Es Vedrá

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Es Vedrá: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Ibiza: ontdek Es Vedrà en Formentera

1. Ibiza: ontdek Es Vedrà en Formentera

Klim aan boord en vaar voor een unieke ervaring langs de hele westkust van het eiland Ibiza. Bezichtig het magische en mysterieuze eiland Es Vedrà. Het eiland Espalmador, dat tussen Ibiza en Formentera ligt, is een paradijselijke tussenstop. Aan boord van de boot kun je ook nog eens heerlijk eten. Bezoek het eiland Formentera op eigen gelegenheid en bekijk enkele van de meest spectaculaire plekjes van het eiland. Je krijgt aanbevelingen voor de beste plekken om te bezoeken en advies over fietsen- of autohuur als je op het eiland bent. Je keert dan terug naar San Antonio en bekijkt de zonsondergang vanaf de boot. Deze tour is inclusief eten, drinken en een snorkeluitrusting om de fantastische zeebodem te verkennen.

...
Van San Antonio: 1,5 uur durende jetski-tour naar Es Vedra

2. Van San Antonio: 1,5 uur durende jetski-tour naar Es Vedra

Dompel jezelf onder in de mysteries rond Es Vedra tijdens deze begeleide jetski-tour. Leer meer over de geschiedenis van de rock en hoe het zoveel artiesten heeft geïnspireerd. Ontmoet je gids in de baai van San Antonio en spring op een boot die je naar je jetski brengt. Na een korte introductie en veiligheidsbriefing kunt u genieten van een korte oefensessie voordat u aan de reis naar Es Vedra begint. Onderweg passeer je prachtige stranden, baaien en plekken die alleen zichtbaar zijn vanaf de zee. Bij aankomst in Es Vedra kunt u zwemmen of snorkelen in het kristalheldere water voordat u terugkeert naar San Antonio.

...

Sitemap Es Vedrá

Wil je alle activiteiten in Es Vedrá ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Es Vedrá

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 35 beoordelingen

Helaas sprak de gids alleen Spaans en slecht Engels. Het zou leuk geweest zijn om te weten wanneer wat er gebeurt. Bijvoorbeeld wanneer de pauze om een bad te nemen. Helaas was er geen wasbak / zeep of andere alternatieven om je handen te wassen na gebruik van het toilet. Je moest zelf voor handdesinfectie zorgen. Het eten was goed, maar niet geschikt voor vegetariërs (2 maaltijden: paella en barbecue / varkensvlees) Er waren drankjes, bier en frisdranken gedurende de dag. koffie, mojito en mousserende wijn werden soms aangeboden. Het personeel was erg vriendelijk en probeerde hard. De dag was erg indrukwekkend en je kon veel leuke foto's maken. De dag op zee duurde 12 uur. Neem 's avonds (oktober) warme kleding mee en een deken / doek voor op het strand. De boot was niet overvol, iedereen had ruimte. Je kon niet liggen om te zonnebaden, er waren stoelen (vergeleken met een catamaran). Ik zou de tour opnieuw doen.

Gewoon geweldig

Het was een spectaculaire excursie, de werknemers (vooral Santi) waren erg vriendelijk en attent. Gedurende de hele reis hadden we eten en drinken. De paella was meestal erg goed. Ongetwijfeld herhalen.

Zeer geweldige tour. Ging 12 uur. Zelfs sterke golven konden de geweldige atmosfeer op het schip niet beïnvloeden

Een geweldige ervaring. Geweldige tour kwaliteit / prijs. Aanbevolen om Formentera te bezoeken

podia op verborgen plekken die we anders niet hadden kunnen bewonderen