Engelenburcht

Engelenburcht: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: Castel Sant'Angelo Skip-the-Line Ticket

1. Rome: Castel Sant'Angelo Skip-the-Line Ticket

Ontdek de geheimen binnen de muren van het Castel Sant'Angelo, een historisch mausoleum dat nu een museum is op de rechteroever van de rivier de Tiber. Verken een van de minder bekende juweeltjes van Rome met fast-track toegangskaarten en geniet van het uitzicht over de stad van bovenaf. Upgrade uw bezoek met een audiogids. Sla de wachtrijen over en loop naar binnen om door de artefacten te bladeren die de vele transformaties van het gebouw vertellen. Het kasteel werd eerst opgericht als een monumentaal graf, daarna een fort in de middeleeuwen en een verdedigingspost voor barbaarse invasies. Het biedt je nieuwe inzichten in de Romeinse geschiedenis. Verken de 5 verdiepingen van het museum op weg naar een spiraalvormige hellingbaan, bekijk vervolgens de cellen en de kamers die als pauselijke residentie dienden, evenals een askamer waar je je kunt vergapen aan de overblijfselen van iconische Romeinse karakters en perfect bewaard gebleven fresco's. Sluit deze informatieve reis af op het verbazingwekkende dakterras van het kasteel en geniet van een schilderachtig uitzicht over de hele stad. Wees voorbereid om Vaticaanstad, de rivier de Tiber en de beroemde Brug der Engelen te spotten.

Rome: voorrangsticket en audiogids voor Engelenburcht

2. Rome: voorrangsticket en audiogids voor Engelenburcht

Bekijk het Mausoleum van Hadrianus in de Engelenburcht met dit voorrangsticket. Verken het mausoleum in jouw eigen tempo en geniet van een boeiende audiotour op jouw smartphone. Ontvang jouw ticket per e-mail en download de app en audiotour op jouw telefoon, voorafgaand aan je bezoek. Ga naar de Engelenburcht en stap terug in de tijd terwijl je je koptelefoon opzet. Herbeleef de glorie van het ronde mausoleum van keizer Hadrianus. Kijk naar de fresco's in de Sala Paolina. Ontdek ongewone anekdotes uit de oudheid en historische informatie dankzij jouw audiogids die is samengesteld op basis van diepgaand onderzoek.

Rome: rondleiding Engelenburcht met voorrangstoegang

3. Rome: rondleiding Engelenburcht met voorrangstoegang

Je kunt de wachtrijen bij de Engelenburcht overslaan en gaat op een rondleiding van 2 uur met een kleine groep onder leiding van een professionele lokale gids. Het beroemde kasteel is door Keizer Hadrianus laten bouwen als zijn graftombe. Het gebouw is in het verleden ook gebruikt door Pausen als hun privéverblijf, de staatskas, een gevangenis en als locatie voor openbare executies. In slechts 2 uur ontdek je de rijke geschiedenis van deze burcht en zijn geweldige architectuur en schilderijen. Je maakt kennis met de begraafplek van de keizer, het pauselijke appartement en de schatkamer. Bewonder de mooie engelsculpturen langs de brug Ponte Sant'Angelo, ook bekend als de Engelenbrug. Je geweldige ervaring eindigt met een schitterend uitzicht vanaf het terras van de burcht waar je prachtige foto's van de stad kunt nemen.

Rome: Castel Sant'Angelo met gereserveerd ticket

4. Rome: Castel Sant'Angelo met gereserveerd ticket

Ontdek de geschiedenis van dit mausoleum dat nu een museum is met begeleide voorrangstoegang. Het Castel Sant'Angelo, gelegen op de rechteroever van de Tiber en op slechts korte afstand van Vaticaanstad, is een oud fort met een eeuwenlange geschiedenis. Verken het zeven verdiepingen tellende museum om een uitgebreide collectie oude kunstvoorwerpen en perfect bewaard gebleven fresco's uit de renaissanceperiode te ontdekken. Het gebouw, in 135 n.Chr. gebouwd voor de Romeinse keizer Hadrianus, heeft een belangrijke rol gespeeld in de architectuurgeschiedenis van Rome. Beklim de wenteltrap om de Askamer te bereiken, waar een aantal historische figuren werden opgesloten, voordat je verder gaat om de pauselijke residentie te bezoeken. Dompel jezelf onder in de verhalen van elke verschillende kamer terwijl je de kunst bewondert. Sluit je ervaring af met een panoramisch uitzicht over Rome en de rivier de Tiber vanaf het kasteelterras. Je hebt ook een mooie gelegenheid om wat foto's te maken van de Ponte Sant'Angelo, ook wel bekend als de Brug der Engelen.

Rome: hoogtepunten van de stad, Vatican Pass, gratis vervoer

5. Rome: hoogtepunten van de stad, Vatican Pass, gratis vervoer

Maak je verblijf in Rome onvergetelijk en uniek met de 3-daagse OMNIA Vatican Card en Roma Pass. Dit zijn eigenlijk twee passen in één! Met de Roma Pass ga je gratis naar 2 van de 5 topatracties, krijg je korting op 30 andere bezienswaardigheden en een gratis travel card. De OMNIA Vatican Card geeft toegang tot alle belangrijkste bezienswaardigheden in Vaticaanstad, en is inclusief een 3-daagse hop on, hop off-bustour. Je ontvangt ook een gratis gidsje en een plattegrond om je te helpen met het plannen van je route, maar ook met uitgestippelde routes die het mogelijk maken om de stad in je eigen tempo te ontdekken. De OMNIA Card bevat: • Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel - reservering vooraf noodzakelijk (instructies op de bevestigingsvoucher) • Toegang Pauselijke Aartsbasiliek van Sint-Jan van Lateranen en klooster met multimedia-audiogids • Toegang tot de Sint-Pietersbasiliek inclusief meertalige audiogids - reservering vooraf noodzakelijk (instructies op de bevestigingsvoucher) • Carcer Tullianum / Mamertijnse Gevangenis (Sint-Pietersgevangenis) - vooraf reserveren verplicht (instructies op de bevestigingsvoucher) • Vox stadsgids-app • Vaticaan en Rome in een bus met open dak De Roma Pass omvat gratis toegang tot 2 van de volgende attracties (alleen tickets voor volwassenen): • Musei Capitolini • Castel Sant'Angelo • Het Colosseum, het Forum Romanum & de Palatijnse Heuvel - vooraf reserveren noodzakelijk (instructies op de bevestigingsvoucher) • Galerij Borghese - reservering vooraf noodzakelijk (instructies op de bevestigingsvoucher) Je krijgt ook korting bij vele musea en attracties, waaronder de volgende: Musea: • Nationaal Museum Castel Sant'Angelo • Museo Nazionale Romano – Palazzo Massimo alle Terme • Museo Nazionale Romano – Palazzo Altemps • Museo Nazionale Romano – Crypta Balbi • Museo Nazionale Romano – Baden van Diocletianus • Galleria Nazionale in Palazzo Barberini • Etruskisch Museum Villa Giulia • Musei Capitolini • Centrale Montemartini • Nationaal Museum van Orientaalse Kunst • MACRO - Museo d'Arte Contemporanea Roma • MAXXI - Nationaal Museum van XXI-Eeuwse Kunst • Planetarium en astronomisch museum Attracties: • Markten van Trajanus • Palazzo Valentini – Archaeological Gebied van Domus Romane • Ara Pacis Open bustour door Roma Cristiana. Deze panoramische hop on, hop off-bustour stopt bij: 1. Sint-Pietersbasiliek 2. Piazza Navona 3. Santa Maria ad Martyres Pantheon 4. Santa Maria in Aracoeli 5. Centraal station Termini 6. Santa Maria Maggiore 7. San Giovanni - Heilige trappen 8. Colosseum - Forum Romanum 9. Circus Maximus 10. Tibereiland 11. Palazzo Farnese

Rome: hop on, hop off-bustour

6. Rome: hop on, hop off-bustour

De dubbeldekkerbus met open dak biedt een fantastisch uitzicht en een geweldige sfeer om van de charme van Rome te genieten. Van het iconische Colosseum en de beroemde Spaanse Trappen tot het prachtige Vaticaan, de geschiedenis van de stad en de majestueuze architectuur zullen je de adem benemen. Met de volledige audiotour ontdek je meer dan 10 locaties in de stad. De bus vertrekt dagelijks vanaf het vertrekpunt bij het treinstation Termini. Je kunt deelnemen aan de bustour vanaf elk van de haltes op de route. Je kunt de "eeuwige stad" ook te voet beleven met fantastische digitale, zelfgeleide wandeltocht. Enkele van de locaties die je tijdens je tour zult zien zijn: Colosseum Forum Romanum Trevifontein Spaanse Trappen Piazza di Spagna Vaticaan Sint-Pietersplein Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Basilica di Santa Maria Maggiore Circus Maximus Piazza Venezia Altare della Patria Piazza Barberini Treinstation Termini

Civitavecchia: met de bus naar Rome en zelf op verkenning

7. Civitavecchia: met de bus naar Rome en zelf op verkenning

Ontdek Rome in je eigen tempo met vervoer vanuit de cruiseterminal in Civitavecchia. In de Eeuwige Stad heb je 8 uur de tijd om alles te zien wat jij interessant vindt, voordat je weer terug gaat. Vanaf je aankomst in de stad richt je jouw dag in Rome precies zo in als je zelf wilt. Heb je altijd al een bezoek willen brengen aan Vaticaanstad en de Sint-Pieterbasiliek om je te vergapen aan de werken van Michelangelo en anderen? Of wil je het Mausoleum van Hadrianus zien bij het Castel Sant'Angelo? Misschien ben je meer geïnteresseerd in het Pantheon, de tempel voor alle goden. Treed in de voetsporen van beroemde dichters op de Spaanse Trappen en bewonder het Piazza Navona, gebouwd boven het Stadion van Domitianus. Ontdek de hoogtepunten van het Oude Rome, zoals het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Gooi voor goed geluk een muntje in de Trevifontein en meer. Of breng de dag al shoppend door in hippe buurten als Trastevere. Je reist in een moderne bus die van alle gemakken is voorzien. Een assistent geeft je tips om het meeste uit je dag te halen. Bij aankomst in Rome word je afgezet bij het Palazzaccio op het Piazza dei Tribunali. Hiervandaan kom je eenvoudig bij alle hoogtepunten.

Rome: geheimen onder de rondleiding door Castel Sant'Angelo

8. Rome: geheimen onder de rondleiding door Castel Sant'Angelo

Neem deel aan een kleine groepsreis onder leiding van een professionele gids om enkele delen van het Castel Sant'Angelo te bewonderen die normaal niet beschikbaar zijn, zoals de Olearie, de historische gevangenissen en het theater van Clemente VII. Gebruik je skip-the-line toegangsticket om tijd te besparen en begin je 2 uur durende rondleiding door het beroemde kasteel dat door de Romeinse keizer Hadrianus als zijn graf werd opgericht. Ontdek hoe het gebouw heeft gediend als een privéwoning voor pausen, een schatkamer van de staat, een gevangenis en een openbare executieplaats. Ontdek de rijke geschiedenis achter het kasteel en bewonder de prachtige sculpturen en schilderijen. Bekijk de begraafplaats van de overleden keizer, het appartement van de paus en de schatkamer. Beëindig uw ongelooflijke ervaring met een panoramisch uitzicht over de stad vanaf het terras van het kasteel.

Rome: spookachtige nachtelijke wandeltocht

9. Rome: spookachtige nachtelijke wandeltocht

Doe mee met deze nachtelijke tour om de griezelige verhalen te ontdekken die Rome liever zou vergeten. Volg je gids tijdens deze enge wandeling terwijl je verhalen hoort over keizers, pausen en kunstenaars. Zie hoe, naarmate de nacht nadert, een andere kant van Rome naar voren komt, een die duisterder en sinister is. Dompel onder in de spookachtige sfeer van het donker terwijl je de huiveringwekkende verhalen ontdekt over Rome's beroemdste geesten, gruwelijke executies en moorden. Met meer dan 2000 jaar geschiedenis bestaat Rome uit straten en hoeken vol spookverhalen uit zijn spookachtige verleden. Ervaar Rome op een andere manier terwijl we enkele van de belangrijkste monumenten, kerken en gevangenissen van de stad bezoeken die je zeker nog meer gefascineerd zullen laten door deze iconische plek.

Rome: griezelige rondleiding

10. Rome: griezelige rondleiding

Verheug je op een fascinerende ervaring en ontdek de duistere kant van Rome tijdens een tour langs de engste plekken in de stad. Onder begeleiding van een ervaren gids, ontdek je de donkerste geheimen van de Eeuwige Stad. Luister naar spookverhalen over bezienswaardigheden zoals het Pantheon, Piazza Navona en Castel Sant'Angelo en bekijk de skeletresten van voormalige inwoners van Rome in de Kapucijnen-crypte. Beleef een spannende reis door de lange en turbulente geschiedenis van Rome. Bezoek de Kapucijnen-crypte en ga diep onder de grond om een kant van Rome te ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien. Ga dan terug naar de oppervlakte en maak een wandeling door de geplaveide straten van Rome om het Pantheon te bereiken, waar naar verluidt demonen ronddwalen op zoek naar onschuldige zielen. Zie Piazza Navona, een prachtig barokke plein dat bekend staat om zijn adembenemende architectuur en schitterende fonteinen, evenals de geesten die de paleizen rond het plein achtervolgen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
  • Hop on, hop off-tours
74 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 5

Sitemap Engelenburcht

Wil je alle activiteiten in Engelenburcht ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Engelenburcht

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 13.551 beoordelingen

Patricia is een hele fijne gids. Mooie indruk van Rome gekregen. Waren blijkbaar 2 excuries door elkaar. Panoramisch tour en classic tour. Om bij de groep te blijven hebben we voor de upgrade van 10,00 pp gekozen voor de classic tour. Prima keuze. Het is wel een flinke wandeltocht aangezien de bus op 2 plaatsen stopt en daarna ga le te voet verder. Moe maar voldaan kijken we terug op een mooie dag!

Fantastische dag gehad met een super gids, Angelina was heel gepassioneerd en kon ons heel veel vertellen, ze vertelde ons stukjes uit het boek met veel passie. Super tour echte aanrader

Een leuke fietstoer by night langs hoogtepunten in Rome. Ondanks het drukke verkeer, was de toerleider zo deskundig dat ik mij nooit onveilig heb gevoeld. Zeker een aanrader

Prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Met de Omnia en Rome pas bijna overal met voorrang naar binnen. Ook het gebruik van het OV was erg fijn en praktisch

Heel aangename gids die heel veel anekdotes en historische feiten wist te vertellen. Een aanrader !