Datums kiezen

Etihad Towers

Etihad Towers

Etihad Towers: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Dubai: Abu Dhabi Premium Sightseeingtour van een hele dag

1. Vanuit Dubai: Abu Dhabi Premium Sightseeingtour van een hele dag

Met zijn natuurlijke eilanden, eersteklas resorts, culturele attracties en architectonische wonderen biedt Abu Dhabi voor elke reiziger wat wils. Zet je schrap om de meest iconische attracties van Abu Dhabi te verkennen tijdens een sightseeingtour van een hele dag vanuit Dubai! Begin je dag nadat je bent opgehaald bij je hotel in Dubai en leer meer over een van de rijkste steden ter wereld terwijl je langs de Arabische Golf reist. De Sheikh Zayed Grand Mosque, de grootste moskee in de VAE, is een plek die nauw verbonden is met de cultuur en religie van de VAE. Je ziet unieke schatten terwijl je door de marmeren zalen navigeert, zoals Swarovski-kroonluchters, ontwerpen met patronen en het grootste handgeknoopte tapijt ter wereld. Een rit langs de Corniche van Abu Dhabi biedt je een prachtig uitzicht op de Arabische Golf, het turkooisblauwe water en de skylines. De Etihad-torens, een opvallend architectonisch herkenningspunt op de Abu Dhabi Corniche, bieden eet-, verblijfs- en amusementsmogelijkheden op één locatie. Het adembenemende panoramische uitzicht over de stad, inclusief het uitzicht op Emirates Palace, en de Arabische Golf vanaf het observatiedek betovert iedereen die er komt. Je krijgt de tijd om te lunchen (op eigen kosten) bij de moskee. Tijdens een rondleiding door Qasr Al Watan, een functionerend presidentieel paleis en een culturele plek in Abu Dhabi, leer je meer over de traditie die de geschiedenis van de VAE heeft bepaald. Het paleis is ook een architectonisch wonder en herbergt artefacten en schatten. Na een dag vol plezier en sightseeing kun je genieten van een rit terug naar je hotel, waar we je veilig afzetten.

Vanuit Dubai: Bezienswaardigheden in Abu Dhabi & Sheikh Zayed Moskee

2. Vanuit Dubai: Bezienswaardigheden in Abu Dhabi & Sheikh Zayed Moskee

Maak je klaar om de beroemde toeristische attracties van Abu Dhabi te ontdekken tijdens een dagvullende tour door Abu Dhabi die begint met een snelle ophaalservice vanaf je favoriete locatie of hotel in Dubai. Geniet van een rit van 90 minuten naar de fotostop bij 's werelds bekendste overdekte pretpark, Ferrari World. Laat je beste pose zien om adembenemende foto's te maken tegen de achtergrond van deze prachtige bestemming. Kom tot rust in de spirituele kalmte van de Sheikh Zayed Grand Mosque, de grootste moskee van Abu Dhabi en een symbool van religieuze harmonie, tolerantie en diversiteit. Bewonder de architectonische pracht van de moskee die de ware islamitische principes weerspiegelt. Heb het geluk getuige te zijn van het grootste handgeknoopte tapijt en de Swarovski-kristallen kroonluchters. Stop bij het Louvre Museum op Saadiyat Island voor een fotostop. Maak een wandeling buiten het grootste museum in de Golfregio en bewonder de verbluffende architectuur. Rijd langs de Corniche, waar je samen met je gezin kunt genieten van de wolkenkrabbers. Neem een paar fantastische foto's op de achtergrond van Emirates Palace en Etihad Towers, twee van de luxueuze wonderen van de VAE. Stop bij het Founders Memorial, een speciale culturele attractie die het leven, de nalatenschap en de principes van de stichter van de VAE viert. Bekijk de verhalen, kunst, natuur en multimedia-ervaringen en leer hoe hij de VAE en de mensen heeft beïnvloed. Met de herinneringen van deze dag in je geheugen kun je genieten van een rit terug naar je hotel of favoriete bestemming in Dubai.

Vanuit Abu Dhabi: Grote Moskee, Koninklijk Paleis en Etihad Toren

3. Vanuit Abu Dhabi: Grote Moskee, Koninklijk Paleis en Etihad Toren

Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van Abu Dhabi tijdens een rondleiding door de stad. Bezoek de Etihad-torens, leer meer over de regering van de VAE in het presidentiële paleis en bewonder de schoonheid van de Sheikh Zayed-moskee. Laat je ophalen door je chauffeur bij je hotel of geselecteerde locatie in Abu Dhabi. Stap in een voertuig met airconditioning en bereid je voor om de hoofdstad van de VAE te verkennen. Maak uw eerste stop bij de prachtige Sheikh Zayed Grand Mosque. Betreed dit wereldberoemde voorbeeld van islamitische architectuur. Bekijk het fantastische vakmanschap van deze ruimte, die binnen de muren plaats biedt aan zo'n 40.000 gelovigen. Bekijk 's werelds grootste handgeknoopte tapijt, 82 koepels, kroonluchters en ontwerpen met bloemmotieven. Ga verder naar de Etihad Towers, een complex van 5 weelderige wolkenkrabbers. Dit entertainmentcentrum biedt u de mogelijkheid om te dineren en te winkelen. Geniet van het panoramische uitzicht over de stad Abu Dhabi vanaf het observatiedek van de Etihad Towers. Bezoek ten slotte Qasr Al Watan, het presidentiële paleis, een eerbetoon aan het Arabische erfgoed en vakmanschap. Krijg inzicht in het bestuur, de kennis en het kunstenaarschap die de natie VAE hebben gevormd. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel of een geselecteerde locatie in Abu Dhabi.

Dubai: Abu Dhabi Dagtrip Grote Moskee, Koninklijk Paleis & Lunch

4. Dubai: Abu Dhabi Dagtrip Grote Moskee, Koninklijk Paleis & Lunch

Geniet van een dagtocht naar Abu Dhabi vanuit Dubai. Bewonder de grandeur van de Sheikh Zayed-moskee, passeer de prachtige Abu Dhabi Corniche en vang een glimp op van iconische bezienswaardigheden zoals het Emirates Palace. Je eerste stop is de Sheikh Zayed-moskee. Laat u verwelkomen door de prachtige witmarmeren façade en indrukwekkende architectuur. Je gids leidt je door de moskee, legt de verschillende kenmerken uit en biedt historische context. Na uw moskeebezoek is het tijd voor een heerlijke lunch in het Al Khayma Heritage Restaurant in Abu Dhabi. Geniet van een bezoek aan de Etihad Towers waar de spannendste stunts uit de Fast & Furious-franchise werden gefilmd. Ga naar het observatiedek van de Etihad Towers en geniet van het panoramische uitzicht op de skyline van Abu Dhabi. Bezoek het prachtige Qasr Al Watan-paleis op het terrein van het presidentiële paleis. Bewonder de architectonische wonderen, historische artefacten en waardevolle schatten die de rijke geschiedenis en cultuur van de VAE laten zien. Ontspan ten slotte op de terugreis naar Dubai.

Abu Dhabi: 4 uur durende rondvaart met gids & eilandhoppen

5. Abu Dhabi: 4 uur durende rondvaart met gids & eilandhoppen

Abu Dhabi bestaat uit meer dan 200 archipel van eilanden en heeft veel te bieden voor zeeliefhebbers, waar elk eiland een unieke natuur heeft. Deze geweldige ervaring begint met een rondvaart langs de meest iconische gebouwen van de stad voor een fotomoment en vaart vervolgens richting de natuurlijke verlaten eilanden met een eerste tussenstop op Dolphin Island voor een zwempauze in Chrystal Waters, daarna gaat het verder naar Bahrani Island voor een tweede stop met een volledige strandopstelling bij aankomst, zodat u kunt genieten van de rest van uw ontdekkingsreis de natuur van het eiland en genieten van helder water. Belangrijkste bezienswaardigheden • Etihad-torens • Presidentieel paleis • Dolfijneneiland • Chrystalbaai • Bahrani-eiland

Vanuit Abu Dhabi: Stadsbezichtigingen en Sheikh Zayed Moskee

6. Vanuit Abu Dhabi: Stadsbezichtigingen en Sheikh Zayed Moskee

Verken de bekende toeristische bestemmingen van Abu Dhabi tijdens een rondleiding met ophaalservice vanaf je hotel. Krijg inzicht in de geschiedenis en cultuur van de stad terwijl je de Sheikh Zayed Grand Mosque, de Corniche, Etihad Towers en nog veel meer bezoekt. Ga eerst naar Ferrari World voor een fotostop en maak adembenemende foto's tegen de achtergrond van dit beroemde themapark. Stap in de serene sfeer van de Sheikh Zayed Grand Mosque, de grootste moskee in Abu Dhabi. Bewonder de prachtige architectuur, die de islamitische idealen belichaamt. Bewonder het grootste handgeknoopte tapijt, de Swarovski-kristallen kroonluchters, het spiegelende zwembad en de prachtige mozaïekpatronen. Stop bij het Louvre Museum op Saadiyat Island voor een fotostop. Maak een wandeling buiten het grootste museum in de Golfregio en bewonder de prachtige architectuur. Maak een ritje over de Corniche en geniet van het prachtige uitzicht. Maak een paar foto's bij het Emirates Palace en de Etihad Towers, twee van de meest weelderige wonderen van de VAE. Maak kennis met het Founders Memorial, een bijzondere culturele locatie die eer betuigt aan de oprichter van de Verenigde Arabische Emiraten en zijn leven, nalatenschap en overtuigingen. Verken de verhalen, kunstwerken en multimedia-ervaringen om te ontdekken hoe hij de VAE en haar inwoners heeft beïnvloed.

Abu Dhabi: Speedboat Sightseeingtour met gids

7. Abu Dhabi: Speedboat Sightseeingtour met gids

Er is gewoon geen betere manier om de bezienswaardigheden van de skyline van Abu Dhabi in u op te nemen dan vanaf de zee. Volg een rondleiding van 1 uur, 1,15 uur of 1,5 uur om de vergezichten te bewonderen die op het land niet te zien zijn. Als je per boot reist, zit je op de eerste rij van de schoonheid van Abu Dhabi. Bewonder vanuit Emirates Palace Marina de sierlijke promenade van Abu Dhabi Corniche en bewonder de ongelooflijke skyline van de 21e eeuw. Vervolg dit met een spannende trip rond het eiland Al Lulu. Deze rondleiding geeft je een fantastisch uitzicht op het enorme Emirates Palace Hotel en een waarheidsgetrouw beeld van het stadsbeeld van Abu Dhabi. Bewonder het ongelooflijke uitzicht op het eiland Al Maya, het presidentieel paleis, de Etihad-torens en meer vanaf het water. Krijg vanaf Yas Bay Waterfront een spannende en opwindende boottocht rond Yas Island, waarbij je de Arabische cultuur en tradities, de beste plekken en attracties, natuur en dieren, evenals indrukwekkende architectonische structuren ontdekt. De gebruikte boten worden aangedreven door de nieuwste generatie milieuvriendelijke motoren, vervaardigd volgens nauwkeurige specificaties en in staat om opwindende snelheden te bereiken. Ze worden bemand door ervaren, volledig gekwalificeerde bemanningen en elke boot is uitgerust met de nieuwste veiligheidsuitrusting, zodat de rit van uw leven soepel en veilig verloopt. Kies ervoor om uw ervaring te upgraden met een ontbijtcombinatieoptie. Geniet van een spannende speedboottocht van 45 minuten, gevolgd door een licht ontbijt in het Emirates Palace Hotel.

Vanuit Dubai: Abu Dhabi Grand Mosque & Founder's Memorial Tour

8. Vanuit Dubai: Abu Dhabi Grand Mosque & Founder's Memorial Tour

Begin aan een fascinerende culturele tour door Abu Dhabi vanuit uw accommodatie in Dubai. Verken de hoogtepunten van de stad op een dag, waaronder het Sheikh Zayed Founder's Memorial, de Sheikh Zayed Grand Mosque, de Abu Dhabi Corniche, de Etihad Towers en het prachtige Qasr Al Watan Palace. Bewonder de prachtige architectuur van de Sheikh Zayed Grand Mosque, je eerste bestemming, die 30 hectare beslaat. Bewonder de opmerkelijke bezienswaardigheden van de moskee, waaronder 's werelds grootste handgeweven tapijt en Swarovski-kristallen kroonluchters. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Perzische Golf en de skylines terwijl u langs de Abu Dhabi Corniche rijdt. Geniet van een bezoek aan de Etihad Towers en voel de opwinding terwijl je vanaf het observatiedek geniet van het panoramische uitzicht over de stad. Neem daarna op eigen kosten een lunchpauze. Verken het Founder's Memorial, een eerbetoon aan Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, om zijn nalatenschap, leven en principes te ontdekken. Bekijk zijn zeldzame video's, verhalen, artikelen, enz. en interviews met de mensen die dicht bij hem stonden. Mogelijk krijgt u ook de kans om naar zijn eigen woorden te luisteren in speciale videosegmenten die daar worden afgespeeld. Kom langs bij het Qasr Al Watan-paleis om inzicht te krijgen in het Arabische erfgoed en de bestuursprincipes van de VAE. Verken de fascinerende tentoonstellingen van het paleis en bewonder de voortreffelijke architectuur. Houd alle herinneringen van de dag stevig vast terwijl u wordt teruggebracht naar uw accommodatie.

Abu Dhabi: 60-minuten Corniche Speed Boat sightseeingtour

9. Abu Dhabi: 60-minuten Corniche Speed Boat sightseeingtour

Overzicht: Je rondvaart in stijl in de luxueuze Emirates Palace Marina, waarna je de zee op gaat om een vleugje cultuur te ervaren. met een cruise langs de Heritage Village-site. Je maakt dan een tocht over de hele lengte van de prachtige Corniche, waar je zal pauzeren in het tijdloze Vissersdorp. Ten slotte ga je het open water in om rond te varen ongelooflijk door de mens gemaakt Lulu-eiland. Hoofdzaken: Geniet van een panoramische rondleiding door Emirates Palace, Corniche en Lulu Island De cruise van 60 minuten is perfect voor mensen die weinig tijd hebben. Bewonder de ongelooflijke architectuur van Abu Dhabi en neem een aantal fantastische foto's mee naar huis. Een Engelssprekende deskundige gids zal u de hele tijd begeleiden.

Abu Dhabi: Toer per helikopter

10. Abu Dhabi: Toer per helikopter

Ervaar het beste uitzicht in Abu Dhabi vanuit een helikopter, compleet met grote bolle ramen van vloer tot plafond voor uw kijkplezier. Geniet van het dramatische uitzicht op de wolkenkrabbers op Corniche Road en vlieg over de hoogste vlaggenmast van het land. Vertrek vanaf Mina Zayed en cruise langs de iconische gebouwen op Corniche Road voordat je boven Marina Mall, Rixos Hotel, Emirates Palace, Presidential Palace en Heritage Village vliegt en de hoogste vlaggenmast van het land ziet, die was ooit de hoogste ter wereld. Vang een glimp op van Al Hudayriat Island, Sheikh Zayed Sports City en de prachtige Sheikh Zayed Grand Mosque voordat je terugkeert naar vaste grond.

51 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Etihad Towers: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Etihad Towers

Wil je alle activiteiten in Etihad Towers bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Etihad Towers

Gemiddelde beoordeling

4.8
(12.351 beoordelingen)

Ik ben erg blij met de reis. Hoewel mijn hotel buiten het ophaalgebied lag, werd het vervoer voor mij geregeld. Het ophalen van het hotel duurde ongeveer 8 uur. Nadat we alle deelnemers aan de reis hadden verzameld, vertrokken we naar Abu Dhabi. De reis duurt ongeveer 1,5 uur. een manier. Het was geweldig, de reis was het geld waard. De gastheer was erg aardig en vertelde interessante dingen over Dubai en Abu Dhabi. Allemaal bezienswaardigheden, genoeg tijd voor mooie foto's. Er is een lunchpauze met heerlijke Arabische gerechten gepland. Ik raad aan!

We hebben echt genoten van de rondleiding. Alles was goed geregeld: het ophalen en wegbrengen bij het hotel, de bezienswaardigheden. Zeer vriendelijke en ervaren gids die over een zeer uitgebreide kennis beschikte en geen vraag onbeantwoord liet. Hij gaf ook veel fotografietips en hielp met groepsfoto's. Al met al een geweldige rondreis waar wij erg van genoten hebben en die zeker aan te raden is.

Onze tour was uitstekend, of we nu vanuit Dubai of Abu Dhabi kwamen, zoals in ons geval, het is een must om de meest emblematische van dit emiraat en zijn geschiedenis te kennen. Onze gids José, de beste, altijd vriendelijk, glimlachend, geduldig en zorgde er nog steeds voor dat de hele groep compleet en op tijd was voor de volgende activiteit. Ik raad ten zeerste aan!

Dit was een geweldige tour met veel bijzondere gebouwen. Onze gids Zaid heeft veel kennis van het land en zijn geschiedenis. Hij neemt de tijd en is vriendelijk en beleefd en maakt hele mooie foto’s. Ik heb veel gezien en geleerd en heb echt een leuke tijd gehad! Ook veel dank aan onze chauffeur Adnan die ons veilig naar onze bestemmingen heeft gebracht.

alles was prima geregeld, zijn ook Arabisch gaan lunchen, een echte aanrader