Kies data
Dingen om te doen

Envigado

Envigado: De beste dingen die je niet wil missen

Van Medellín: privétour in de voetsporen van Pablo Escobar

1. Van Medellín: privétour in de voetsporen van Pablo Escobar

Leer meer over de donkere periode van Medellín ten tijde van  Pablo Escobar Gaviria. Krijg een beter begrip van de moeilijkheden die zowel de stad als haar inwoners hebben geprobeerd te overwinnen en hun veerkracht hebben getoond. Ontdek het moeilijke verleden van de stad en de pijnlijke en bloedige erfenis van de beruchte drugsdealer. Start de tour in de  wijk  El Poblado en bezoek het nieuwe  Parque de la Memoria, een voormalig Monaco-gebouw dat op 22 februari 2019 werd afgebroken. Het maakte plaats voor een nieuw gebouw dat het verleden van de regio vertegenwoordigt door middel van kunst en cultuur om de ongelukkige reputatie van de stad als locatie voor drugshandel weg te nemen. Bezoek dan de ruïnes van La Catedral in de gemeente  Envigado. Escobar bouwde deze privégevangenis na een overeenkomst met de toenmalige regering. Ga dan verder naar het graf, waar de overblijfselen van deze donkere schaduwfiguur voor altijd rusten. Uiteindelijk arriveer je in het westen van de stad en zie je het  huis waar hij stierf en dat nu vervallen is. Je hebt ook de mogelijkheid om een rondleiding door Comuna 13 te nemen. Hier bevindt zich de meeste graffiti van Medellín en de grootste open galerij in Latijns-Amerika.

Van Medellin: privé Envigado-koffietour met proeverijen

2. Van Medellin: privé Envigado-koffietour met proeverijen

Duik in de rijke koffiecultuur van Medellin tijdens een rondleiding door een plantage. Krijg een diepgaand beeld van het productieproces met gedetailleerd commentaar van uw gids. Bewonder de prachtige landschappen met een authentieke Colombiaanse koffie. Begin 's ochtends met het ophalen van uw hotel in Medellin. Terwijl je rijdt, deelt je koffiegids details over Colombia's lange traditie van koffieproductie en -consumptie. Ga de berg in en geniet van het uitzicht op de omliggende bergen en weelderige landschappen. Houd een schattige luiaard of een schattige miereneter in de gaten. Ga verder naar een afgelegen deel van de stad Envigado en arriveer bij de koffievilla. Begin aan een koffietour die alles omvat, van het zaadje tot het kopje. Drink op het einde een verse batch. Bezoek vervolgens een koffieplantage in de buurt van de stad en verken een van de beroemdste gewassen van Colombia. Bekijk de koffieteelt van dichtbij en bewonder de exotische bloemen en het weelderige groen van de plantage. Kies je eigen koffiebonen en leer hands-on.

Veelgestelde vragen over Envigado

Welke topattracties zijn een must-see in Envigado?

De topattracties in Envigado zijn:

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Envigado?

Welke tours in Envigado nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Envigado

Wil je alle activiteiten in Envigado ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Envigado

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 401 beoordelingen

Geweldige rondleiding! Manuel is een super aardige gids. Dankzij hem hebben we veel geleerd over de geschiedenis van Medellin en Colombia in het algemeen. Over het algemeen was de tour erg spannend en gevarieerd. We hadden de tour inclusief Komuna 13. Dit is een wijk die je niet mag missen! Manuel kan ook veel vertellen over het verleden van de wijk, aangezien hij er zelf is opgegroeid en zelf veel (onaangename) dingen heeft meegemaakt. Een tour die zeer tot nadenken stemt, maar ten zeerste wordt aanbevolen!

De tour met Manuel was geweldig! Manuel is super geïnformeerd en super authentiek! Hij kent veel achtergronden over Pablo en het verhaal. Mijn vrouw en ik hadden een privétour met Manuel. Hij reed ons in zijn auto naar de verschillende stadia van Pablo's leven, inclusief waar hij woonde, waar hij werd neergeschoten en naar de begraafplaats waar hij begraven ligt. Simpelweg geweldig! Bedankt Manuel! Volledige tevredenheid.

Ontzettend interessante tour met een local als tour guide die weet waar hij het over heeft. Hij nam de tijd voor ons en was bereid om al onze vragen goed te beantwoorden. Vier plekken bezocht tijdens de tour. Echt een must tijdens je bezoek aan Medellin!

Geweldige, vriendelijke gids. Kostte veel tijd. Veel gezien en geleerd van het verleden van Pablo escobar en van de stad Medellin. Superleuke reis. Echt een aanrader :-).

Als je het echt verhaal wil horen, boek deze tour. Manuel is opgegroeid in de omstandigheden en kan dus uit eigen ervaring vertellen. Heel bijzonder om dit te horen!