Kies data

Estádio da Luz

Estádio da Luz: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: Luz-stadion van 2 uur en rondleiding door het museum

1. Lissabon: Luz-stadion van 2 uur en rondleiding door het museum

Ontdek de geschiedenis van sport in Lisboa in het Benfica-stadion en -museum. Leer meer over de spelers, tradities en geheimen van de club van je deskundige gids en mede-Benfica-liefhebber. Wandel over het veld, bezoek de kleedkamers en de perskamer en ga op de foto met de adelaar van Sport Lisboa en Benfica. Leer meer over de relatie tussen Sport Lisboa en Benfica met clubs in andere steden en landen, en vier de verschillen die elke cultuur met zich meebrengt in de sportwereld. Voel je gevierd als deelnemer van de club, want zonder de supporters zou niets mogelijk zijn.

Lissabon: Benfica Stadion en Museumtour

2. Lissabon: Benfica Stadion en Museumtour

Ontdek de Portugese passie voor voetbal tijdens een rondleiding door het Luz-stadion (Estádio da Luz), de thuisbasis van de legendarische voetbalclub SL Benfica en het grootste stadion van Portugal. Kies uit een vertrek van 09:00 of 14:30 uur volgens uw schema. Reis naar het stadion met een minivan met airconditioning en toegang tot gebieden die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek, zoals de kleedkamers en de persconferentieruimte. Bekijk de executive seats van dichtbij en koop authentieke merchandise in de megastore van Benfica. Treed in de voetsporen van legendarische spelers zoals Paulo Futre en Mantorras en slenter over het grote grasveld om te ervaren hoe het moet zijn om tijdens een wedstrijd de enorme menigte te trotseren. Ga vervolgens naar het Cosme Damião Museum, uitgeroepen tot het beste museum van Portugal in 2014. Leer meer over beroemde spelers zoals Eusébio door middel van de afbeeldingen van het museum, multimediatechnologie, relikwieën gewijd aan Benfica en meer dan 20.000 documenten. Luister naar leuke weetjes van je gids, die de hele tijd bij je zal zijn. Reis vervolgens terug naar uw hotel voor een drop-off aan het einde van de tourdiensten

Lissabon: privétour van een hele dag in Tesla

3. Lissabon: privétour van een hele dag in Tesla

Ontdek Lissabon in je eigen tempo met een luxe 8-uur durende tour in een privé Tesla-voertuig. Begin uw tour met het ophalen van hotels en ga vervolgens naar een van de mooiste uitkijkpunten in de stad om de uitzichten te bewonderen en kennis te maken met de geschiedenis van Lissabon. Rijd naar het centrum om enkele van de oudste buurten van Lissabon te verkennen. Bezoek het beroemde Belém-gebied en bekijk het Jerónimos-klooster, de Belem-toren, het Monument der Ontdekkingen en proef heerlijke Portugese custardtaartjes. De tour is volledig aanpasbaar - laat je chauffeur weten wat je wilt zien en hij brengt je overal waar je heen wilt. Tour comfortabel en stijlvol door de stad in een milieuvriendelijk Tesla-voertuig. Verken Lissabon op de meest luxueuze manier met een privé sightseeing-ervaring.

  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Estádio da Luz

Wil je alle activiteiten in Estádio da Luz ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.