Estepona
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Estepona Eten & drinken: Onze meest aanbevolen

Vanuit Costa del Sol: dagtocht naar Ronda

1. Vanuit Costa del Sol: dagtocht naar Ronda

De dag begint met een ophaalservice vanaf het ontmoetingspunt in een bus met airconditioning. Je reist naar Setenil en las Bodegas en kunt onderweg van het mooie uitzicht genieten. Ervaar bij aankomst de ontspannen sfeer van deze charmante stad en krijg vrije tijd om in je eigen tempo te verkennen. Spring terug in de bus en reis naar de volgende halte van de dag, Ronda. Begin aan een begeleide, panoramische rondleiding inclusief de  Almocabar -poort, de kerk van de Heilige Geest en de kerk van Santa Maria la Mayor. Bezoek vervolgens de  Maestranza -arena, één van de oudste arena in  Spanje  en beschouwd als de bakermat van het traditionele stierenvechten. Maestranza  is de thuisbasis van de beroemde  Goyesa -stierenvechtstijl, waarover je meer komt te weten in het museum op locatie. Bezoek later een lokale wijnmakerij,  Sangre de Ronda en geniet van een wijnproeverij met regionale wijnen. Ontdek de historische en culturele impact die wijn in de regio heeft gehad en verken vervolgens de omgeving op eigen gelegenheid. Aan het einde van een geweldige dag ontmoet je je gids in de bus en begin je aan de terugreis naar de Costa del Sol.

...

Sitemap Estepona

Wil je alle activiteiten in Estepona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Estepona

Een verrassingscoachreis met een uitzonderlijk uitzicht

Ronda De gids op de naam van de coach was José, hij spreekt 7 talen en pronkt met alles, hij was zeer informatief over elke stad die we passeerden. De reis naar Ronda had een spectaculair uitzicht en stopte bij een dorp genaamd Setenil waar we werden behandeld omdat het een festival was, mensen in lokale kleding, ruiters en paarden en processie. Nadat we naar Ronda waren verhuisd, was hetzelfde festival in Ronda, maar met meer mensen en steeds meer uitgewerkte kleding van mannen en vrouwen was onze eerste stop de arena en de geschiedenis van de stierengevechten doorlopen en een wandeling rond de arena zelf. Verhuizen naar de wijnmakerij waar we wat wijnproeverijen hadden van witte, rode tot zoete sherry. We zien dan wat iedereen de Ronda-brug komt zien in plaats van iedereen te volgen, waar je maar een beperkt zicht hebt. We gingen naar een ander gezichtspunt en kregen geweldige uitzichten en een aantal superfoto's. Nadat we hadden geluncht in een cafetaria in een van de zijstraten

Ontmoetingspunt heel gemakkelijk te vinden en alles goed uitgelegd op onze boekingsbevestiging. We hebben heel de hele dag genoten! Onze gids Maurizio was meertalig en sprak in 3 talen zodat iedereen de geschiedenis kon begrijpen van de plaatsen die we bezochten. Hij was ook erg beleefd, cultureel en deskundig. Blij om elke vraag te beantwoorden & met een glimlach op zijn gezicht voor de hele lange dag! We hebben zoveel geleerd over Ronda & Setenil en je wist niet waar de dag heen was! Reizen naar Ronda was een beetje lang, maar dat is goed, want je kunt het prachtige platteland van Spanje vanuit de bus zien. En Ronda ... gewoon prachtig. Wanneer u Malaga bezoekt, is Ronda ook uw must stop! We hadden ook wijntesten geboekt die we niet wisten dus dat was een leuke verrassing. Heel erg bedankt aan Julia Travel!

De gids was geweldig, sprak Engels en Frans. De bezoeken waren interessant. De bus was zeer comfortabel. Ik raad het ten zeerste aan.

Schitterende stad, de gids Maria del Mar is zeer professioneel en de chauffeur Joseph is perfect !! Ik raad aan.

Schitterend uitzicht. Bezoek ook het museum met paradijs tuin en uitzicht