Esplanade des Invalides

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Esplanade des Invalides

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.975 beoordelingen

Ik met mijn partner zijn in november geweest. Heerlijk relax en lekker warm de bezienswaardigheden bekijken per boot vanaf de Seine. Het in en uit checken verliep heel soepel. Bezienswaardigheden op loopafstand heel goed te doen. Opstappen om de 25 min. Achter op de boot kon je naar buiten om mooie fotoplaatjes te maken. Een aanrader!

Leuk om te doen! Zeker bij slecht weer zit je warm en droog. Parijs vanuit een andere hoek kunnen bekijken. Enige jammere is dat er reclame rond het om het half uur aankomen word gemaakt terwijl wij helaas aan een bepaalde halte een uur hebben staan wachten in de regen.

Geweldig! Nooit geweten dat je van binnen zo veel kunt bekijken over vroeger,de geschiedenis. Calculeer zeker 3 uur in om alles te zien. Dit deden wij niet, wij hadden te weinig tijd en konden maar een klein gedeelte zien

prachtig om te zien. Kinderen onder de 12 zijn gratis maar je dient wel een 'gratis' kaartje op te halen bij de ticket balie (dat staat overigens nergens vermeld).

Leuke Tour, ook als je denkt alles in Parijs gezien te hebben. Veel wetenswaardigheden worden door de gids verteld. Veel aandacht aan de veiligheid.