Ennis
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Ennis

Wil je alle activiteiten in Ennis ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ennis

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 163 beoordelingen

Dit is een aanrader!!

Loop 's ochtends over de kliffen van Moher - ga naar het dorp bij de aanlegsteiger voor de lunch en bekijk daarna de kliffen vanaf het water - dit is een spectaculaire ervaring! Het is ook een geweldige ervaring om over de kliffen te wandelen, maar om er zo dicht mogelijk bij te komen tijdens de boottocht is onvergetelijk! En de prijs om dit te doen is meer dan redelijk! !

De bemanning was geweldig, van de balie tot het schip, waren erg vriendelijk. Het schip is wat verouderd, maar goed genoeg. Ik had graag meer verhalen door de luidsprekers gehad en dichter bij de kliffen gekomen om de onmetelijkheid ervan beter te voelen. Over het algemeen was het de prijs waard die betaald werd voor een excursie van een uur.

Deze reis was een geweldige ervaring, waardoor we de volledige uitbreiding van de verbazingwekkende Cliffs of Moher vanaf de zee konden zien, vanuit een totaal andere dan die zichtbaar vanaf de top van de kliffen.

Het was een geweldige ervaring en het uitzicht is prachtig. Je krijgt de kliffen van dichtbij te zien en alle verschillende vogels die buigen voor de zomer. Zou het opnieuw doen. Geweldige foto's gekregen.

Geweldige reis, veel plezier. Waardeer echt dat deze app betalingen accepteert in Dogecoin-cryptocurrency