Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis
10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Escher in Het Paleis: topattracties in de buurt

Escher in Het Paleis: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Den Haag: museumticket Escher in Het Paleis

Den Haag: museumticket Escher in Het Paleis

Geniet van toegang tot Escher in Het Paleis met korting; een permanente tentoonstelling die gewijd is aan het werk van de wereldberoemde artiest M.C. Escher, wiens kunst vele miljoenen mensen verrast heeft. De collectie bevindt zich in het voormalige winterpaleis van koningin Emma en is het enige publieke gebouw in Den Haag waar de originele koninklijke ambience goed bewaard is gebleven. Bekijk bijna alle werken van deze beroemde kunstenaar van Nederlandse bodem, inclusief de 7 meter lange Metamorphosis III, een grote houtsnede die op een ongewone manier tentoongesteld wordt. Beleef Eschers ongewone manier van het combineren van tijd en ruimte als een organische eenheid. Escher verbaast, en zowel jong als oud is gek op zijn werk. De tentoonstelling is inclusief de bekende 'onmogelijke' prints zoals 'Dag en nacht', waar het Nederlandse landschap overgaat in een zwerm vogels en het bekende 'Klimmen en dalen', waar rijen mensen trappen op en af gaan. De tentoonstelling 'Kijken als Escher' bevindt zich op de tweede etage van het paleis; geniet met je eigen ogen van de puzzels en beleef een van Eschers mysteries met je handen.

Den Haag: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en rondleiding

Den Haag: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en rondleiding

Leer Den Haag in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat (via een link en inloggegevens die u bij het boeken heeft ontvangen), gebruikt u de mobiele app en geïntegreerde kaarten om de 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Haag te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. In de historierijke stad Den Haag bezoekt u eerst de prachtige Escher in Het Paleis. Dan het unieke Haags Historisch Museum en dan het onvervangbare Mauritshuis. Deze prachtige route gaat verder naar het Plein. Als vijfde halte vind je het Binnenhof. Terwijl je je wandeling door de stad vervolgt, vind je het interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Paleis Noordeinde mocht natuurlijk niet ontbreken bij deze rondleiding. Daarnaast bewonder je ook de Koninklijke Stallen. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige World Peace Flame. Terwijl de kers op de taart van deze unieke rondleiding niet anders kon zijn dan het Vredespaleis.

Den Haag: Stadsverkenningsspel en Tour

Den Haag: Stadsverkenningsspel en Tour

Combineer de opwinding van een stadsrondrit met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling door Den Haag. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. In de historierijke stad Den Haag bezoekt u eerst de prachtige Escher in Het Paleis. Dan het unieke Haags Historisch Museum en dan het onvervangbare Mauritshuis. Deze prachtige route gaat verder naar het Plein. Als vijfde halte vind je het Binnenhof. Terwijl je je wandeling door de stad vervolgt, vind je het interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Paleis Noordeinde mocht natuurlijk niet ontbreken bij deze rondleiding. Daarnaast bewonder je ook de Koninklijke Stallen. De voorlaatste bestemming is de benijdenswaardige World Peace Flame. Terwijl de kers op de taart van deze unieke rondleiding niet anders kon zijn dan het Vredespaleis.

Vanuit Amsterdam: Kinderdijk en Den Haag Tour met musea

Vanuit Amsterdam: Kinderdijk en Den Haag Tour met musea

Geniet van het prachtige landschap vanuit het comfort van een luxe minibus. Je wordt opgehaald bij een centraal gelegen ontmoetingspunt in Amsterdam en in ongeveer 75 minuten naar Kinderdijk gereden. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht op het Nederlandse landschap terwijl je naar het UNESCO-werelderfgoed gaat. Bezoek een werkende windmolen van binnenuit, bekijk de film over het gebied en leer meer over de geschiedenis van dit UNESCO-werelderfgoed. Na een bezoek van 90 minuten stapt u weer in de minibus en rijdt u verder naar Den Haag. Deze bruisende stad is de thuisbasis van enkele van Europa's belangrijkste politieke instellingen, waaronder de Nederlandse regeringszetel en de koninklijke familie. Het is ook de thuisbasis van tal van ambassades en internationale organisaties, waaronder het Internationaal Gerechtshof, het Internationaal Strafhof en verschillende koninklijke paleizen. Begin je avontuur in Den Haag, waar je een stadstour per minibus maakt. Je ziet alle hoogtepunten en er wordt een lunchstop gemaakt (op eigen kosten) voordat je geniet van een inbegrepen bezoek aan een van de drie culturele hoogtepunten van Den Haag. Ontdek het Mauritshuis, de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse schilderijen uit de Gouden Eeuw. In dit museum vind je meesterwerken als Vermeers Meisje met de parel en afbeeldingen van Rembrandt van Rijn. Geniet van een inbegrepen audiotour van Escher in Het Paleis. Dit voormalig koninklijk winterpaleis herbergt nu ruim 120 prenten van de beroemde MC Escher. Door de manier waarop hij speelde met perspectief, ruimte en realiteit, blijft hij tot op de dag van vandaag fascineren. Wat maakt het kleine land Nederland zo groot? Ontdek dit en meer bij Madurodam. De kleinste stad ter wereld zit vol met prachtige miniaturen, speelse activiteiten en geweldige attracties voor kinderen en volwassenen om te ontdekken wat ons zo uniek maakt.

Den Haag - Ontsnap aan de Stad - Stadsspel met gids

Den Haag - Ontsnap aan de Stad - Stadsspel met gids

Dit spel neemt je mee terug naar het begin van de jaren 1600. Je moet Johan van Oldebarneveld en zijn hoofdadviseur Hugo de Groot bevrijden, die zijn gearresteerd wegens verraad. Wie zat er achter hun arrestatie? En waarom zijn ze gearresteerd? Help Johan en Hugo ontsnappen! De uitdaging is om het mysterie binnen 2 uur op te lossen. Escape the City is een leuke combinatie van een escape room en een stadswandeling. Ontdek de verborgen juweeltjes en toeristische hoogtepunten van Den Haag terwijl je opdrachten en puzzels oplost om dichter bij de oplossing van het mysterie te komen. Na aankoop ontvang je inloggegevens en instructies om het spel te starten. Kies wanneer je wilt spelen. De app leidt je automatisch door het verhaal. Je begint in het Mauritshuis en eindigt op een centrale locatie. Het spel is zelfsturend en wordt gespeeld via een app.

Den Haag: Historische audiogids

Den Haag: Historische audiogids

Tijdens deze zelfgeleide GPS-audiotour zie je het prachtige oude stadscentrum, waar koningen regeren en enkele van 's werelds beroemdste kunst wordt tentoongesteld. We beginnen onze reis bij het Mauritshuis en ontdekken hoe Den Haag uitgroeide van een kleine nederzetting tot het centrum van de politieke macht in Nederland, en eindigen de tour met een wandeling langs de beroemdste laan van het land. Onderweg stoppen we bij een plein waar vele executies hebben plaatsgevonden, een beruchte voormalige gevangenis, en ik zal de beste vishut van de stad aanwijzen. Den Haag vormt een rijk onderdeel van de Nederlandse geschiedenis en de personages die er wonen. Ga met me mee om enkele van deze mensen en hun verhalen te ontdekken. De tour is klaar wanneer u maar wilt en de audio wordt automatisch op precies het juiste moment en op de juiste plaats afgespeeld met behulp van de GPS van uw smartphone en de mobiele VoiceMap-app, die ook offline werkt.

Den Haag: Het hart van de oude stad Quest Experience

Den Haag: Het hart van de oude stad Quest Experience

Speel een stadsspel waarin je aanwijzingen volgt om de meest iconische gebouwen van Den Haag te ontdekken, de politieke hoofdstad van Nederland en de woon- en werkplek van de Nederlandse Koninklijke familie. De app biedt een precieze routebeschrijving door de stad. Speel in je eigen tempo. Voel je vrij om te pauzeren en je omgeving te verkennen wanneer je maar wilt. Nadat je het spel hebt geboekt, ontvang je een e-mail met instructies over hoe je kunt spelen. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen dan het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt, of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het tegen elkaar opnemen. Iedereen kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde weer ontmoeten.

Historisch Den Haag: Privétour met lokale gids

Historisch Den Haag: Privétour met lokale gids

Duik in de cultuur en geschiedenis van de stad Den Haag. Bekijk de chique straten, de charmante architectuur en de typische paleizen. Je verkent het politieke centrum van Nederland samen met je persoonlijke Nederlandse gids. Krijg een indruk van ons politieke systeem (misschien zien we zelfs wel Nederlandse politici voorbij lopen!), leer over de geschiedenis van Nederland in het algemeen en de rol van Den Haag in het bijzonder. Na de rondleiding zul je begrijpen waarom Nederlanders zo gelukkig leven! Je kunt je jonge, lokale gids alles vragen wat je wilt weten over het leven in Nederland. En onthoud: jij bepaalt het tempo van deze tour! Geniet van

Ontdek Den Haag: In-App audiotour door de Nederlandse majesteit

Ontdek Den Haag: In-App audiotour door de Nederlandse majesteit

Duik in het hart van het Nederlandse politieke erfgoed en kunstenaarschap met deze in-app audiotour, op maat gemaakt voor zowel geschiedenis- als kunstliefhebbers. Er staat je een meeslepende ervaring te wachten terwijl je door het koninklijke en politieke landschap van Den Haag navigeert, met levendige verhalen en historische verhalen met één druk op de knop. Je begint bij het wereldberoemde Mauritshuis en begint aan een route die de groei van Den Haag laat zien, van een middeleeuws bolwerk tot een baken van democratie en cultuur. De tocht eindigt bij de serene Hofvijver, een rustige vijver die de elegantie en geschiedenis weerspiegelt die deze stad hebben gevormd. Kijk tijdens de wandeling uit naar de vorstelijke aanwezigheid van Paleis Noordeinde, ontmoet meesterwerken in het Escher Museum en denk na over de politieke transformaties in Paleis Kneuterdijk, waar belangrijke elementen van de democratie werden vastgelegd. Verwen je zintuigen bij de veelgeprezen vishut, geniet van de gotische charme van Kloosterkerk en wandel onder de eeuwenoude lindebomen op het Lange Voorhout. De reis is doorspekt met verhalen van edelen en kunstenaars, gefluister over het verleden binnen gotische bogen en de onmiskenbare charme van dit historische stadscentrum. Ga op avontuur door de tijd en ontdek de verhalen die het weefsel van Den Haag hebben geweven en ervaar de allure die bezoekers van over de hele wereld blijft boeien. HOE GAAT DE TOUR - Blijf flexibel: doe mee wanneer je wilt en verken de bezienswaardigheden zo lang als je wilt. - Geniet zelfs offline van de tour: alle audiotours zijn getest op hoge kwaliteit en eenvoudige navigatie.

De topbezienswaardigheden in Den Haag

Activiteiten in Escher in Het Paleis

Steden in Nederland

Andere activiteiten in Escher in Het Paleis

Wil je alle activiteiten in Escher in Het Paleis bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Escher in Het Paleis

Gemiddelde beoordeling

4.6
(253 beoordelingen)

Fantastisch, we hebben ervan genoten ! Jammer dat de cafetaria in de kelder is en niet gezellig !

Super alles kunnen zien En leuke foto gemaakt en katen naken Ik kom opzeker een keer terug

Ik heb altijd al eens dit museum willen bezoeken, ik heb er echt van genoten.

Escher museum was echt de moeite waard, entree soepel met de smart phone

Geweldige tentoonstelling in het Winterpaleisvan Koningin Emma!