritage Village. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Dubai. Neem een pauze bij een van de grootste moskeeën ter wereld, de Sheikh Zayed Grand Mosque. Bewonder het ingewikkelde islamitische houtsnijwerk en het prachtige witte marmer tijdens een rondleiding. Ga verder naar Yas Island en pauzeer bij het winkelcentrum Yas, waar je heerlijk kunt lunchen. Rijd door het Saadiyat Island-project om het onlangs voltooide Louvre-museum en het Guggenheim-museum te zien, dat nog in aanbouw is. Bekijk lokale markten en rijd langs glimmende witte moskeeën, het Emirates Palace en elegante hoogbouwappartementen. Bezoek ook het Heritage Village, dat het traditionele dagelijkse leven van de Arabische gemeenschap weergeeft voordat er olie werd ontdekt. De tour eindigt wanneer je, afhankelijk van jouw voorkeur, wordt afgezet bij de Emirates Mall, Dubai Mall, Burjuman-Bur Dubai of City Centre Deira.

Vanuit Dubai: dagtour Abu Dhabi met Ferrari World-ticket

6. Vanuit Dubai: dagtour Abu Dhabi met Ferrari World-ticket

Ontdek de hoogtepunten van Abu Dhabi en geniet van een bezoek aan het unieke themapark Ferrari World. Bekijk het Heritage Village en maak een ritje in de Formula Rossa-achtbaan op deze dagtrip vanuit Dubai. Begin je tour met een bezoek aan de Sjeik Zayed-moskee, waar je de prachtige architectuur kunt bewonderen die de schoonheid van islamitische kunst bepaalt. Vervolg uw weg naar het Emirates Palace, een inspirerend hotel in de stad met 114 magnifieke koepels en fantastische suites gedecoreerd met goud en marmer. Je bezoekt dan het Heritage Village, waar je meer te weten kunt komen over het leven van de bedoeïenen. Daarna kunt u genieten van het uitzicht op de indrukwekkende skyline van Abu Dhabi terwijl u doorrijdt naar Al Corniche. De tweede helft van uw dagtocht brengt u naar het grootste overdekte themapark ter wereld: Ferrari World. Ervaar de adembenemende snelheid in de Formula Rossa-achtbaan en test je rijvaardigheid in een van de vele simulators. Beleef de verschillende optredens, verwonder je over de indrukwekkende dans- en acrobatiekshows of ga karten.

Vanuit Abu Dhabi: Stadsbezichtigingen en Sheikh Zayed Moskee

7. Vanuit Abu Dhabi: Stadsbezichtigingen en Sheikh Zayed Moskee

Verken de bekende toeristische bestemmingen van Abu Dhabi tijdens een rondleiding met ophaalservice vanaf je hotel. Krijg inzicht in de geschiedenis en cultuur van de stad terwijl je de Sheikh Zayed Grand Mosque, de Corniche, Etihad Towers en nog veel meer bezoekt. Ga eerst naar Ferrari World voor een fotostop en maak adembenemende foto's tegen de achtergrond van dit beroemde themapark. Stap in de serene sfeer van de Sheikh Zayed Grand Mosque, de grootste moskee in Abu Dhabi. Bewonder de prachtige architectuur, die de islamitische idealen belichaamt. Bewonder het grootste handgeknoopte tapijt, de Swarovski-kristallen kroonluchters, het spiegelende zwembad en de prachtige mozaïekpatronen. Stop bij het Louvre Museum op Saadiyat Island voor een fotostop. Maak een wandeling buiten het grootste museum in de Golfregio en bewonder de prachtige architectuur. Maak een ritje over de Corniche en geniet van het prachtige uitzicht. Maak een paar foto's bij het Emirates Palace en de Etihad Towers, twee van de meest weelderige wonderen van de VAE. Maak kennis met het Founders Memorial, een bijzondere culturele locatie die eer betuigt aan de oprichter van de Verenigde Arabische Emiraten en zijn leven, nalatenschap en overtuigingen. Verken de verhalen, kunstwerken en multimedia-ervaringen om te ontdekken hoe hij de VAE en haar inwoners heeft beïnvloed.

Abu Dhabi: Speedboat Sightseeingtour met gids

8. Abu Dhabi: Speedboat Sightseeingtour met gids

Er is gewoon geen betere manier om de bezienswaardigheden van de skyline van Abu Dhabi in u op te nemen dan vanaf de zee. Volg een rondleiding van 1 uur, 1,15 uur of 1,5 uur om de vergezichten te bewonderen die op het land niet te zien zijn. Als je per boot reist, zit je op de eerste rij van de schoonheid van Abu Dhabi. Bewonder vanuit Emirates Palace Marina de sierlijke promenade van Abu Dhabi Corniche en bewonder de ongelooflijke skyline van de 21e eeuw. Vervolg dit met een spannende trip rond het eiland Al Lulu. Deze rondleiding geeft je een fantastisch uitzicht op het enorme Emirates Palace Hotel en een waarheidsgetrouw beeld van het stadsbeeld van Abu Dhabi. Bewonder het ongelooflijke uitzicht op het eiland Al Maya, het presidentieel paleis, de Etihad-torens en meer vanaf het water. Krijg vanaf Yas Bay Waterfront een spannende en opwindende boottocht rond Yas Island, waarbij je de Arabische cultuur en tradities, de beste plekken en attracties, natuur en dieren, evenals indrukwekkende architectonische structuren ontdekt. De gebruikte boten worden aangedreven door de nieuwste generatie milieuvriendelijke motoren, vervaardigd volgens nauwkeurige specificaties en in staat om opwindende snelheden te bereiken. Ze worden bemand door ervaren, volledig gekwalificeerde bemanningen en elke boot is uitgerust met de nieuwste veiligheidsuitrusting, zodat de rit van uw leven soepel en veilig verloopt. Kies ervoor om uw ervaring te upgraden met een ontbijtcombinatieoptie. Geniet van een spannende speedboottocht van 45 minuten, gevolgd door een licht ontbijt in het Emirates Palace Hotel.

Abu Dhabi: Big Bus Hop-on-hop-off-bustour sightseeingbus

9. Abu Dhabi: Big Bus Hop-on-hop-off-bustour sightseeingbus

Verken Abu Dhabi in je eigen tempo met een 24-uurspas voor de beste open-top sightseeingbus van de stad met klimaatbeheersing. Aan boord leer je meer over de snelle ontwikkeling en culturele geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten via digitaal commentaar in 8 talen. 2 routes om een adembenemend uitzicht op de majestueuze paleizen, rijke musea, historische locaties, het openbare strand en de oude souks te ontdekken, te beginnen bij de Abu Dhabi Mall en het iconische Louvre Museum van Abu Dhabi. De tickets zijn inclusief een retourtje naar de Sheikh Zayed Grand Mosque, een schitterend architectonisch wonder en icoon van Abu Dhabi dat plaats biedt aan 40.000 gelovigen. Bij aankomst kun je deelnemen aan een rondleiding door de moskee in het Engels.

Vanuit Dubai: Abu Dhabi Tour met Sheikh Zayed Moskee

10. Vanuit Dubai: Abu Dhabi Tour met Sheikh Zayed Moskee

Vertrek vanuit Dubai en reis naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten voor een dagtrip naar Abu Dhabi. Rijd door de haven van Jebel Ali en bekijk bij aankomst in Abu Dhabi alle belangrijke monumenten van deze baanbrekende stad, waaronder de enorme Sheikh Zayed-moskee. Bekijk de bezienswaardigheden van Yas Island, waar het themapark Ferrari World is gewijd aan het beroemde Italiaanse automerk en waar op het circuit de Grand Prix Formule 1 van Abu Dhabi wordt gehouden. Rijd over de Corniche van Abu Dhabi om de wolkenkrabbers en bekroonde stranden van de stad van dichtbij te zien. Onderweg passeer je het weelderige Emirates Palace Hotel. Bewonder het enorme winkel- en amusementscomplex van Marina Mall.  Onderweg passeer je het presidentieel paleis en bezoek je Abu Dhabi Heritage Village om een reconstructie van een traditioneel oasedorp te zien en een glimp op te vangen van het verleden van de Emiraten.

102 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Emirates Palace: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Emirates Palace

Wil je alle activiteiten in Emirates Palace bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Emirates Palace

Gemiddelde beoordeling

4.7
(12.055 beoordelingen)

Ik ben erg blij met de reis. Hoewel mijn hotel buiten het ophaalgebied lag, werd het vervoer voor mij geregeld. Het ophalen van het hotel duurde ongeveer 8 uur. Nadat we alle deelnemers aan de reis hadden verzameld, vertrokken we naar Abu Dhabi. De reis duurt ongeveer 1,5 uur. een manier. Het was geweldig, de reis was het geld waard. De gastheer was erg aardig en vertelde interessante dingen over Dubai en Abu Dhabi. Allemaal bezienswaardigheden, genoeg tijd voor mooie foto's. Er is een lunchpauze met heerlijke Arabische gerechten gepland. Ik raad aan!

Dit was een geweldige tour met veel bijzondere gebouwen. Onze gids Zaid heeft veel kennis van het land en zijn geschiedenis. Hij neemt de tijd en is vriendelijk en beleefd en maakt hele mooie foto’s. Ik heb veel gezien en geleerd en heb echt een leuke tijd gehad! Ook veel dank aan onze chauffeur Adnan die ons veilig naar onze bestemmingen heeft gebracht.

Boven, het paleis is prachtig, de moskee hetzelfde. Het vervoer vindt plaats per bus. De lunchtijd is helaas te kort, we krijgen een restaurant aanbevolen, uiteindelijk krijgen we de afwas en moeten we al vertrekken... Maar verder echt een goede activiteit

De tour is zeker het geld waard. Prima organisatie, geen wachtrijen bij de attracties en in ons geval een zeer competente gids. Ebrahim gaf ons een geweldig inzicht in de cultuur en het leven in de VAE met echt interessante informatie.

alles was prima geregeld, zijn ook Arabisch gaan lunchen, een echte aanrader