Dagtrip naar Station London Victoria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Station London Victoria

Wil je alle activiteiten in Station London Victoria ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Station London Victoria

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 44 beoordelingen

Een hele leuke tour, maar iets te weinig tijd

Tourguide Sandra heeft ons met veel enthousiasme en humor langs en door Windsor Castle, Stonehenge en Oxford geleid. In Windsor Castle hadden we uiteindelijk maar weinig tijd omdat we lang in de rij voor de tickets en security hebben moeten wachten (ongeveer een uur). In Oxford hadden we ook nog maar een uurtje. Maar het is al heel bijzonder om deze 3 hoogtepunten in één dag te kunnen bewonderen. Overall een hele goede tour!

Erg mooie locaties en leuke duidelijke gids

Mooie locaties, maar te weinig tijd om alles écht goed te bekijken. Gids was leuk, duidelijk en snapte wat we wilde zien. Dit is een highlight tour. Je krijgt dus niet alle tijd om alles heel uitgebreid te bekijken. Maar nog steeds zeker de moeite waard!!

Veel gezien en leuke gids die ons door de dag heeft geleid(frank)

De tijd die we hadden op de plaatsen was aan de korte kant. We hadden wel langer willen blijven. Maar daar in tegen hebben we geheel veel gezien. En een goede i druk gekregen. Zeer leuke dag gehad.

De dagtocht is strak georganiseerd; een prima busreis met leuke gids Kevin die ons veel wist te vertellen over de geschiedenis en alle hoogtepunten van de tocht.

Eens proeven van deze drie magische plaatsen om later eens iedere plaats eens individueel te bezoeken