Energylandia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Energylandia: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Van Krakau: Energylandia-dagticket met vervoersopties

1. Van Krakau: Energylandia-dagticket met vervoersopties

Profiteer van de pick-up van uw hotel in Krakau of van gedeeld vervoer vanaf het ontmoetingspunt in het stadscentrum. Ga vervolgens naar het pretpark Energylandia met een comfortabele auto of bus met airconditioning. Geniet van alle attracties zonder extra kosten bij aankomst voor 7 glorieuze uren! Het 26 hectare grote park ligt op 50 kilometer van Krakau in een prachtige omgeving omringd door meren en bevat 57 verschillende attracties voor mensen van alle leeftijden. Laat de jonge geitjes los gaan in de Little Kids Zone, waar attracties zijn zoals de Funny Cars Carrousel en een Crazy Bus-rit rond Sprookjesland. Krijg een adrenalinestoot op een van de 20 verschillende achtbanen, waaronder de Space Gun en Speed Water Coaster in de Extreme Zone. Bekijk spectaculaire shows met acrobatiek, jongleren en vuur eten, of koel af in de zwembaden van het waterpark.

...
Krakau Energylandia Park dagtour

2. Krakau Energylandia Park dagtour

Geniet van een actievolle, volledige dag in Energylandia, met meer dan 150 attracties met voor elk wat wils. Na een handige ophaalservice bij uw hotel of appartement in Krakau, reist u met een comfortabele minibus rechtstreeks naar het park. Je wordt bestuurd door een Engelssprekende gids, die je tickets regelt en voor elk detail van de reis zorgt. Ontdek bij aankomst een park met attracties voor alle leeftijden en smaken, inclusief speciale gebieden zoals de Little Kids Zone, de Family Zone en zelfs de Extreme Zone. Volledige toegang tot het waterpark is inbegrepen, dus vergeet uw zwemkleding en handdoeken niet. Ervaar de spanning van de extreme achtbanen, zoals Hyperion, die een hoogte van 77 meter (252 voet) en een topsnelheid van 142 kilometer (88 mijl) per uur bereikt. Berijd de grootste houten achtbaan ter wereld, Zadra, een nieuwe toevoeging aan het park met een hoogte van 63,8 meter (209 voet) langs een routelengte van 1.316 meter (0,8 mijl). Bekijk naast de attracties ook de vele liveshows en optredens zoals Extreme Energylandia. Geniet van het kijken naar professionele stuntmannen en -vrouwen die pronken met hun rijvaardigheid op motorfietsen, quads of auto's. Vind alles in deze moderne en mooie faciliteit, op minder dan 50 kilometer (31 mijl) van Krakau.

...
Krakau: toegangsticket pretpark Energylandia

3. Krakau: toegangsticket pretpark Energylandia

Breng je dag door in Energylandia, het grootste pretpark in Polen, met een groot aantal attracties op 35 hectare land. Er is iets voor alle leeftijdsgroepen: kinderen, tieners en volwassenen.  Geniet van een leuk dagje uit in een van de grootste pretparken van Europa. Ontdek een sprookjesplek voor de kleintjes en volwassenen, met attracties voor alle leeftijden. Zoef in spannende attracties en achtbanen en geniet van schitterende liveshows door professionele artiesten. Breng tijd door met de kinderen in de familiezone, met activiteiten om het hele gezin tevreden te houden. Adrenaline-zoekers kunnen de ritten maken en de tweede snelste achtbaan van Europa nemen – als ze durven. Breng je zwembroek en spetter in het waterpark met 1.800 vierkante meter zwembadruimte, alles inbegrepen in de ticketprijs.

...
Van Krakau: transfer van/naar pretpark Energylandia

4. Van Krakau: transfer van/naar pretpark Energylandia

Reis vanuit Krakau naar Energylandia in Zator met deze eenvoudige transferservice. Beleef de gezelligheid op dit park, dat bedoeld is voor alle leeftijdsgroepen zonder dat je zelf voor vervoer hoeft te zorgen. Ontmoet uw chauffeur vanuit het gemak van uw hotel en vermijd afdingen met een taxi of probeer erachter te komen hoe u er met het openbaar vervoer kunt komen. Leun achterover en geniet van het landschap tijdens deze rit van een half uur naar het park. Neem de tijd en beleef plezier met attracties zoals gezinszones, achtbanen, een waterpark en meer. Een uur voordat u klaar bent, belt u gewoon en uw chauffeur wacht om u terug te brengen naar uw hotel buiten het park.

...
Vanuit Krakau: privévervoer naar Energylandia

5. Vanuit Krakau: privévervoer naar Energylandia

Ervaar het plezier van Energylandia, een van de modernste en extreemste pretparken van Europe, met het gemak van een vooraf geboekte rit met een pendelbus. Ontspan je tijdens je reis en bereid je voor op een rit met de snelste achtbaan in Europa - Hyperion.  Neem de pendelbus vanaf een van de 4 vertrekpunten in Krakau en rijd direct naar Energylandia. Kies het meest geschikte vertrekpunt en geniet van de rit.  Je arriveert ruim op tijd bij Energylandia, om 10:00 uur, en vertrekt na een dag plezier om 15:45 uur. Kies voor een retour om alvast een zitplaats voor de terugreis van Energylandia naar Krakau te boeken.

...
Krakau/Balice: vervoer naar Auschwitz, Wieliczka of Zakopane

6. Krakau/Balice: vervoer naar Auschwitz, Wieliczka of Zakopane

Je vermijdt het wachten op de taxi's bij aankomst op het vliegveld Balice of het lastige reserveren van privévervoer op het laatste moment in het centrum van Krakau. Je reserveert een transfer per busje of minibus naar het Auschwitzgedenkteken en -museum, de zoutmijnen van Wieliczka of de badplaats van Zakopane.  Je profiteert van ophaalservice vanaf je accommodatie of op elke andere locatie in het stadscentrum op verzoek terwijl je chauffeur rechtstreeks naar je eindbestemming brengt. De hele reis naar het Auschwitz-Birkenaumuseum duurt ongeveer 6-7 uur, de Wieliczkazoutmijnen ongeveer 4 uur, Zakopane ongeveer 8 uur en Energylandia ongeveer 6 uur.  

...

Sitemap Energylandia

Wil je alle activiteiten in Energylandia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.