Epidaurus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Epidaurus: de beste attracties

Sitemap Epidaurus

Wil je alle activiteiten in Epidaurus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Epidaurus

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 401 beoordelingen

Goede gids, maar ze gaf uitleg in zowel Engels als Frans, wat niet in de beschrijving stond. Het probleem hiermee is dat de verhalen al vrij lang waren en je nu 2 keer zo lang bezig was met de uitleg en je daardoor minder tijd had om zelf vrij rond te kijken. Maar verder verliep alles soepel, was de lunch, die ik inclusief had, erg geslaagd met leuk personeel in het restaurant en waren Mycene en Epidaurus interessant om gezien te hebben met nog een paar leuke stops tussendoor.

We were only two persons, so it was a bit like a private tour. Bill was a very enthusiastic, fantastic guide. We learnt a lot about ancient history and had an absolute great day!

Goede tour! Wel weinig tijd op historische plaatsen

Het was een goede tour waarin wij veel hebben gezien, het was wel jammer dat er weinig tijd was op de plaatsen zelf. De gids wist veel af van de plaatsen en informatie eromheen.

het is verwarrend als bij de boeking als begin van de tour 8.30 staat en bij ' pick-up' 7.30 - 8.30. dat moet duidelijker of meer uitleg hebben

Prachtige dagtocht. We hadden een zeer sympathieke chauffeur en gis. Een zeer enthousiaste verteller en rustige chauffeur die veilig reed.