Belevingen in
Escalator

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Escalator: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

1. Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

Ontdek het wereldberoemde Hells Revenge-pad en wees getuige van de prachtige rotsachtige terreinen terwijl je op maat gemaakte 4x4-voertuigen rijdt met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Kies uit een tour van 2 of 3 uur die geschikt is voor elke leeftijd. Voel je op je gemak, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die jouw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort. 2 uur durende tour: Ervaar de versteende "achtbaan" zandduinen en ga naar de Colorado River met uitzicht. Bekijk het La Sal-gebergte, sta 1000 voet boven de Colorado-rivier en kijk van een afstand naar Arches National Park. Deze tour bevat één obstakel: Hells Gate. 3 uur durende tour: Maak kennis met het grootste deel van Hells Revenge Trail over trilling-obstakels zoals Slick Rock, Hells Gate, Mickeys Hot Tub, Car Wash Hot Tub, Escalator, Cowboy Hill, Really Steep Hill en de Colorado River Overlook met een adembenemend uitzicht.

...
Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

2. Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

Ontdek de wereldberoemde Hells Revenge Fins N 'Things Trails en zie prachtige rotsachtige terreinen terwijl je rijdt op speciaal gebouwde 4x4-voertuigen met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Deze tour van 5 uur is leuk en veilig voor alle leeftijden. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-paden te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het Sand Flats Recreation Area. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige, achterlandachtige landschap dat barst van schoonheid en opwinding. Ga 1000 voet boven de Colorado-rivier staan en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Wees gerust, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die uw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort.

...
Moab: privé extreme buggyrit van 3 uur

3. Moab: privé extreme buggyrit van 3 uur

Maak een adrenaline-pompende rit door het schilderachtige en uitdagende Hells Revenge-terrein tijdens een privétour van 3 uur, alleen voor 2 passagiers, in een op maat gemaakte buggy met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Bereid je voor op een aantal ongelooflijke trucs door enkele van de moeilijkste terreinen van Moab. Ervaar de rit door Hells Revenge Safari Route, Escalator en Hells Gate. Het is een wilde en krachtige rit, dus rijders moeten een open geest en een avontuurlijke geest hebben. Voel u gerust, wetende dat ritten worden geleverd met zeer ervaren chauffeurs die uw veiligheid als prioriteit stellen. De voertuigen zijn door de chauffeurs zelf gebouwd en speciaal ontworpen voor deze rotsachtige terreinen, met de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort.

...

Sitemap Escalator

Wil je alle activiteiten in Escalator ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.