Čertovka

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Čertovka

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 597 beoordelingen

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Leuke boottocht. Gids niet altijd goed verstaanbaar.

Service bij het ticketloket was niet zo vriendelijk. Arrogante jongeman, die niet duidelijk uitlegde naar welke pier we moeten. Toen ik het niet direct begreep werd hij geirriteerd. Op de boot vriendelijke en enthousiaste gids. Veel leuke weetdingetjes gehoord over Praag. Door de motor niet altijd even goed verstaanbaar achterin de boot.

Korte maar informatieve boottocht op de Moldau en het Duivels kanaal. De gids sprak vrij goed engels met de nodige grapjes tussendoor. Wij boeketen de boot om 19:15u. net op het moment dat de zon onder zou gaan. Dit was een unieke ervaring met prachtige zichten met de ondergaande zon op de achtergrond.

Super ervaring, ondanks dat we niet met de Tour naar het duivels kanaal konden hadden we toch nog een privé rondrit gekregen en er stonden twee blikjes cola klaar. De kapitein legde alles super uit.

Wij hadden een super knus bootje met stuurman Miles die in z'n beste Engels de tour begeleide. Hij wist veel te vertellen. Echt tof om stukje Praag vanaf het water te beleven.